Първоначално изпратено от Innocent
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеЛипсата на инфо за евентуално желание за дивидент...пък бил той и минимален не е на добре. Това ще свали цената със сигурност под лев. За съжаление май наистина въобще не им дреме за това на мажовците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Цената може и да не ги интересува, но защо пък съвсем законно и нормално да не разпределят печалба, която в по голямата си част ще влезе в техните джобове. Така поне и ние дребните ще останем доволни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
дано си прав, но аз мисля, че въобще не ги интересува цената и в интерес на истината ги разбирам за това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Не мисля, че ще е проблем да дадат дивидент. Съвсем ще паднат доверието и цената ако няма такъв.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Добре де, защо го правят по възможно най-дразнещия начин? Материали няма нито на техния сайт, нито в Х3, нито на БСЕ. Какво толкова ще им стане да не дразнят с подобни дребнавости. Разбирам други врътки да правят, от които ще спечелят време и пари, но така само дразнят без да имат никаква полза. Толкова ли няма 1 човек от 6600 или колкото там работят, който да вземе да качи 10 страници в интернет?На 90% съм сигурен, че дивидент няма да има, но все ми се щеше да ме изненадат приятно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВписани са в ТР - чакаме материалите...На 90% съм сигурен, че дивидент няма да има, но все ми се щеше да ме изненадат приятно.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеЩе брулят още крушата значи
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Аз нямам, но не вярвам да не си забелязъл от къде ще задухат ветровете! Експатски разбира се!
Поръчани дялове за обратно изкупуване 6 180 000
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Е тя още чака в ТР, но материалите не се намират
Аз нямам, но не вярвам да не си забелязъл от къде ще задухат ветровете! Експатски разбира се!
Поръчани дялове за обратно изкупуване 6 180 000
Коментар
Коментар