Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Добре де, защо го правят по възможно най-дразнещия начин? Материали няма нито на техния сайт, нито в Х3, нито на БСЕ. Какво толкова ще им стане да не дразнят с подобни дребнавости. Разбирам други врътки да правят, от които ще спечелят време и пари, но така само дразнят без да имат никаква полза. Толкова ли няма 1 човек от 6600 или колкото там работят, който да вземе да качи 10 страници в интернет?На 90% съм сигурен, че дивидент няма да има, но все ми се щеше да ме изненадат приятно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВписани са в ТР - чакаме материалите...На 90% съм сигурен, че дивидент няма да има, но все ми се щеше да ме изненадат приятно.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеЩе брулят още крушата значи
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Аз нямам, но не вярвам да не си забелязъл от къде ще задухат ветровете! Експатски разбира се!
Поръчани дялове за обратно изкупуване 6 180 000
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Е тя още чака в ТР, но материалите не се намират
Аз нямам, но не вярвам да не си забелязъл от къде ще задухат ветровете! Експатски разбира се!
Поръчани дялове за обратно изкупуване 6 180 000
Коментар
-
Е тя още чака в ТР, но материалите не се намират
Коментар
-
Е тя още чака в ТР, но материалите не се намиратПътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Мерси! Докъде я докарахме!?! вече е трудно да намериш покана за ОС.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Има я качена в ТР.
Управителният съвет на “ХИМИМПОРТ” АД, гр. София, на основание чл. 223, ал. 1 от ТЗ и чл. 115 от ЗППЦК, свиква редовно /годишно/ Общо събрание на акционерите на “ХИМИМПОРТ” АД на 30.09.2020 г. от 15.00 часа, а при липса на кворум на тази дата – на 15.10.2020 г. от 14.00 ч., в седалището на дружеството в гр. София, ул. “Стефан Караджа” №2, при следния дневен ред:
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Абсолютно не съм съгласен !
Ако наистина са сериозна фирма - би трябвало да дадат дивиденти и да укрепят доверието на акционерите си като наложат добри традиции, а не да отблъснат и малкото останали независими такива. А защо не - да привлекат и нови акционери?
Забравяш ,че притежават и най-голямото застрахователно дружество в България.
А те заедно с банките и пенсионните дружества,гравитиращи към холдинга се нуждаят добър имидж и от доверието на хората, че могат да се справят с кризите с ефективни мерки за преструктуриране и намиране на нови възможности, а не само с икономии и увеличаване на такси.
Примерно Зърнени храни БГ, БРП, ПДНГ, България Ер и някои други дружества очевадно се нуждаят от спешни промени .
Там проблемите не са от Ковид кризата, а доста по отдавна ги замитат под килима.
И ако продължават да си заравят главите в пясъка и се правят, че не ги виждат - нищо добро не ги очаква.
Само счетоводните трикове няма да ги държат дълго над водата - има нови регулации и европейски изисквания,както идват и нови надзорни органи.
А сегашната криза, както и новата европейска перспектива могат да открият и интересни възможности.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеХима са сериозна фирма, не са за един ден, не вярвам да дадат дивидент, нито сега нито догодина. Може и занапред да не дават, ако не предприемат сериозни трансформации да се нагодят към пост-Ковид икономическите реалности. Ако продължат като са карали досега забравете дивиденти.
Ами да погледнем набързо какви бизнеси имат и откъде може да има печалби? ЦКБ със сигурност, в Б-я само банките винаги печелят няма криза, няма мриза, винаги са на печалба, нови такси има и т.н. ЦКБ-Сила - там потока от пари си тече - няма криза, няма мриза, таксата управление е твърд % на база актива и тече редовно. Зрънчо - имоти под наем, отдадени вероятно дългосрочно, не са от засегнати бизнеси, вероятно ще продължат да си капят по-малко, НО редовно. Останалото - ами там ако ми посочите едно което ще е на печалба - евала, но аз виждам само загуби там. Само на летището погледнете приземените самолети. Само разсъждавам.
Абсолютно не съм съгласен !
Ако наистина са сериозна фирма - би трябвало да дадат дивиденти и да укрепят доверието на акционерите си като наложат добри традиции, а не да отблъснат и малкото останали независими такива. А защо не - да привлекат и нови акционери?
Забравяш ,че притежават и най-голямото застрахователно дружество в България.
А те заедно с банките и пенсионните дружества,гравитиращи към холдинга се нуждаят добър имидж и от доверието на хората, че могат да се справят с кризите с ефективни мерки за преструктуриране и намиране на нови възможности, а не само с икономии и увеличаване на такси.
Примерно Зърнени храни БГ, БРП, ПДНГ, България Ер и някои други дружества очевадно се нуждаят от спешни промени .
Там проблемите не са от Ковид кризата, а доста по отдавна ги замитат под килима.
И ако продължават да си заравят главите в пясъка и се правят, че не ги виждат - нищо добро не ги очаква.
Само счетоводните трикове няма да ги държат дълго над водата - има нови регулации и европейски изисквания,както идват и нови надзорни органи.
А сегашната криза, както и новата европейска перспектива могат да открият и интересни възможности.
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар