If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Продължава комбината значи с ТВ7
Как може национална медия да си позволява подобни лъжи да поднася в ефир!
Чета и за някакви 500млн пари на пенсионните фондове в банката -пак свободни съчинения...
А Веждито мисля, че играе някаква особена роля в тоя целия цирк!
Едва ли голяма част от приказките му са истина...
Включително за депозита му...
Той ли беше този, който даде писмото на прокурора ...на чиято база и с още някакви писания от Протестната....Цацаров направи показни постановки?
...за писмото, само да поясня - става въпрос за анонимното писмо дето някой си пуснал в пощенската му кутия в къщата и той като ревностен гражданин веднага изтичал до прокурора
Това за пенсионните фондове може и да е вярно. 500 млн са (уж) застрахователи + ПФ + взаимни фондове. Частните ПФ управляват 5-6млрд и като нищо мое да са набутали едно 200-300млн на сладка лихва
Вече на няколко места чета за ... 500 хиляди вложители в КТБ.
някой преувеличава, ясно е...аз го видях в ТВ7, но нямам идея кой е източника
Знае ли се точна цифра?
Някъде през септември, след като ЕК дръпна ушите на Порожанов и говньорчето за недостъпа към влоговете в КТБ, Порожанов спомена че "към 180,000 вложителя в КТБ имали депозити под 1000 лв".
Та...напълно логично е да има още 320,000 ГАРАНТИРАНИ сметки с пари между 1,000 и 200,000 лв. Разбра се че куп държавни/общински ведомства са плащали заплати чрез КТБ.
Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
И сега има.
Колко объркани хора има!
Решаването на проблема зависи:
1. От БНБ (тук има активност само в определени насоки)
2. От Народното събрание.
Правителството може само да поиска актуализация на бюджета или други инструменти за осигуряване на ликвидност при фалита на КТБ, ОТ ПАРЛАМЕНТА!
Правителство ВИНАГИ има, а работещ парламент... особено, с предвидими решения...А дано, ама ...
И цензурата, СПОКО, ВЕЧЕ си трия сам мненията след около ден! НЕ се мъчете - ще си създадете мазоли
Източника е групата на Веждито. От същия източник дават 13 млрд загуби и 100К безработни след фалита
Реално са около 200К вложителите, мисля че от БНБ го казаха това.
Продължава комбината значи с ТВ7
Как може национална медия да си позволява подобни лъжи да поднася в ефир!
Чета и за някакви 500млн пари на пенсионните фондове в банката -пак свободни съчинения...
А Веждито мисля, че играе някаква особена роля в тоя целия цирк!
Едва ли голяма част от приказките му са истина...
Включително за депозита му...
Той ли беше този, който даде писмото на прокурора ...на чиято база и с още някакви писания от Протестната....Цацаров направи показни постановки?
...за писмото, само да поясня - става въпрос за анонимното писмо дето някой си пуснал в пощенската му кутия в къщата и той като ревностен гражданин веднага изтичал до прокурора
Мисля, че говньора изпълни перфектно поръчката
И би било преизпълнение на плана около (след подписан договор за конкретни левчета за активите) ограбването на останалите активи на КТБ, да се обезцени лева, за за станат активите ЧИСТ ПОДАРЪК- примерно прасчо си чупи касичката с жълти стотинки и си купува ...
Но тогава на говньора няма да успеят да му намерят подходяща охрана...
Молете се да има правителство,иначе нататък не ми се коментира.
Правителство и сега има - служебно, има и парламент...
Няма, обаче, лесно решение на попарата, която натвориха политици и банкери...
Чудят се как да ни я поднесат ...без да се стига до разследване, не само тук в България...
Знае ли се точна цифра?
Източника е групата на Веждито. От същия източник дават 13 млрд загуби и 100К безработни след фалита
Реално са около 200К вложителите, мисля че от БНБ го казаха това.
Знае ли се точна цифра?
Въпросът не е никакъв бисер,може би не ме разбра.Левовете ясно ще бъдат
200 000,но в евро да не се окажат 10 пъти по-малко,защото мазалото сякаш ми се
струва неизбежно.
Таккива прогнози обикновенно дават тези с 5 цифровите рейтинги (Бате Пешо е изключението) и бомбастичните никове И един билюк платени тролчета/въшкари с 30 кинта между пенсия и пенсия след изплащането на комуналните сметки и борча в бакалията
Не ми правиш впечатление да си от тях, та да те попитам: Наистина ли ще се бутне борда само за да се обезценят изплащанията на едни мижави 3,7 млрд' лева гарантирани депозити в КТБ?
Ама износителите ка'йш губели от фиксирания курс €/лв? А какво изнасят тези "износители"? Вносен преработен петрол, електроенергия произведена от вносни суровини, и к'во още? Жито?
Къде е файдата да се бутне БАШ сега борда?
Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Ма това не било одитен доклад а някаква поръчка на синдиците.На самия парцал пишело че не е одит и не може да се ползва за счетоводни цели както и да служи като документ на базата на който може да се вземе решение.На всички е ясно че Искров е нагъл бездарник който иска друг да му решава проблемите.Според мен няма да фалират КТБ поне такова усещане имам това ми говори вътрешния глас.
Не знаех, че вече има СИНДИЦИ Вече е фалирала и са назначени
"Вътрешния ми глас" ми казва: За колхозници и текезесари има други форуми- фермер БГ агро бг и нитрати БГ
И Аз съм убеден, че дупката не е такава, ако я има!
И с тия цесии, да не се окаже, че дупката няма да е дупка, а излишък
По-нагли копелета от вложителите в КТБ няма. Всички ние да им плащаме сметките и да им спасяваме банката, а те не искат дори да поемат част от разходите. Никакви пари за тия! В случая вече симпатизирам на властите, че не дават още нито лев на вложителите и дано не им и платят, щом са толкова лакоми.
И цензурата, СПОКО, ВЕЧЕ си трия сам мненията след около ден! НЕ се мъчете - ще си създадете мазоли
Това е моята хипотеза и на този етап ме задоволява. Единственото, което все още не разбирам. Присвоил ли е Цветан Василев тези активи или ги пази от някой, който се опитва да ги присвои. Предполагам, ще стане ясно скоро и това.
Коментар