Това не е пропадане пич. Пропадане е когато понижението е с огромни обороти т.е продават институционалните инвеститори а не такива като мене да си купят цигари
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
2.70 след резултатите от. Стрес тестовете. Краят на юни началото на юли..::30%. Ръст очаквам на акцията и 20% ръст на дивидента...консервативно!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Нали се сещаш, че това са празни приказки, които нямат стойност? Тва е все едно аз да напиша, че очаквам валежи. Нещо ден, седмица, месец, ще посочиш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталното рали тепърва предстои.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеМоля, спрете да спамите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеThe strongest stand last.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеМодераторите са луди фенове на рецептите със сварени жаби и гледам, че пак са ме изтрили, защото имам друго мнение.
Модераторчета, не манипулирайте форума!
https://www.youtube.com/watch?v=LJzGn5f6cIo
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеУважаеми колеги, които търгувате сега единствено със страх, защото нищо друго не е останало в портфейлите ви, пазарът рано или късно ще обърне!... Едва ли обаче форумът ще забрави недостойното ви поведение в този момент! „Нужни са 20 години, за да си изградите добра репутация, и 5 минути, за да я съсипете" - казва Бъфет.The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Уважаеми колеги, които търгувате сега единствено със страх, защото нищо друго не е останало в портфейлите ви, пазарът рано или късно ще обърне!... Едва ли обаче форумът ще забрави недостойното ви поведение в този момент! „Нужни са 20 години, за да си изградите добра репутация, и 5 минути, за да я съсипете" - казва Бъфет.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар