If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еди става ми скучно да те насочвам и отговарям вече...офицерската чест ти отне 10м да я проумееш и да и се възхитиш...
тези дни го написах, но за един мърфи ще повторя
за 12 години с много малки изключение алигатора не се е появявал на пазара ........... сега дирижира цялото движение в продължителен период от време - цели 10 месеца
да, правя му евала на алигатора защото за първи път си седи зад акцията така както трябваше да го направи много, много, много по-рано тук ........... така също трябва да се погрижи и за другите си деца ............ първо може да започне със зърнени храни защото там прибра доста пари от пазара, а сега положението е плачевно
когато ви пишех за 2,30 - вие не вярвахте тогава, че това е ключевото ниво което устройва алигатора и което го интересува да крепи
вече съм писал назад в темата , че моите първи продажби започнаха на 2,50 ............ и имам сделки с алигатора на тази цена ......... основните купувачи на 2,50 бяха други, но там присъстваше и алигатора като "поддържаше огъня" ........... после по целия път надолу колкото повече падаше акцията към 2,30 сделките ми с алигатора ставаха по-чести и по-чести
“заешки сърца” имат тези като теб които сега стискат хартиите и палят свещи спада да не продължава и алигатора да продължава да крепи цената ............. дръпне ли се алигатора (а това един ден ще стане) вашите “заешки сърца” няма да издържат и една минута
Еди става ми скучно да те насочвам и отговарям вече...офицерската чест ти отне 10м да я проумееш и да и се възхитиш...
елементарно е да звъннеш в Карол и да попиташ за репата а н да пишеш неподготвен.
насоки
за 2.60 бъркаш алигатора беше до 2.30
репата и продавачите се замисли защо са само в Карол -основният им брокер го няма в дву годишен отпуск е и няма кой да ги успокоява такива като тебе “заешки сърца”
за 2.10 също си в грешка но няма да ти обеснявам там какво се случи
не може да си измисляш ти нива нивата ги слагат във Варна и те се виждат
играта е проста само един силен купувач. Който няма да тръгне да купува нагоре докато не се обърне настроението или докато той сам не реши -справка януари
имай търпение. И си помисли 2019. Какви събития ни чакат аз се сештам поне за три важни.
хайде сполай ти!
Скоти , гледам първоначалната ти регистрация е от август 2008 г и тогаЗ ли си ги редил такива оптимистични ,щото аз тогава смених ника на песимистичен.....Явно аз вървя преди събитията а ти след събитията...
Бих казал поне 10 песимистични новини в национален и в световен мащаб за 2019 г....и почвам да си мисля това 550 което съм дал за прекалено оптимистично в рамките на година....за Софикса става въпрос...
Смени малко репертоара ,това си го повтаряш от началото на годината,когато цената беше 2,60Вероятно ще продължиш да го повтаряш като папагал и когато цената стане левче
как така няколко души едновременно са се "събрали и организирали" да затварят репа? ......... като измишльотина звучи ........... освен, ако на няколко човека едновременно не са им ударили стоповете ........... но пак не ми се вярва..
да беше казал, че един човек затваря няколко репа някак си по-правдоподобно ми се струва...
както и да е - няма значение...
но всъщност има значение и то голямо значение има за пазара
ако служебно са затворени репата ......... това означава, че всичко е пито-платено и навярно всичко е приключено
ако тези "няколко души" сами са си затворили репата това означава, че сега са им върнали обезпечението което са предоставили за сключване на репата ............ а това обезпечение в болшинството случаи е акции от същата компания ............ ако това е така тогава на "тези няколко души" са им върнали поне 700 хил.акции които до този момент са били при Карол
в този случай естествения въпрос е дали ще продадат и тези акции или ще ги задържат и няма да продават
както и да е .......... просто малко размисли които всеки си ги прави, но никой не иска да ги напише
според мен това не е изгърмяло репо и по всяка вероятност изобщо не е репо, а е нормална реакция на участници в пазара
не е препоръка за каквото и да е ........ но вие това си го знаете, разбира се...
елементарно е да звъннеш в Карол и да попиташ за репата а н да пишеш неподготвен.
насоки
за 2.60 бъркаш алигатора беше до 2.30
репата и продавачите се замисли защо са само в Карол -основният им брокер го няма в дву годишен отпуск е и няма кой да ги успокоява такива като тебе “заешки сърца”
за 2.10 също си в грешка но няма да ти обеснявам там какво се случи
не може да си измисляш ти нива нивата ги слагат във Варна и те се виждат
играта е проста само един силен купувач. Който няма да тръгне да купува нагоре докато не се обърне настроението или докато той сам не реши -справка януари
имай търпение. И си помисли 2019. Какви събития ни чакат аз се сештам поне за три важни.
Коментар