Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Контрол панел после има поле в което изписва ника, който не искаш да четеш. За индианци върши идеална работа. Само цитатите се виждат, но няма идеално щастие.Last edited by Crusible; 08.07.2020, 12:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Батя, един технически въпрос - как/откъде се слага игнор на индианец? Сериозно питам, всъщност.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТашуняк, не ти виждам постовете понеже си ми в игнора, само като някой те цитира /добре е от Инвестора да коригират това/
Мога само да коментирам, че ако имаше топки и действаше повече отколкота да говориш, вече можеше да си с 1 000 лв. напред
Жив и здрав!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТашуняк, не ти виждам постовете понеже си ми в игнора, само като някой те цитира /добре е от Инвестора да коригират това/
Мога само да коментирам, че ако имаше топки и действаше повече отколкота да говориш, вече можеше да си с 1 000 лв. напред
Жив и здрав!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Има да почакаш за нашия бас: дъната бяха на ХИМ 83 стот. и на ЦКБ 76 стот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЯкооооооооооо!!!! Артията удари 1 лев.Загубилите басовете пишете да ви кажа на кой да изпратите уискитата.Батя ти си щастливец,че си спести 1000 лв за които искаше да хванеш бас.Аз обаче отново познах.Много ги усещам спадовете тъй да знаеш . Натегнатата пружина се счупи май .
Коментар
-
Да, а по едно време беше по 85 стинки и стигна 1.2. Сметни колко ръст е това за един месец. Акциите се качват и падат
- 1 like
Коментар
-
Да, а по едно време беше по 85 стинки и стигна 1.2. Сметни колко ръст е това за един месец. Акциите се качват и падат.Last edited by X_Y; 05.07.2020, 19:20.
Коментар
Коментар