IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма страшно, освободения кеш от тия дни ще търси вход тук на цена над 2.30 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

невероятен е алигатора

изобщо ХИМ-а е невероятна компания

ако ХИМ не беше такава невероятна компания и нямаше такива невероятни мажоритари щях ли да държа тази акция толкова много години без прекъсване??? .......... щях ли да продължавам да пиша, че планувам пак да имам акции на ХИМ???

риторични въпроси...

не е препоръка за покупко-продажби на акции на ХИМ - нямам акции на ХИМ - не съм служител на ХИМ и никога не съм бил (въпреки, че дълги години форума така си мислеше)
      Не че нещо, но хайде да продължиш с писането като си купиш, че нещо зацикли с 2 - 3 идеи в 50 поста на тема "ще пада до 1.14"............
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Много си заблуден........че и другите баламосваш.Ако не падне под 1,9 ще има да те кълнат продалите.
        същото го пишеше и при 2,30

никой не съм карал да продава акции в последните 7 месеца след като излезнах от позицията

нито искам някой да благодари - нито искам някой да ме кълне

решенията всеки си взима сам!!!
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Колко любезно от негова страна да се грижи за добрата цена за изход.
          Какъв алигатор само...!
          невероятен е алигатора

изобщо ХИМ-а е невероятна компания

ако ХИМ не беше такава невероятна компания и нямаше такива невероятни мажоритари щях ли да държа тази акция толкова много години без прекъсване??? .......... щях ли да продължавам да пиша, че планувам пак да имам акции на ХИМ???

риторични въпроси...

не е препоръка за покупко-продажби на акции на ХИМ - нямам акции на ХИМ - не съм служител на ХИМ и никога не съм бил (въпреки, че дълги години форума така си мислеше)

Коментар

няма лошо ........... нека продължава да пикае срещу вятъра ........ някой има ли нещо против?
            Много си заблуден........че и другите баламосваш.Ако не падне под 1,9 ще има да те кълнат продалите.

Коментар

Чака да свърши гирултията при Зърнени и ви подкарва по ред на номерата.
              няма лошо ........... нека продължава да пикае срещу вятъра ........ някой има ли нещо против?

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

Ти откога си само на приказки и не си правил никакви сделки?
                над 6 месеца ........ може и 7 да са станали вече

Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

Съвременните платформи отдавна са онлайн базирани и не се инсталират.
                така ли?

браво

Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

Теоретик!...
                чист ............... и неопетнен

Коментар

и аз това му се чудя вместо да крепи цената от 2,30 до сега .......... можеше да си спести няколко милиона лв. и пак да прибере същото количество акции

но той си крепи цената защото вярва, че стратегически инвеститор ще му плати по-висока цена от тази на която купува

да, ама не

и крокодила има да учи и трябва да знае, че има и по-големи алигатори по света .......... изклатиха го и сега и той не знае какво да прави нататък...
                  Чака да свърши гирултията при Зърнени и ви подкарва по ред на номерата.

Коментар

Можеше да изклати продавачите на 1.7-1.8 ,но така е решил с чука да им го начука.
                    и аз това му се чудя вместо да крепи цената от 2,30 до сега .......... можеше да си спести няколко милиона лв. и пак да прибере същото количество акции

но той си крепи цената защото вярва, че стратегически инвеститор ще му плати по-висока цена от тази на която купува

да, ама не

и крокодила има да учи и трябва да знае, че има и по-големи алигатори по света .......... изклатиха го и сега и той не знае какво да прави нататък...

Коментар

... веднага взех да се чудя дали да си инсталирам платформа за търговия и дали да нареждам превод към брокера
                      [ATTACH=CONFIG]n3395169[/ATTACH]
                      Ти откога си само на приказки и не си правил никакви сделки? Съвременните платформи отдавна са онлайн базирани и не се инсталират. Теоретик!...

Коментар

• — Това куче защо е зелено?
                        — То е крокодилче.

Коментар

• Можеше да изклати продавачите на 1.7-1.8 ,но така е решил с чука да им го начука.

Коментар

+1 лайк от мен

толкова стабилен алигатор няма нито един мажоритар в цялото БФБ ............. осигурява ликвидност и дава добра цена за изход 10-11 месеца

до миналата година многкратно съм го критикувал, че не подкрепя акцията си в някои моменти, но ето, че вече почти една година той прави това което не прави (с малки изключения) в предните 12-13 години
                            Колко любезно от негова страна да се грижи за добрата цена за изход.
                            Какъв алигатор само...!
                            Last edited by Manyface God"; 23.10.2018, 15:53.
                            The strongest stand last.

Коментар

• А, защо ли го прави. Всеки сам да си отговаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
                                БАТКО е ЖЕЛЕЗЕН...направо от неръждавейка - великата китайска стена.
                                +1 лайк от мен

толкова стабилен алигатор няма нито един мажоритар в цялото БФБ ............. осигурява ликвидност и дава добра цена за изход 10-11 месеца

до миналата година многкратно съм го критикувал, че не подкрепя акцията си в някои моменти, но ето, че вече почти една година той прави това което не прави (с малки изключения) в предните 12-13 години

Коментар

Working...
                                X