If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мен печалбите не ме нервят, всъщност на никого не действат така. Това обаче са неща, които се случват на хора търгуващи с акции, на теб няма как да ти се случат, за това а и не само за това, даже и от добро възпитание, не се изкушавай да даваш изявления от чуждо име за чуждо състояние.
С две думи, търгувам - печеля.
истина е ........... доста спечели от факта, че държиш ХИМ-а от февруари до днес
щом си доволен и това ти харесва ти пожелавам все така да печелиш и занапред
няма нищо по-важно от това да си доволен от себе си ........... а какво си говорят/пишат хората няма никакво значение...
днес не съм писал за това в червеното, но ти продължаваш да си мислиш за него
"но това си е твой проблем, разбира се"
Мен печалбите не ме нервят, всъщност на никого не действат така. Това обаче са неща, които се случват на хора търгуващи с акции, на теб няма как да ти се случат, за това а и не само за това, даже и от добро възпитание, не се изкушавай да даваш изявления от чуждо име за чуждо състояние.
С две думи, търгувам - печеля.
ако ХИМ не беше такава невероятна компания и нямаше такива невероятни мажоритари щях ли да държа тази акция толкова много години без прекъсване??? .......... щях ли да продължавам да пиша, че планувам пак да имам акции на ХИМ???
риторични въпроси...
не е препоръка за покупко-продажби на акции на ХИМ - нямам акции на ХИМ - не съм служител на ХИМ и никога не съм бил (въпреки, че дълги години форума така си мислеше)
Не че нещо, но хайде да продължиш с писането като си купиш, че нещо зацикли с 2 - 3 идеи в 50 поста на тема "ще пада до 1.14"............
Колко любезно от негова страна да се грижи за добрата цена за изход.
Какъв алигатор само...!
невероятен е алигатора
изобщо ХИМ-а е невероятна компания
ако ХИМ не беше такава невероятна компания и нямаше такива невероятни мажоритари щях ли да държа тази акция толкова много години без прекъсване??? .......... щях ли да продължавам да пиша, че планувам пак да имам акции на ХИМ???
риторични въпроси...
не е препоръка за покупко-продажби на акции на ХИМ - нямам акции на ХИМ - не съм служител на ХИМ и никога не съм бил (въпреки, че дълги години форума така си мислеше)
и аз това му се чудя вместо да крепи цената от 2,30 до сега .......... можеше да си спести няколко милиона лв. и пак да прибере същото количество акции
но той си крепи цената защото вярва, че стратегически инвеститор ще му плати по-висока цена от тази на която купува
да, ама не
и крокодила има да учи и трябва да знае, че има и по-големи алигатори по света .......... изклатиха го и сега и той не знае какво да прави нататък...
Чака да свърши гирултията при Зърнени и ви подкарва по ред на номерата.
Коментар