IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Продължава комбината значи с ТВ7
    Как може национална медия да си позволява подобни лъжи да поднася в ефир!
    Чета и за някакви 500млн пари на пенсионните фондове в банката -пак свободни съчинения...

А Веждито мисля, че играе някаква особена роля в тоя целия цирк!
    Едва ли голяма част от приказките му са истина...
    Включително за депозита му...
    Той ли беше този, който даде писмото на прокурора ...на чиято база и с още някакви писания от Протестната....Цацаров направи показни постановки?
    ...за писмото, само да поясня - става въпрос за анонимното писмо дето някой си пуснал в пощенската му кутия в къщата и той като ревностен гражданин веднага изтичал до прокурора
    Това за пенсионните фондове може и да е вярно. 500 млн са (уж) застрахователи + ПФ + взаимни фондове. Частните ПФ управляват 5-6млрд и като нищо мое да са набутали едно 200-300млн на сладка лихва

Коментар

• съни(тя)

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Вече на няколко места чета за ... 500 хиляди вложители в КТБ.
      някой преувеличава, ясно е...аз го видях в ТВ7, но нямам идея кой е източника
      Знае ли се точна цифра?
      Някъде през септември, след като ЕК дръпна ушите на Порожанов и говньорчето за недостъпа към влоговете в КТБ, Порожанов спомена че "към 180,000 вложителя в КТБ имали депозити под 1000 лв".

Та...напълно логично е да има още 320,000 ГАРАНТИРАНИ сметки с пари между 1,000 и 200,000 лв. Разбра се че куп държавни/общински ведомства са плащали заплати чрез КТБ.
      Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• http://glasove.com/politika/43672-do...ta-kriza-v-ktb

Коментар

• Първоначално изпратено от fena Разгледай мнение
          По-добре да няма!
          И сега има.
          Колко объркани хора има!
          Решаването на проблема зависи:
          1. От БНБ (тук има активност само в определени насоки)
          2. От Народното събрание.

Правителството може само да поиска актуализация на бюджета или други инструменти за осигуряване на ликвидност при фалита на КТБ, ОТ ПАРЛАМЕНТА!
          Правителство ВИНАГИ има, а работещ парламент... особено, с предвидими решения...А дано, ама ...

И цензурата, СПОКО, ВЕЧЕ си трия сам мненията след около ден! НЕ се мъчете - ще си създадете мазоли
          Last edited by 0ldman; 02.11.2014, 23:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
            Източника е групата на Веждито. От същия източник дават 13 млрд загуби и 100К безработни след фалита
            Реално са около 200К вложителите, мисля че от БНБ го казаха това.
            Продължава комбината значи с ТВ7
            Как може национална медия да си позволява подобни лъжи да поднася в ефир!
            Чета и за някакви 500млн пари на пенсионните фондове в банката -пак свободни съчинения...

А Веждито мисля, че играе някаква особена роля в тоя целия цирк!
            Едва ли голяма част от приказките му са истина...
            Включително за депозита му...
            Той ли беше този, който даде писмото на прокурора ...на чиято база и с още някакви писания от Протестната....Цацаров направи показни постановки?
            ...за писмото, само да поясня - става въпрос за анонимното писмо дето някой си пуснал в пощенската му кутия в къщата и той като ревностен гражданин веднага изтичал до прокурора
            Last edited by съни(тя); 02.11.2014, 23:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Молете се да има правителство,иначе нататък не ми се коментира.
              По-добре да няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
                Къде е файдата да се бутне БАШ сега борда?
                Мисля, че говньора изпълни перфектно поръчката
                И би било преизпълнение на плана около (след подписан договор за конкретни левчета за активите) ограбването на останалите активи на КТБ, да се обезцени лева, за за станат активите ЧИСТ ПОДАРЪК- примерно прасчо си чупи касичката с жълти стотинки и си купува ...
                Но тогава на говньора няма да успеят да му намерят подходяща охрана...

Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Е ся разбирам, че зависи от правителството
                Кви хора пишат в тоя форум

И цензурата, СПОКО, ВЕЧЕ си трия сам мненията след около ден! НЕ се мъчете - ще си създадете мазоли

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Правителство и сега има - служебно, има и парламент...
                  Няма, обаче, лесно решение на попарата, която натвориха политици и банкери...
                  Чудят се как да ни я поднесат ...без да се стига до разследване, не само тук в България...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    Вече на няколко места чета за ... 500 хиляди вложители в КТБ.
                    Знае ли се точна цифра?
                    Източника е групата на Веждито. От същия източник дават 13 млрд загуби и 100К безработни след фалита
                    Реално са около 200К вложителите, мисля че от БНБ го казаха това.

Коментар

• Вече на няколко места чета за ... 500 хиляди вложители в КТБ.
                      Знае ли се точна цифра?

Коментар

• Молете се да има правителство,иначе нататък не ми се коментира.

Коментар

• Grosss

Първоначално изпратено от Grosss
                          Въпросът не е никакъв бисер,може би не ме разбра.Левовете ясно ще бъдат
                          200 000,но в евро да не се окажат 10 пъти по-малко,защото мазалото сякаш ми се
                          струва неизбежно.
                          Таккива прогнози обикновенно дават тези с 5 цифровите рейтинги (Бате Пешо е изключението) и бомбастичните никове И един билюк платени тролчета/въшкари с 30 кинта между пенсия и пенсия след изплащането на комуналните сметки и борча в бакалията

Не ми правиш впечатление да си от тях, та да те попитам: Наистина ли ще се бутне борда само за да се обезценят изплащанията на едни мижави 3,7 млрд' лева гарантирани депозити в КТБ?

Ама износителите ка'йш губели от фиксирания курс €/лв? А какво изнасят тези "износители"? Вносен преработен петрол, електроенергия произведена от вносни суровини, и к'во още? Жито?

Къде е файдата да се бутне БАШ сега борда?
                          Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Ако няма правителство тогава по колко евро ще върнат на вложител?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Ма това не било одитен доклад а някаква поръчка на синдиците.На самия парцал пишело че не е одит и не може да се ползва за счетоводни цели както и да служи като документ на базата на който може да се вземе решение.На всички е ясно че Искров е нагъл бездарник който иска друг да му решава проблемите.Според мен няма да фалират КТБ поне такова усещане имам това ми говори вътрешния глас.
                              Не знаех, че вече има СИНДИЦИ Вече е фалирала и са назначени
                              "Вътрешния ми глас" ми казва: За колхозници и текезесари има други форуми- фермер БГ агро бг и нитрати БГ

И Аз съм убеден, че дупката не е такава, ако я има!

И с тия цесии, да не се окаже, че дупката няма да е дупка, а излишък

-----------------------------------------------

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Никога не съм казвал, че няма да си вземете парите!....
                              Да, просто си мечтаеш:
                              Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              По-нагли копелета от вложителите в КТБ няма. Всички ние да им плащаме сметките и да им спасяваме банката, а те не искат дори да поемат част от разходите. Никакви пари за тия! В случая вече симпатизирам на властите, че не дават още нито лев на вложителите и дано не им и платят, щом са толкова лакоми.

Last edited by chronos; 03.11.2014, 09:26.

Коментар

• Това е моята хипотеза и на този етап ме задоволява. Единственото, което все още не разбирам. Присвоил ли е Цветан Василев тези активи или ги пази от някой, който се опитва да ги присвои. Предполагам, ще стане ясно скоро и това.

Коментар

Working...
                                X