If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Що бе Таше...много си е добре Флагманчето....държи си цена,ликвиден е и се надяваме в бъдеще време да ни донесе някой друг процент печалба
Не е Препоръка!!!
Разбира се че е така приятел.Аз ще купувам ли ако не съм сигурен че ще ми даде ръст?
Кво става с тоя Флагман бре? Той на кану заприлича.
Що бе Таше...много си е добре Флагманчето....държи си цена,ликвиден е и се надяваме в бъдеще време да ни донесе някой друг процент печалба
Не е Препоръка!!!
Деменция, деменция и раздвоение на личността....
С батката по 5 бона щяхте да слагате.... че никога няма да стане 1,65 преди година.....
сега ситгурно с цяло РПУ и група ЧСИ щях да си прибирам парите.... от Столипиново....
объркала си темите .............. не си спомням да си писала нещо за хим-а
но ти открай време обичаш да следваш кила ми
нали знаеш, че трябва цецито да се хване за кила ми и нещата се случват "веднага"
Деменция, деменция и раздвоение на личността....
С батката по 5 бона щяхте да слагате.... че никога няма да стане 1,65 преди година.....
сега ситгурно с цяло РПУ и група ЧСИ щях да си прибирам парите.... от Столипиново....
голям мерак ти е да падне ................ а миналата година по това време какви фермани пишеше и какви магии правеше за да се качи ССВ на сегашната цена на ХИМ-а
Не е верно извади постовете за единицата която съм прогнозирал....и хим на 1,60........
Веднага.....
Класирай се в ССВ сега е момента....преди да падне....
голям мерак ти е да падне ................ а миналата година по това време какви фермани пишеше и какви магии правеше за да се качи ССВ на сегашната цена на ХИМ-а
Коментар