IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
    Между другото, за Цецко и компания също се очертават много весели и богати Коледни и новогодишни празници - кой в Аруба, кой на Маврици - пари да имат, а те имат
    Може и в ЮАР при братя ГАЛЕВИ и ТАКИ.Наздраве момчета!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Е, за всички които познавате Джей от години, няма как да не се съгласите с него, колко нагли копелета има
      Хайде, модераторът да трие!!
      Махмурлиииии

Коментар

Ако си бяхте направили сметката нямаше изобщо да пишете в тази тема. Като гледам сте регистрирани, само да пишете в нея.
        Ако беше играч, нямаше да пишеш за гарантирани депозити, а вече щеше да си правиш цесиите!
        Хайде стига спам.
        Парите все някога ще си ги получите!!
        А за едно благодаря никога не е късно!
        Поздрави!
        Ами аз работя в област, където се четат закони.Знаех, че не трябва да бъда максимално лаком какъвто съм си по природа и затова набутах и в други банки.

Коментар

• Е, за всички които познавате Джей от години, няма как да не се съгласите с него, колко нагли копелета има
          Хайде, модераторът да трие!!

Коментар

Ако си бяхте направили сметката нямаше изобщо да пишете в тази тема. Като гледам сте регистрирани, само да пишете в нея.
            Ако беше играч, нямаше да пишеш за гарантирани депозити, а вече щеше да си правиш цесиите!
            Хайде стига спам.
            Поздрави!
            Да имах негарантиран депозит - да си правя цесийка! Ама нали съм играч, съм си направил сметката до колко и къде.
            ПС: Знаеш ли на какъв марж се цедират негарантираните депозити - 50%...хахаха да им е сладко

Коментар

• Между другото, за Цецко и компания също се очертават много весели и богати Коледни и новогодишни празници - кой в Аруба, кой на Маврици - пари да имат, а те имат

Коментар

За какво и на кого мерси - че сме си изкарали парички и сме си направили сметката ли?
                Хайде стига спам.
                Поздрави!

Коментар

Няма как да стане. Аз депозит в КТБ нямам
                  Ще духащ като плащаш за нашите гарантирани депозити.Аз отдавна знам, че негативните коментари тук са на лица които нямат изобщо депозити в КТБ.Аз в банката ги сложих мойте най вече заради високата лихва и съм доволен от избора си.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    отпадането от БГ икономика на такава формация няма измерение на полезността
                    няма място за такъв субект тук в БГ
                    дано политиците се осъзнята - ВСИЧКИ, че не трябва да се допуска създаването на такава структура

погледнато от гледна точка на водене на бизнес - такава стуркура не може да бъде ефективна при толкова свит вътрешен пазар и огромна конкуренция на веншните
                    нямаше екип, който да го води, а и висшия мениджмънт едва ли беше толкова наясно с всички бизнеси, а и не си ли там да ръководиш - до тук ще си

няма какво да плачем, няма какво да оздравяваме, караме нататък, жалко за загубените пари, които са спечелени легално
                    Така е - фалит, изплащане на гарантираните депозити, а богатите, пардон вече бедните, да му мислят за в бъдеще

Коментар

Жалко, там лихвите са много добри

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
                        Ще има наздравици колега.Приготвил съм бутилка синьо джони по случая.
                        +1 и аз смятам подобаващо да го отбележа!

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
                          Маймуняк ли си къв си не те знам, но духай супата.

Коментар

Ама вие сте верно много нагли Поне едно мерси няма ли да кажеш?
                            За какво и на кого мерси - че сме си изкарали парички и сме си направили сметката ли?

Коментар

Еееее...стига де, то разбирам, че немотията озлобява, но чак пък толкоз!
                              С риск да те озлобя още повече ще кажа, че парите си (до 200к) ние, вложителите, ще си ги получим и колкото и да не ти се иска и ти, и другите данъкоплатци ще ни ги платят!
                              Ако цената за това е да бълваш плява в някакъв форум, аз съм на 100% "за" - плюй си, но и ще плащаш
                              На Коледа, колеги вложители, предлагам в наздравицата си да включим и Джей, че празника ще е и за негова сметка
                              Ще има наздравици колега.Приготвил съм бутилка синьо джони по случая.

Коментар

• Първоначално изпратено от carbon
                                Ще вземете на дедо Буро - КУРО!
                                Само стой и гледай...
                                Хахахах...ще си ги вземем! А най-хубавото е че ще си ги вземем и с едни сладки лихвички предвид дефлацията

Коментар

Working...
                                X