IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Нищо не викам, питаш - отговарям.
    Ако нещо искам да кажа е критерия ти за питането не е особено важен, други неща са по съществени.
    Странни неща говориш в несъпоставими периоди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Викаш сега я чакаш пак на толко.
      Ми добре.
      Нищо не викам, питаш - отговарям.
      Ако нещо искам да кажа е критерия ти за питането не е особено важен, други неща са по съществени.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Без претенции за специалист, ама тая хартия сме я виждали и на 10 пъти по ниски РЕ нива преди 6г ( под 1)
        Викаш сега я чакаш пак на толко.
        Ми добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Днес или утре ще се снимаме ли пак на 2 лв?
          Питай lobos, вие еднакво ги разбирате нещата.

Коментар

Големите "специалисти" биха ли споделили, колко е РЕ на тази артия.
            Също така могат да споделят, колко е и РЕ на ЦКБ.
            Виждам, че мечтаете за разни сривове, шанци, шусове пързалки и прочие.
            Без претенции за специалист, ама тая хартия сме я виждали и на 10 пъти по ниски РЕ нива преди 6г ( под 1)

Коментар

Големите "специалисти" биха ли споделили, колко е РЕ на тази артия.
              Днес или утре ще се снимаме ли пак на 2 лв?

Коментар

• Големите "специалисти" биха ли споделили, колко е РЕ на тази артия.
                Last edited by Три без коз; 22.10.2018, 23:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  Полки, има ли нещо, което не разбираш? Нали знаеш, че утре няма да е същото?
                  няма да все така...
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    панирани рибета.. ама то такива май почти не останаха.. .
                    батка, в пловдив панираме жабешки бутчета защото риба в марица няма - имаме само жабчета ....... напълно сериозно те каня на заведение където ще опитаме от деликатеса (ако не си опитвал до сега, де) ........ но и да си опитвал жабчета - поканата остава в сила...

още повече щом по морето "панирани рибета.. май почти не останаха."

драсни на лични като минаваш насам...
                    Last edited by polki; 22.10.2018, 23:09.

Коментар

• Полки, има ли нещо, което не разбираш? Нали знаеш, че утре няма да е същото?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Доста е смешно че се надявате със словестни интервенции и атаки да свалите цената тук
                        Т.е. като се за мисля по-скоро ми се струва че играете за мажо, който е застанал на бида и чака да лапне акцийките на панирани рибета.. ама то такива май почти не останаха..
                        абе, батка ........ в един цирк играем и номерата си ги знаем

нали и на 2,30 пишеше същото ............ нали по едно време писа "как 2,40 станало новото 2,30" ............ после на 2,20 пак играехме за алигатора, а той все с отвращение си купува акциите...

алигатора изкупи милиони акции и цената все си пада и пада ............ и алигатора все лапа акциите на панираните рибета

нали се сещаш, че панираните рибета скоро ще започнат да правят арбитраж .......... ще продават тук и ще се прехвърлят другаде

това крепене е обречено от където и да го погледнеш ........... но всеки сам си преценява

аз акции нямам и не давам препоръки нито за покупки нито за продажби .......... тук просто си коментираме и даваме прогнози, а на някои дори се сбъдват

Коментар

• Доста е смешно че се надявате със словестни интервенции и атаки да свалите цената тук
                          Т.е. като се за мисля по-скоро ми се струва че играете за мажо, който е застанал на бида и чака да лапне акцийките на панирани рибета.. ама то такива май почти не останаха..

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Всичко е възможно, но засега няма изгледи. Ситуацията е по-стабилна.
                            стабилна, стабилна ............ колко да е стабилна???

есента не дадат ли 7 ст. дивидент и до Нова година цената ще е пак там където беше в началото на 2009 г. при нива 1,14 лв./акция

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Не искам да съм лош пророк,но знам,че не е невъзможно.
                              Всичко е възможно, но засега няма изгледи. Ситуацията е по-стабилна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

В сравнение с 2008 ли? Едва ли.
                                ако ще сравняваме спада от 2008 със сегашния в абсолютни стойности то няма как това да се случи защото есента на 2007 при върха един ХИМ струваше над 19 лв., а в началото на февруари тази година при върха един ХИМ струваше 2,60 лв. ............... по никакъв начин няма как сегашната цена да падне със 17 лв., нали?

обаче да ти припомня, че в началото на 2009 г. спада при ХИМ стигна до 1,14 лв.

лятото писах, че песимистичната ми прогноза е цената да стигне до 1,15 лв. и сега заставам зад това си мнение ............... наистина вероятността това да се случи е малка, но докато не завърши движението не бива да се изключва като възможност...

Коментар

Working...
                                X