Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Sharky's Разгледай мнениеСпоред мен си бе нагласено. Купувач така да сложи ордерите всички да ги видят а продавача да се крие до последно
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Може да си прав да има нещо в отчета. Купувача гледа да изпревари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharky's Разгледай мнениеСпоред мен си бе нагласено. Купувач така да сложи ордерите всички да ги видят а продавача да се крие до последнокажи какви видя в продавача и купувача !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Твърде възможно. Но защо продавачът се хлъзга?
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Може да си прав да има нещо в отчета. Купувача гледа да изпревари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИстината е ,че някой днес си взе над 800к от пазара , а други останаха да лапат мухи
Дано си направихте снимка на 2 лева
Коментар
-
преди 2 седмици ХИМ-а навлезе в мечи пазар и акцията се сурна от 2,12 че се спря чак на 1,96
днес цената дори не успя да "оближе" това 1,96 ........... когато се пробие тази съпротива тогава ще видите дали са "свършили акциите на зайовците"
още веднъж респект към алигатора ........ много мъжко поведение от негова страна за всичко което направи през последните 10 месеца от 1,66 през 2,60 до 1,98 .......... наистина защити офицерската чест както пишеше "нашенския еди мърфи ли беше или скоти пипън" по Коледа
сега сме все още в началото на мечия тренд ........... пътя ще е дълъг и труден ......... а цената е добра както за покупки, така и за продажби...
всеки сам си решава ...... нямам акции, но все още съм във форума заради тези които се интересуваха къде ще се намирам до Коледа и дали ще влизам във форума
лека вечер от мен и успех на всички
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Има нещо в отчета, май. Продавачът гледа да го превари. Неясно засега защо, но след седмица ще се изясни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНа продавачите скоро ще им свършат патроните и тогава................Last edited by realista; 23.10.2018, 17:42.
Коментар
-
Има нещо в отчета, май. Продавачът гледа да го превари. Неясно засега защо, но след седмица ще се изясни.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеEдин Колега пишеше едно време тук така ...... а сега какво правят заювците??
покланяме се...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНа продавачите скоро ще им свършат патроните и тогава................
сега мажоритарите са в заседателната зала и се чудят с ракета ли да се излита утре или да ползват совалката
предстои гласуване след малко, че засега са на кантарfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар