IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Eдин Колега пишеше едно време тук така ...... а сега какво правят заювците??

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Попитай, не давай изявления от мое име. 40% печалба до днес от година назад.
      Click image for larger version

Name:	respect.jpg
Views:	2
Size:	43.5 КБ
ID:	3395266
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

ок

браво ........ честито ........... не знам какво още да ти пожелая

вече ти пожелах все така да търгуваш ХИМ-а както последните 9 месеца

думите са ми малко за да изразя това което изпитвам към теб ........ покланям ти се на уменията които притежаваш за търговия на БФБ ............ ако сложиш една снимка във форума всеки ден ще ти се покланям като пусна компа...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          На продавачите скоро ще им свършат патроните и тогава................
          Колко скоро ?
          Близките година -две?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            На продавачите скоро ще им свършат патроните и тогава................
            Има нещо в отчета, май. Продавачът гледа да го превари. Неясно засега защо, но след седмица ще се изясни.

Коментар

• 400 000 акции оборот!

Аз по-скоро се чудя кой излиза с такъв огромен обем, а не кой влиза (щото е ясно)...

Коментар

• На продавачите скоро ще им свършат патроните и тогава................

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

истина е ........... доста спечели от факта, че държиш ХИМ-а от февруари до днес

щом си доволен и това ти харесва ти пожелавам все така да печелиш и занапред

няма нищо по-важно от това да си доволен от себе си ........... а какво си говорят/пишат хората няма никакво значение...
                  The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                    Няма страшно, освободения кеш от тия дни ще търси вход тук на цена над 2.30 лв
                    Ха-ха

Коментар

Така е ще чакат да пресече МА50 над МА200 за да са сигурни в тренда.

Коментар

Мен печалбите не ме нервят, всъщност на никого не действат така. Това обаче са неща, които се случват на хора търгуващи с акции, на теб няма как да ти се случат, за това а и не само за това, даже и от добро възпитание, не се изкушавай да даваш изявления от чуждо име за чуждо състояние.
                        С две думи, търгувам - печеля.
                        истина е ........... доста спечели от факта, че държиш ХИМ-а от февруари до днес

щом си доволен и това ти харесва ти пожелавам все така да печелиш и занапред

няма нищо по-важно от това да си доволен от себе си ........... а какво си говорят/пишат хората няма никакво значение...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

обременен си и изнервен, разбира се

днес не съм писал за това в червеното, но ти продължаваш да си мислиш за него

"но това си е твой проблем, разбира се"
                          Мен печалбите не ме нервят, всъщност на никого не действат така. Това обаче са неща, които се случват на хора търгуващи с акции, на теб няма как да ти се случат, за това а и не само за това, даже и от добро възпитание, не се изкушавай да даваш изявления от чуждо име за чуждо състояние.
                          С две думи, търгувам - печеля.
                          The strongest stand last.

Коментар

ще си позволя да цитирам моя "приятел" и голям АНАЛизатор Петър Караиванов:

"Само мераклиите са повече от китайците..."

край на цитата

Коментар

Не че нещо, но хайде да продължиш с писането като си купиш, че нещо зацикли с 2 - 3 идеи в 50 поста на тема "ще пада до 1.14"............
                              обременен си и изнервен, разбира се

днес не съм писал за това в червеното, но ти продължаваш да си мислиш за него

"но това си е твой проблем, разбира се"

Коментар

Коментар

Working...
                                X