Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не защото са ми скъпи а и не съм фен ,но купих онзи ден малко Дръвчо на 25 ,бих купил на холдинг Варна на около 29 ако падне и ССВ на 1,0-1,3 ,знам че Протокол и Вале ще ме опонират ама да ми кажат що става с Коба ,ДБ , Уникредит и т.н. защо не и с нашите...за цените пиша.
Не е препоръка...
Сигурно ти харесва тука да ти обръщат внимание.
Облизваш се лакомо и си личи отдалече. Ама обичаш да си лъжеш и вярваш, че другите ти се връзват.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ама то същото може да се каже и за тези, които излизат един по един и говорят само за сривове, спадове, апокалипсиси ! Знаеш добре, че няма как да се търгува без ИП, а и до банка знаеш, че няма как да не опреш, освен ако не живееш на село и гледаш картофи ! Петте лева всеки сам си преценя как и къде да ги държи, в буркан или в акции ! И всеки сам си носи отговорността за това !
Ами заврях се през началото на 2017 в темата на Никиту.....и разбрах пари нема действайте.....
После следното което разбрах че ПФ са излезнали от подкрепа на свойте акции ,което преди Никиту правеха поне два пъти годишно и така..
Аз търсех продажбата на няколко Иляди ХИКА на 5 лв а ми говореха глупости ,че не трябва да попълват позицията и т.н ....
Излезнах все пак на 4,8 ,но фонда остави лоши впечатления за бъдещата си работа и това чувство не ме излъга...
Кризата чука на вратата ,въпроса е дали да се рискува да се влезе преди нея за химерно покачване или да чакаме самата криза....
Това е въпроса пред мен....и засега спекулирам в позиции със сериозен спад....
За тези с акции ,никога няма да има отговор....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Мече, химчетата харесват ли ти!
Не е препоръка...
Коментар
-
Как излизате един по един ....Ти ,кислородчо ,люкчо ,пенко и т.н...
Може да имам пет лева ама са си мой ,не съм си дал задните части на ИП и банките под наем ....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Защо ще си продавам на себе си ,не са ли те научили в Елана ,че това е подсъдно......
Коментар
-
Защо ще си продавам на себе си ,не са ли те научили в Елана ,че това е подсъдно......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Погледни офертите на 57B, първите две ще удовлетворят пакета ти и ще имаш вече кеш за покупки!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнениеТе не злорадстват, а просто дават съвети да забогатеем като тях. Толкова са богати, че висят по форумите. Или друг им харчи парите или виртуалното богатство не струва.
Може да имам пет лева ама са си мой ,не съм си дал задните части на ИП и банките под наем ....
Коментар
-
Един от правата вяра се появи , Винаги Елана, над Всичко....
Коментар
-
Никой не злорадства ,само изказваме мнение по често .....да напомняме миналото...
Когато през пролетта на 2017 обявих/ме началото на спада около 720 пункта ,разбрахме какви сме до девето коляно...
Какво зеле правя ,какви са ми децата ,какъв лекар имаме ,каква кола караме и т.н...
Та сега с кеш мога да купувам всичко ако искам , докато тез с лекарите гледат ,само гледат.....вече ако не са продали тайно ,щото в този момент най големите викачи търсят начина да излезнат на гърба на някой балък......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Ол-ин в Булгартабак не е кеш!
Коментар
-
Никой не злорадства ,само изказваме мнение по често .....да напомняме миналото...
Когато през пролетта на 2017 обявих/ме началото на спада около 720 пункта ,разбрахме какви сме до девето коляно...
Какво зеле правя ,какви са ми децата ,какъв лекар имаме ,каква кола караме и т.н...
Та сега с кеш мога да купувам всичко ако искам , докато тез с лекарите гледат ,само гледат.....вече ако не са продали тайно ,щото в този момент най големите викачи търсят начина да излезнат на гърба на някой балък......
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар