Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Ол-ин в Булгартабак не е кеш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Никой не злорадства ,само изказваме мнение по често .....да напомняме миналото...
Когато през пролетта на 2017 обявих/ме началото на спада около 720 пункта ,разбрахме какви сме до девето коляно...
Какво зеле правя ,какви са ми децата ,какъв лекар имаме ,каква кола караме и т.н...
Та сега с кеш мога да купувам всичко ако искам , докато тез с лекарите гледат ,само гледат.....вече ако не са продали тайно ,щото в този момент най големите викачи търсят начина да излезнат на гърба на някой балък......
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Аз не мога да разбера какво е това злорадстване когато цените тръгнат надолу ! А и в крайна сметка всеки сам си носи отговорността за собствените си средства и инвестиции ! Пазарите както могат да вървят нагоре, така и надолу, всеки търгуващ би трябвало да го знае това ! Така, че драми от това не би трябвало да се правят ! Тези, които успяват и хванат посоките и моментите за покупки и продажби мога само да ги поздравя ! Безсмислено е всеки ден една групичка тук да повтаря само едно и също за сривове, а друга отсреща да повтаря точно обратното !
Когато през пролетта на 2017 обявих/ме началото на спада около 720 пункта ,разбрахме какви сме до девето коляно...
Какво зеле правя ,какви са ми децата ,какъв лекар имаме ,каква кола караме и т.н...
Та сега с кеш мога да купувам всичко ако искам , докато тез с лекарите гледат ,само гледат.....вече ако не са продали тайно ,щото в този момент най големите викачи търсят начина да излезнат на гърба на някой балък......
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Тук си бях .
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
И аз го чакам и със сигурност ще има, НО не от тези цени, а много по ниски. Не е препоръка разбира се.
Коментар
-
Интересно е когато растяха цените на акциите и пазарите вървяха нагоре къде се криехте всички ? Питам и отговор не искам !
Коментар
-
Интересно е когато растяха цените на акциите и пазарите вървяха нагоре къде се криехте всички ? Питам и отговор не искам !
Бях писал ,че ще стигне 2,50 и до там 2.60 стигна и сега е на долу пазар кво да правимLast edited by lobos; 25.10.2018, 11:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Как е партито днес на подводницата ли сте ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеАз пък чакам да почне ралито.
А тия двамката, дето са писали преди мен, сега нямат акции по време на корекцията и после няма да имат по време на ралито.
Драскат си на воля.
Но това си е техен проблем, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеАз пък чакам да почне ралито.
А тия двамката, дето са писали преди мен, сега нямат акции по време на корекцията и после няма да имат по време на ралито.
Драскат си на воля.
Но това си е техен проблем, разбира се.
Коментар
-
Добро утро ЛАКОНЧЕТАhttps://www.marketwatch.com/
Алигатора добре ще хапне днес,стига да не е избягал вечеАлигаторчето е като лекарство,успокоителн антидепресант за глупави,наивни лакони
Last edited by strol; 25.10.2018, 10:56.
Коментар
Коментар