Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМонти , и справо ще ти опонират..Защо да се инвестира по време на криза в кочината на БХ и Черешко..Аз трупам кеш и гледам навън- не е ли по добре в Даймлер, БМВ , Фармациите, Алианц и даже банките..Тук имам само дивидентни акции и няма да пипам докато е шайката..
Това са акции който при криза ще бъдат натиснати до най ниски нива.....с изключение на аспирина но там има други игри....
ДБ, Коба ще има опастност от фалит а те и сега не са в най добра кондиция , колите при криза падат ,особено скъпия клас ..., самолетите също намаляват пътниците ...
Да не забравяме и че там играчите са като тук но с по висок афинитет....
Дакато тук познаваме маркета....но познаваме и управляващата класа,вчера турчина е тръгнал към власт .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Нищо лично нямам и аз ! Въпроса е, като се коментира нещо тук да се коментира с мнения и аргументи, както го направи ти сега ! А не да излизат двама, трима тук всеки ден и да пишат само едно и също и след малко излизат други трима и пишат обратното !
Коментар
-
Монти , и справо ще ти опонират..Защо да се инвестира по време на криза в кочината на БХ и Черешко..Аз трупам кеш и гледам навън- не е ли по добре в Даймлер, БМВ , Фармациите, Алианц и даже банките..Тук имам само дивидентни акции и няма да пипам докато е шайката..
Според мен е по нискорисково да се чака самата криза, а не да се мисли някакви съпротива - рисково е..Ние сме малки инвеститори и е добре за по скъпите акции навън да имаш повечко кеш..
Last edited by Kiro; 25.10.2018, 11:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Така е облизвам се и купувам падащи акции но не ги държа повече от седмица.....да не остане горещия картоф у мен....
Ти да му мислиш ,че Люкчо преди виждаше от петК километра ,после не виждаше от 5 м.милиметра....
Сега седна на покер масата като шейх а скоро ще излезнеш като клоун....
Имаше един колега който крепеше дръфчо и вземаше репа на 38 ст онзи ден си помислих че купих от неговото изгърмяло и ми стана болно .....
Да не е той....
Елементарно човече си ти, мече, елементарно!
И ми е интересно, защо ти и още там някой от твоите съмишленици непрекъснато ме свързвате с некъв лук, лукчо и праз и прочие?Last edited by Три без коз; 25.10.2018, 11:52.
Коментар
-
Нищо лично нямам и аз ! Въпроса е, като се коментира нещо тук да се коментира с мнения и аргументи, както го направи ти сега ! А не да излизат двама, трима тук всеки ден и да пишат само едно и също и след малко излизат други трима и пишат обратното !
Може и да бъркам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Е, за кво висиш тогава в тая тема.
Облизваш се лакомо и си личи отдалече.
Ти да му мислиш ,че Люкчо преди виждаше от петК километра ,после не виждаше от 5 м.милиметра....
Сега седна на покер масата като шейх а скоро ще излезнеш като клоун....
Имаше един колега който крепеше дръфчо и вземаше репа на 38 ст онзи ден си помислих че купих от неговото изгърмяло и ми стана болно .....
Да не е той....
Коментар
-
Здравко ,нямам нищо спрямо теб ,мога да пиша по същество ,защо ще пада борсата .......
Ами заврях се през началото на 2017 в темата на Никиту.....и разбрах пари нема действайте.....
После следното което разбрах че ПФ са излезнали от подкрепа на свойте акции ,което преди Никиту правеха поне два пъти годишно и така..
Аз търсех продажбата на няколко Иляди ХИКА на 5 лв а ми говореха глупости ,че не трябва да попълват позицията и т.н ....
Излезнах все пак на 4,8 ,но фонда остави лоши впечатления за бъдещата си работа и това чувство не ме излъга...
Кризата чука на вратата ,въпроса е дали да се рискува да се влезе преди нея за химерно покачване или да чакаме самата криза....
Това е въпроса пред мен....и засега спекулирам в позиции със сериозен спад....
За тези с акции ,никога няма да има отговор....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не защото са ми скъпи а и не съм фен ,но купих онзи ден малко Дръвчо на 25 ,бих купил на холдинг Варна на около 29 ако падне и ССВ на 1,0-1,3 ,знам че Протокол и Вале ще ме опонират ама да ми кажат що става с Коба ,ДБ , Уникредит и т.н. защо не и с нашите...за цените пиша.
Не е препоръка...
Сигурно ти харесва тука да ти обръщат внимание.
Облизваш се лакомо и си личи отдалече. Ама обичаш да си лъжеш и вярваш, че другите ти се връзват.
- 1 like
Коментар
-
Ама то същото може да се каже и за тези, които излизат един по един и говорят само за сривове, спадове, апокалипсиси ! Знаеш добре, че няма как да се търгува без ИП, а и до банка знаеш, че няма как да не опреш, освен ако не живееш на село и гледаш картофи ! Петте лева всеки сам си преценя как и къде да ги държи, в буркан или в акции ! И всеки сам си носи отговорността за това !
Ами заврях се през началото на 2017 в темата на Никиту.....и разбрах пари нема действайте.....
После следното което разбрах че ПФ са излезнали от подкрепа на свойте акции ,което преди Никиту правеха поне два пъти годишно и така..
Аз търсех продажбата на няколко Иляди ХИКА на 5 лв а ми говореха глупости ,че не трябва да попълват позицията и т.н ....
Излезнах все пак на 4,8 ,но фонда остави лоши впечатления за бъдещата си работа и това чувство не ме излъга...
Кризата чука на вратата ,въпроса е дали да се рискува да се влезе преди нея за химерно покачване или да чакаме самата криза....
Това е въпроса пред мен....и засега спекулирам в позиции със сериозен спад....
За тези с акции ,никога няма да има отговор....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Мече, химчетата харесват ли ти!
Не е препоръка...
Коментар
-
Как излизате един по един ....Ти ,кислородчо ,люкчо ,пенко и т.н...
Може да имам пет лева ама са си мой ,не съм си дал задните части на ИП и банките под наем ....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Защо ще си продавам на себе си ,не са ли те научили в Елана ,че това е подсъдно......
Коментар
-
Защо ще си продавам на себе си ,не са ли те научили в Елана ,че това е подсъдно......
- 1 like
Коментар
Коментар