If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имам над 60т. ЦКБ и мисля че е супер подценена. Не продавам под 1.50 и 1 акция!!!
Аз нямам но съм съгласен че е подценена ,жалкото е че БХ съсипа всичко и изгони и последният чужденец на БФБ .Та затова съм и на вън тук имам по скоро колкото да хвърлям по едно око на БФБ но развитие няма .
Дори при Пиб наляха държавни пари за да не ги наливат на пожар при една втора вълна от COVID-19
Не се знае дали БХ ще е тогава на власт за да може да помогне ...така си мисля аз
Чак не е за вярване. А ако не отгатнеш ( пак ) и след понеделник си остане всичко така? Що не каза преди месец за "пакета" и за "търсенето".
Честно да ти кажа исках да взема поне 30-40т но не успях. Но животът понякога е несправедлив..... но имам достатъчно акции... все пак лакомията се води порок, нали така
На мен друго ми е интересно, нищо не се чува за Хима, много тихо. Как се развиват, как ще се развиват. Банката добре, застрахователно и пенсионно. Друго? Как са там на редицата с матрьошките - виждаме има долювбвани и недолюбвани. Как ще са в Еврозоната? Въпроси много, отчет за първо тримесечие още май не сме видяли?
Коментар