If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе, аз тва за Гоце, не го вярвам. Трябва да е ебаси тъпака да държи толкова пари на свое име
Аз пък го вярвам, понеже имам приятел, който е комшия на негов партньор от Испания. А и те са глупави човек, дори не знаят как да си изперат парите или да се сетят да намерят подходящите хора за това. И на времето в пирамидите бе същото - сума ти величия си бяха наврели парите при измамниците
По-нагли копелета от вложителите в КТБ няма. Всички ние да им плащаме сметките и да им спасяваме банката, а те не искат дори да поемат част от разходите. Никакви пари за тия! В случая вече симпатизирам на властите, че не дават още нито лев на вложителите и дано не им и платят, щом са толкова лакоми.
И за едните и за другите, защото гарантираните се влачат по акъла на Гоце Първанов и други с по 80 милиона вътре. Ако гарантираните бяха по-умни и не се влачеха като палета след другите големи вложители и мозъци, досега 100 пъти да бяха си взели парите, но "Който е прост, служи за мост" - сега пари гледат през крив макарон..
Фонда имаше (пари в КТБ, към 40 млн), ама си ги изтегли (при това по време на надзора).
Поздрави,
Което е интересно...Дали фонда не държи парите си разпръснати по банките (според тяхните вноски в него)? Вместо депозирани в БНБ, (към 1,5 млрд в кеш, и още 600 млн' в ДЦК) каквато информация се появи по медиите.
Щото ми се вижда малко вероятно фонда да държи пари в КТБ (за което вече се знае), само и само да натрупа малко лихвички.
Идеи?
Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
По-нагли копелета от вложителите в КТБ няма. Всички ние да им плащаме сметките и да им спасяваме банката, а те не искат дори да поемат част от разходите. Никакви пари за тия! В случая вече симпатизирам на властите, че не дават още нито лев на вложителите и дано не им и платят, щом са толкова лакоми.
По-нагли копелета от вложителите в КТБ няма. Всички ние да им плащаме сметките и да им спасяваме банката, а те не искат дори да поемат част от сметката. Никакви пари за тия! В случая вече симпатизирам на властите, че не дават нито лев на тия нагли гадини които искат да ни бъркат по джобовете за да им платим цялата банка.
Ти да не си от "платена мрежа". Споко такса смет с малко ще я вдигат.
То е ясно КОИ ще плащат, защото КОЙ си направи театрото и сега бере плодове.
Ще пусне малко на театралните групи според ролята която са играли, като разбира се за ББ ще Оскарът. Като ги гледаш тези сладури ще си отговориш веднага на въпроса къде са парите и кой ще ги връща.
Коментар