Няма страшно, освободения кеш от тия дни ще търси вход тук на цена над 2.30 лв
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
невероятен е алигатора
изобщо ХИМ-а е невероятна компания
ако ХИМ не беше такава невероятна компания и нямаше такива невероятни мажоритари щях ли да държа тази акция толкова много години без прекъсване??? .......... щях ли да продължавам да пиша, че планувам пак да имам акции на ХИМ???
риторични въпроси...
не е препоръка за покупко-продажби на акции на ХИМ - нямам акции на ХИМ - не съм служител на ХИМ и никога не съм бил (въпреки, че дълги години форума така си мислеше)The strongest stand last.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Много си заблуден........че и другите баламосваш.Ако не падне под 1,9 ще има да те кълнат продалите.
никой не съм карал да продава акции в последните 7 месеца след като излезнах от позицията
нито искам някой да благодари - нито искам някой да ме кълне
решенията всеки си взима сам!!!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Колко любезно от негова страна да се грижи за добрата цена за изход.
Какъв алигатор само...!
изобщо ХИМ-а е невероятна компания
ако ХИМ не беше такава невероятна компания и нямаше такива невероятни мажоритари щях ли да държа тази акция толкова много години без прекъсване??? .......... щях ли да продължавам да пиша, че планувам пак да имам акции на ХИМ???
риторични въпроси...
не е препоръка за покупко-продажби на акции на ХИМ - нямам акции на ХИМ - не съм служител на ХИМ и никога не съм бил (въпреки, че дълги години форума така си мислеше)fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
няма лошо ........... нека продължава да пикае срещу вятъра ........ някой има ли нещо против?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Чака да свърши гирултията при Зърнени и ви подкарва по ред на номерата.
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Ти откога си само на приказки и не си правил никакви сделки?
Съвременните платформи отдавна са онлайн базирани и не се инсталират.
браво
Теоретик!...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
и аз това му се чудя вместо да крепи цената от 2,30 до сега .......... можеше да си спести няколко милиона лв. и пак да прибере същото количество акции
но той си крепи цената защото вярва, че стратегически инвеститор ще му плати по-висока цена от тази на която купува
да, ама не
и крокодила има да учи и трябва да знае, че има и по-големи алигатори по света.......... изклатиха го и сега и той не знае какво да прави нататък...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМожеше да изклати продавачите на 1.7-1.8 ,но така е решил с чука да им го начука.
но той си крепи цената защото вярва, че стратегически инвеститор ще му плати по-висока цена от тази на която купува
да, ама не
и крокодила има да учи и трябва да знае, че има и по-големи алигатори по света.......... изклатиха го и сега и той не знае какво да прави нататък...
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
... веднага взех да се чудя дали да си инсталирам платформа за търговия и дали да нареждам превод към брокера
[ATTACH=CONFIG]n3395169[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
+1 лайк от мен
толкова стабилен алигатор няма нито един мажоритар в цялото БФБ ............. осигурява ликвидност и дава добра цена за изход 10-11 месеца
до миналата година многкратно съм го критикувал, че не подкрепя акцията си в някои моменти, но ето, че вече почти една година той прави това което не прави (с малки изключения) в предните 12-13 години
Какъв алигатор само...!Last edited by Manyface God"; 23.10.2018, 15:53.The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеБАТКО е ЖЕЛЕЗЕН...направо от неръждавейка - великата китайска стена.
толкова стабилен алигатор няма нито един мажоритар в цялото БФБ ............. осигурява ликвидност и дава добра цена за изход 10-11 месеца
до миналата година многкратно съм го критикувал, че не подкрепя акцията си в някои моменти, но ето, че вече почти една година той прави това което не прави (с малки изключения) в предните 12-13 годиниfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар