Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеНе разбирам хората, които мислят, че полученият дивидент трябва да се похарчи веднага. Това са хора, които са емоционално обвъразни с хартиите, които купуват и не обръщат внимание на значимите фундаментални и технически индикатори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеНали вече казах че НЕ РАЗБИРАМ от графики .... колко пъти да го кажа искаш................ затова ти пиша да ми обясниш...
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениекажи ти твоето мнение за начертаното пък да видим
Първоначално изпратено от _1912_върху написаните от теб глупости се опитваш да начертаеш графика...................... аз вече съм го дал...
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеНали..
-----------------------------
дай сега малко разяснения по графиката ти, че както вече си разбрал:
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеявно не разбираш от съставяне и четене на графикиНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеVale съгласен съм с теб, аман от разбирачи на графики и индикатори, да си ги гледат в къщи и да не ни тормозят
напълно те разбирам за тормоза който изпитваш когато върху написаните от теб глупости се опитваш да начертаеш графикаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеЗа разлика от тебе аз не съм си натрапвал мнението накъде ще се развива позицията ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеА ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеА ти на какви индикатори градиш своето мнение ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеНе разбирам хората, които мислят, че полученият дивидент трябва да се похарчи веднага. Това са хора, които са емоционално обвъразни с хартиите, които купуват и не обръщат внимание на значимите фундаментални и технически индикатори.
Коментар
Коментар