Първоначално изпратено от Igrach
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ, за всички които познавате Джей от години, няма как да не се съгласите с него, колко нагли копелета има
Хайде, модераторът да трие!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАко си бяхте направили сметката нямаше изобщо да пишете в тази тема. Като гледам сте регистрирани, само да пишете в нея.
Ако беше играч, нямаше да пишеш за гарантирани депозити, а вече щеше да си правиш цесиите!
Хайде стига спам.
Парите все някога ще си ги получите!!
А за едно благодаря никога не е късно!
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАко си бяхте направили сметката нямаше изобщо да пишете в тази тема. Като гледам сте регистрирани, само да пишете в нея.
Ако беше играч, нямаше да пишеш за гарантирани депозити, а вече щеше да си правиш цесиите!
Хайде стига спам.
Поздрави!
ПС: Знаеш ли на какъв марж се цедират негарантираните депозити - 50%...хахаха да им е сладко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеЗа какво и на кого мерси - че сме си изкарали парички и сме си направили сметката ли?
Хайде стига спам.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНяма как да стане. Аз депозит в КТБ нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеотпадането от БГ икономика на такава формация няма измерение на полезността
няма място за такъв субект тук в БГ
дано политиците се осъзнята - ВСИЧКИ, че не трябва да се допуска създаването на такава структура
погледнато от гледна точка на водене на бизнес - такава стуркура не може да бъде ефективна при толкова свит вътрешен пазар и огромна конкуренция на веншните
нямаше екип, който да го води, а и висшия мениджмънт едва ли беше толкова наясно с всички бизнеси, а и не си ли там да ръководиш - до тук ще си
няма какво да плачем, няма какво да оздравяваме, караме нататък, жалко за загубените пари, които са спечелени легално
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНяма как да стане. Аз депозит в КТБ нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнениеЩе има наздравици колега.Приготвил съм бутилка синьо джони по случая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнениеМаймуняк ли си къв си не те знам, но духай супата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАма вие сте верно много наглиПоне едно мерси няма ли да кажеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеЕееее...стига де, то разбирам, че немотията озлобява, но чак пък толкоз!
С риск да те озлобя още повече ще кажа, че парите си (до 200к) ние, вложителите, ще си ги получим и колкото и да не ти се иска и ти, и другите данъкоплатци ще ни ги платят!
Ако цената за това е да бълваш плява в някакъв форум, аз съм на 100% "за" - плюй си, но и ще плащаш
На Коледа, колеги вложители, предлагам в наздравицата си да включим и Джей, че празника ще е и за негова сметка
Коментар
Коментар