Тия от както ги помня и без Ковид пак си бавеха отчетите.Иначе са царе на стакмистиката.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеТова ми звучи, като някаква гавра. Да имаше промяна в сроковете, защото имаше и извънредно положение, имаше блакажи и т.н. Но от средата на Май ги няма вече. Не е сериозно. А вие водите сериозна дискусия за дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеТова ми звучи, като някаква гавра. Да имаше промяна в сроковете, защото имаше и извънредно положение, имаше блакажи и т.н. Но от средата на Май ги няма вече. Не е сериозно. А вие водите сериозна дискусия за дивидент.
Гавра беше цената от 5лв платена от държавата, но това е за другата тема.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеА преди дивидент или не, не трябва ли някой отчет за 2020 да изкарат. Да се види, как е работата?
Това е много обидно, една камара дружества още да нямат отчети за края на Март. Поправете ме, ако тук има отчет.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеСпоред моите сметки би трябвало покана за ОС да излезе до края на този месец, а ОС да се проведе до края на август. Евентуален дивидент до края на октомври. Почнах да се съмнявам в дивидент тази година с оглед на развитието на икономиката и засегнати сектори в които оперира хим. Ще ме изненадат приятно, ако дадат някоя стотинка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Силно се надявам дивидента да бъде запазен ! В противен случай отиваме под номинал !
Коментар
-
Според моите сметки би трябвало покана за ОС да излезе до края на този месец, а ОС да се проведе до края на август. Евентуален дивидент до края на октомври. Почнах да се съмнявам в дивидент тази година с оглед на развитието на икономиката и засегнати сектори в които оперира хим. Ще ме изненадат приятно, ако дадат някоя стотинка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Няма. Все ми се струва, че до края на този месец трябва да имаме дата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеВсе още няма инфо за ОС в ТР и x3news ... ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЕх ама сте и вие, индианците са изчезващи, има ги само в резерватите и в казината ! Бъдете по толерантни и не дискриминирайте човека !
Коментар
Коментар