Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Добро утро ЛАКОНЧЕТАhttps://www.marketwatch.com/
Алигатора добре ще хапне днес,стига да не е избягал вечеАлигаторчето е като лекарство,успокоителн антидепресант за глупави,наивни лакони
Last edited by strol; 25.10.2018, 09:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеизпускате си нервите момчета ......... а това ви води направо към пропастта...
опитайте да се държите като мъже ..... ако можете, де...
Каква е разликата между теб и тях,
че да си в някаква по-особена позиция?
Никаква.. Тъпо.. Алабалистик.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
тези дни го написах, но за един мърфи ще повторя
за 12 години с много малки изключение алигатора не се е появявал на пазара ........... сега дирижира цялото движение в продължителен период от време - цели 10 месеца
да, правя му евала на алигатора защото за първи път си седи зад акцията така както трябваше да го направи много, много, много по-рано тук ........... така също трябва да се погрижи и за другите си деца ............ първо може да започне със зърнени храни защото там прибра доста пари от пазара, а сега положението е плачевно
грешиш, бе, момче
когато ви пишех за 2,30 - вие не вярвахте тогава, че това е ключевото ниво което устройва алигатора и което го интересува да крепи
вече съм писал назад в темата , че моите първи продажби започнаха на 2,50 ............ и имам сделки с алигатора на тази цена ......... основните купувачи на 2,50 бяха други, но там присъстваше и алигатора като "поддържаше огъня" ........... после по целия път надолу колкото повече падаше акцията към 2,30 сделките ми с алигатора ставаха по-чести и по-чести
абе, вие брокерите нямате ли някакъв етичен кодекс?
не подписвате ли едни декларации, че няма да изнасяте информация?
изключително неприятно ми е да разнасяш кирливите ризи на колегите ти из форума
ако наистина има изгърмели репа ........ задавал ли си си въпроса как се чувстват клиентите ви?
какви глупости пишеш ......... освен карол ползвам и еврофинанс ......... имал съм репа както при карол, така и при еврофинанс
“заешки сърца” имат тези като теб които сега стискат хартиите и палят свещи спада да не продължава и алигатора да продължава да крепи цената ............. дръпне ли се алигатора (а това един ден ще стане) вашите “заешки сърца” няма да издържат и една минута
как разбра че имам акции и не съм в кеш?
цената според мен е такава каквато алигатора реши 10г. Тези хора ходят на работа активно години наред!
примери много!
каза че си в Карол доколкото знам
какви ризи всеки сам си анализира но твойто вече излиза извън добрият тон?!?
дерзай
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
По принцип тапа се слага за нещо ценно което да се пази
а тапи имаше и на 2,30 и на 2,20 и на 2,10 и сега над 2,00 лв. а сега тапата се премести под двата лева
единствения въпрос при случаи с тапи е: "колко време ще издържи тапата?"
при софарма тапата в дясно от колко време седи и какво пази??? ........ и колко още години ще седи да "пази"???fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Никой не дава.... тапата голяма
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Никой не дава.... тапата голяма
все пак мечките не са намерили акциите си на улицата за да ги хвърлят без да мислят за цената на която ги продават
всяка стотинка при котировките се измерва със стотици и хиляди левове при сделките
а биците не смеят да вдигнат глава (рога) ....... такова е положението сега ....... мдаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСлед тая пълна лудница индексите светнаха зелено.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
ОК , довечера като седна на компа .fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Кое е с 3% надолу?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАйдееее ..... с 3 % надолу.Колко мъка ще има тук. На левчето ще спре спада хахаха
.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар