Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнениеАко наистина 1 млрд са цедирани
Са искат да ни накарат и гарантираните да цедираме
Ами за около 1 млрд имало искане - колко ще разреши квестора е друг въпрос.
Коментар
� -
"ЗАПОВЯДАЙТЕ ВСИЧКИ, УТРЕ - 04.11.2014г от 11 часа НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ В БТА - бул. "Цариградско шосе" 49
НЕКА ПОКАЖЕМ, ЧЕ СМЕ ЕДИННИ И ЩЕ СИ ТЪРСИМ ПАРИТЕ
И ЩЕ НАКАЖЕМ ВИНОВНИЦИТЕ!!!
НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА ЩЕ ПРИСЪСТВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МЕЖДУНАРОДНА РАЗСЛЕДВАЩА ОРГАНИЗАЦИЯ, ГОТОВА ДА СЕ АНГАЖИРА С КАЗУСА КТБ."
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеА тези цесии не са ли в ущърб на останалите негарантирани, облигационерите, акционерите?
Кой превари - товари е лозунга.
Аз затова написах два поста по долу-да им направи постановка Икров,за шоуто само !
То така или иначе шоуто си го имаме,но поне да е пълно.Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеХуу де, щом вече 1 млрд лева са цедирани значи на практика негарантираните вече няма какво да получават.Остават под 1 млрд лева пара, част от които държавна и общинска пара.Вече си остана само 1 вариант - фалит.БравУ на бенебету - професионалисти са!
Са искат да ни накарат и гарантираните да цедираме
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПредставяш ли си това да е била целта на упражнението
Направо Дамски гамбит ..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнениеГрупа хорица направиха колосални печалбички от цесий.Да не стане така да върнат парите накрая на всички и негарантираните да останат леко с 50% по бедни.Иначе всичко е законно.До петък 90 % от негарантираните ще цедират, после да не плачат.
Виж-тия с кредитите винаги печелят.При всички случаи,по малко или повече.
Аз ако бях на мястото на Искров,в петък ще кажа - банката ще се оздравява,имаме оферта.Само толкова...И само до вторник.Във вторник ще се отметна,разбира се,имам опит в това отношение,не ми е за пръв път,ама ще създам на вложителите ала Вехби един кощмарен уикенд ! Ще има да ме помнят дългоСметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ert Разгледай мнениеСъгласен съм изцяло с теб, но важното е че говориш за след обявяването на банката във Фалит. Към момента цесии не би следвало да са възможни.
Договора за цесия може да се сключи независимо дали банката работи, дали е под специален надзор или е обявена във фалит. Състоянието на банката е АБСОЛЮТНО без значение за валидността на договора между клиентите на банката! Банката е само един пасивен регистратор.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнениеГрупа хорица направиха колосални печалбички от цесий.Да не стане така да върнат парите накрая на всички и негарантираните да останат леко с 50% по бедни.Иначе всичко е законно.До петък 90 % от негарантираните ще цедират, после да не плачат.
Направо Дамски гамбит ..За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСамо в две изречения си написал куп глупости!
Къде е "напротив"-а спрямо това, което аз съм написал? Сега депозитите може да са всякакви, но когато банката бъде обявена във фалит те стават изискуеми! Когато това стане, всеки договор за цесия ще бъде предоставен на ликвидатора и ТОГАВА той няма да има абсолютно никакво законово основание да не го уважи.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ert Разгледай мнениеНапротив, и в момента депозитите са НЕИЗИСКУЕМИ, защото банката е под защита, т.е. надзор. То затова и хората не могат да се оплачат че депозитите им не се изплащат, защото към банката не могат да бъдат предявявани искания за плащане.
Къде е "напротив"-а спрямо това, което аз съм написал? Сега депозитите може да са всякакви, но когато банката бъде обявена във фалит те стават изискуеми! Когато това стане, всеки договор за цесия ще бъде предоставен на ликвидатора и ТОГАВА той няма да има абсолютно никакво законово основание да не го уважи.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТуй животно не е ли само за банки от еврозоната ???
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-14-1181_bg.htm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеНа 21 октомври Европейската комисия прие делегиран акт и проект на предложение за акт за изпълнение на Съвета за изчисляване на вноските на банките съответно в националните фондове за преструктуриране и в Единния фонд за преструктуриране. Това решение трябва да доведе до подобряване на банковата система, така че в случай на проблеми банките сами да плащат за спасяването си, а не данъкоплатците. Приетите правила за фондовете за преструктуриране, финансирани от банковия сектор, са важна стъпка към превръщането на тази идея в реалност. Избраният подход е справедлив, тъй като вноската на всяка банка ще зависи от нейния размер и рисков профил. Тези нови правила откриват и пътя към работещ Единен фонд за преструктуриране — ключов елемент на банковия съюз. Решението на Комисията за създаване на Единен фонд за преструктуриране със сигурност ще оздрави банковата система в Евросъюза и ще помогне за решаването на кризи като тази в българската банка КТБ.
Коментар
�
Коментар