Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХАРИ, ти пак си тук да ни веселиш и размиваш..Какво става нали обещаваше след Еврозоната големи промени в икономиката и БФБ..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеГоре долу се събраха достатъчно мнения за да се преброите, тези които 20 г. не се научихте и си оставате дъми и овчи.
Къде е акъл планина да купуваш на 1.80, на 2 и нещо с дивидент 6 ст - дъми и овче поведение, и къде е на левче и под левче все едно с дивидент за 15 г. напред...пребройте се, ако обичате..
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеГоре долу се събраха достатъчно мнения за да се преброите, тези които 20 г. не се научихте и си оставате дъми и овчи.
Къде е акъл планина да купуваш на 1.80, на 2 и нещо с дивидент 6 ст - дъми и овче поведение, и къде е на левче и под левче все едно с дивидент за 15 г. напред...пребройте се, ако обичате.
Иначе за дивидента. Ами откъде? Единствените печеливши са Банката, ЦКБ-Сила и малко ЗХБГ (колкото може да се печели от някакви наеми). Някое от тях дава ли дивидент към холдинга? или поне аз не знам да дават. За Армеец, някой знае ли на печална ли е или не, защото ако е, може би било на борсата? ГАЗ - колко газ и петрол добива, че да поддържа дивиденти? Та то има ли цена на газта и петрола, която в момента да си струва дори да работиш?? За транспорта им няма да ви питам, дали е печеливш или не, нямам и идея. Положителни разлики от сделки с Химснад и подобни, без коментар, те ли да ви платят дивидента?
Та така, това, че няма да има дивидент е полижителна новина, АКО чуете, че започва и сериозна трансфорамация в холдинга.
С единственото, което мога да се съглася, че трябва да се променят и то МНОГО!
Коментар
� -
Къде е акъл планина да купуваш на 1.80, на 2 и нещо с дивидент 6 ст - дъми и овче поведение, и къде е на левче и под левче все едно с дивидент за 15 г. напред...пребройте се, ако обичате.
Иначе за дивидента. Ами откъде? Единствените печеливши са Банката, ЦКБ-Сила и малко ЗХБГ (колкото може да се печели от някакви наеми). Някое от тях дава ли дивидент към холдинга? или поне аз не знам да дават. За Армеец, някой знае ли на печална ли е или не, защото ако е, може би било на борсата? ГАЗ - колко газ и петрол добива, че да поддържа дивиденти? Та то има ли цена на газта и петрола, която в момента да си струва дори да работиш?? За транспорта им няма да ви питам, дали е печеливш или не, нямам и идея. Положителни разлики от сделки с Химснад и подобни, без коментар, те ли да ви платят дивидента?
Та така, това, че няма да има дивидент е полижителна новина, АКО чуете, че започва и сериозна трансфорамация в холдинга.
Коментар
� -
Горе долу се събраха достатъчно мнения за да се преброите, тези които 20 г. не се научихте и си оставате дъми и овчи.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
А някои хора се чудят защо фондовете излизат?
Единствената грешка на някои е че все още имат хартии на БФБ.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ако това се случи и тук с най-големия холдинг, то по-добре да закриваме борсата !
Та за Флагмана - цената на акцията, както отлично знаеш, никога не е вълнувала мажоритаря, така че да очакваме нещо различно точно сега, е не наивно, ми направо утопия. Абе, къде е Керезов?
П.С. И после да не чувам пак малоумните въпроси що Спиди струвало повече от великия Флагман - ми те затова струва!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ако това се случи и тук с най-големия холдинг, то по-добре да закриваме борсата !
Единствената грешка на някои е че все още имат хартии на БФБ.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Е как може да не си чувал за такива трансформации, бре колега...!
Черепа как си трансформира патките и изнесе в Кипър към 300 млн лв....?!
За жалост май се готви подобна "трансформация"....
пп Няма да пиша простотии за стълби, морал и спомени, че пак ще ми изтрият поста....
Коментар
�
Коментар