Eдин Колега пишеше едно време тук така ...... а сега какво правят заювците??
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Попитай, не давай изявления от мое име. 40% печалба до днес от година назад.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Попитай, не давай изявления от мое име. 40% печалба до днес от година назад.
браво ........ честито ........... не знам какво още да ти пожелая
вече ти пожелах все така да търгуваш ХИМ-а както последните 9 месеца
думите са ми малко за да изразя това което изпитвам към теб ........ покланям ти се на уменията които притежаваш за търговия на БФБ ............ ако сложиш една снимка във форума всеки ден ще ти се покланям като пусна компа...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНа продавачите скоро ще им свършат патроните и тогава................
Близките година -две?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНа продавачите скоро ще им свършат патроните и тогава................
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
истина е ........... доста спечели от факта, че държиш ХИМ-а от февруари до днес
щом си доволен и това ти харесва ти пожелавам все така да печелиш и занапред
няма нищо по-важно от това да си доволен от себе си ........... а какво си говорят/пишат хората няма никакво значение...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеНяма страшно, освободения кеш от тия дни ще търси вход тук на цена над 2.30 лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеНяма страшно, освободения кеш от тия дни ще търси вход тук на цена над 2.30 лв
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мен печалбите не ме нервят, всъщност на никого не действат така. Това обаче са неща, които се случват на хора търгуващи с акции, на теб няма как да ти се случат, за това а и не само за това, даже и от добро възпитание, не се изкушавай да даваш изявления от чуждо име за чуждо състояние.
С две думи, търгувам - печеля.
щом си доволен и това ти харесва ти пожелавам все така да печелиш и занапред
няма нищо по-важно от това да си доволен от себе си ........... а какво си говорят/пишат хората няма никакво значение...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
обременен си и изнервен, разбира се
днес не съм писал за това в червеното, но ти продължаваш да си мислиш за него
"но това си е твой проблем, разбира се"
С две думи, търгувам - печеля.The strongest stand last.
Коментар
-
"Само мераклиите са повече от китайците..."
край на цитатаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Не че нещо, но хайде да продължиш с писането като си купиш, че нещо зацикли с 2 - 3 идеи в 50 поста на тема "ще пада до 1.14"............
днес не съм писал за това в червеното, но ти продължаваш да си мислиш за него
"но това си е твой проблем, разбира се"fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Коментар
Коментар