IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
    Да, ама никъде по медиите не пише за него, а и кой е този Сукманджиев!?
    Това, че не го пише по медиите не означава нищо.

Коментар

Кой е организатор на тази прескомференция!?
      Не знам...Прочетох по-долу. Ако разбера ще обадя.
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
        Не изглежда като да е измама.
        Входирано е в БНБ днес.
        Да, ама никъде по медиите не пише за него, а и кой е този Сукманджиев!?

Коментар

мисля, че това е някаква измама....малко несериозно ми звучи....
          Не изглежда като да е измама.
          Входирано е в БНБ днес.

Коментар

Има ново предложение за преструктуриране на КТБ и ТБ Виктория.
            ПравимЕ го!

Къде ги четете тези бисери?
            Дайте и ние да входираме една офертичка бре? Явно от бнб-ту са всеядни!
            Last edited by andy2000; 03.11.2014, 16:16.

Коментар

Има ново предложение за преструктуриране на КТБ и ТБ Виктория.
              мисля, че това е някаква измама....малко несериозно ми звучи....

Коментар

• Има ново предложение за преструктуриране на КТБ и ТБ Виктория.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Ми човек като не знае пита и се учи а не бълва простотии.Ако си мислиш че поредния агресивен простак ще ме впечатли или обиди на грешен път си.За разлика от теб аз отдавна съм осъзнал какво се крие зад думите на Вучков гледам гледам и не вярвам на ушите си.А ти ако имаш с какво да мислиш осъзнай какво е квестор и какво синдик.И ако си чел една дебела книга там пише по делата ще ги познаете.Та затова ти казвам че в КТБ има синдици пратени да изпълнят поръчка на Ахмед Другар.А в четвъртък ако няма фалит аз ще те пратя е един друг форум
                  Бълвоча ти от безсмислени букви, няма край! ВЪВ ВСИЧКИ ТЕМИ!
                  Вучков от теб може се учи на празни приказки!
                  Кой как може да мисли, и ти колко го можеш е друг въпрос!
                  Орева форума с простотии! Поне 100 пъти каза, че няма да си държиш парите в Бг. ДРЕМЕШ МИ НА ДЕДОВИЯ, къде ще ги държиш. НО явно толкова ти е бил акъла, да ги държиш в ЕДНА банка! Алчността на текезесарите край няма!

ТА на въпроса: КОИ са синдиците? НАЛИ ГИ ЗНАЕШ! КАЖИ ГИ КОГА СА НАЗНАЧЕНИ!?!??? ИЛИ продължаваш да бълваш помия, като ЖЪЛТ ВЕСТНИК Щото май само Ти празнодумецо, знаеш че има такива, и защо са назначени

И ми е интересно КАК ти ще ме пратиш в друг форум? НЕЩО ПРЕДИ РАЗМАХВАШЕ КАЛАШНИЦИ тука Е така на думи
                  Нитратите и пестицидите са ти дошли в повече

И задругата на цензурата, СПОКО, ВЕЧЕ си трия сам мненията след около ден! НЕ се мъчете - ще си създадете мазоли

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                    Получих го.
                    То ще ме закара утре на пресконференцията.
                    Кой е организатор на тази прескомференция!?

Коментар

• "The best way to rob a bank is to own one..."

Първоначално изпратено от mailoff Разгледай мнение
                      А Цецо Василев си лежи в петзвездното джакузи в съседна Сърбия и се забавлява с това колко народ е завлякъл....

Коментар

• E, така е в ЮАР е най-удобно... Лошото е, че стратегията му да излезе невинен сред виновни е успяла в някои мозъци... Но не трябва да се забравя кой опоска държавата. Чудя се защо вместо протести с неясна насоченост не се спретне някой пред посолството на СЪрбия. Щото тоя далавераджия, ако се измъкне язък за последните 25 години опити да мръднем от дъното

Първоначално изпратено от ert Разгледай мнение
                        Дали?
                        Откакто излезе одита, от Мустака няма нито вест, нито кост. Може вече да се е преместил при Веска Меджедиева в ЮАР, хем по-приятно, хем по-топло, живот ли бе да го опишеш ...
                        А тук сума ти народ го мислеше за вода ненапита.

Коментар

• Първоначално изпратено от mailoff Разгледай мнение
                          А Цецо Василев си лежи в петзвездното джакузи в съседна Сърбия и се забавлява с това колко народ е завлякъл....
                          Дали?
                          Откакто излезе одита, от Мустака няма нито вест, нито кост. Може вече да се е преместил при Веска Меджедиева в ЮАР, хем по-приятно, хем по-топло, живот ли бе да го опишеш ...
                          А тук сума ти народ го мислеше за вода ненапита.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                            Получих го.
                            То ще ме закара утре на пресконференцията.
                            Само се чудя да не е партенка.....какъв е тоя Сукманджиев и от къде се появи!?

Коментар

Появи се ново предложение за рекапитализация на КТБ от група инвеститори, които преговаряли с международна банка.
                              По-скоро не международна, а марсианска да се окаже банката, ама нейсе...

Коментар

• А Цецо Василев си лежи в петзвездното джакузи в съседна Сърбия и се забавлява с това колко народ е завлякъл....

Коментар

Working...
                                X