If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не че вземам страна обаче Батя позна за 2 ракети - Еврохолд и ПИБ и за това се сещам само на прима виста докато някои хора предвещаваха мечи пазар, който така и не се случи. Може и да е грешил преди, но в момента има добър нюх според мен. И все пак не е хубаво да слушате когото и да било, а да инвестирате по своя преценка.
Според вас до какво дъно може да стигне Хима сега?
Ами ЗХБГ?
Ами то повечето инвеститори имат в портфейла си 10-12 компании.....нормално е да познаеш движението на минимум 2-3
Не че вземам страна обаче Батя позна за 2 ракети - Еврохолд и ПИБ и за това се сещам само на прима виста докато някои хора предвещаваха мечи пазар, който така и не се случи. Може и да е грешил преди, но в момента има добър нюх според мен. И все пак не е хубаво да слушате когото и да било, а да инвестирате по своя преценка.
Според вас до какво дъно може да стигне Хима сега?
Ами ЗХБГ?
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Преди няколко дни бях пуснал графика на която показах, че цената падна под ЕМА 100. Сега пак пускам, защото вече е и под ЕМА 200. Надявам се цената да не се задържи дълго под тази пълзяща средна.
Двама оглеждали камиони в автокъща и се спрели пред руски такъв. Единия проронил... гледай какво са измислили руснаците само и само да не правят пътища ...
Не само с пътищата така. Но защо и у нас?!? Защо пак залягаме тука? И не минаваме по утъпканите пътища, ми летим и хвърчим предвидими загуби.
Двама оглеждали камиони в автокъща и се спрели пред руски такъв. Единия проронил... гледай какво са измислили руснаците само и само да не правят пътища ...
За руснака, "път" е място от където той иска да мине.
Коментар