Според мен разковничето е скрито вътре в групата .... т.е на ОСА нали бе казано че се договаря допускане на стратегически инвеститор. Явното бързане за спада е че наближава цената Х, на която той да влезе. На продалите на 2.50 честит профит. Аз не съм от тях ........
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Технически погледнато винаги след спад идва ръст, така че наистина предстои.
Харесва ми, че някой се обръща и гледа назад, за да се аргументира за напред - аз също го правя. Обаче предния спад е бил заради КТБ. Сега няма такова сътресение, което да го е предизвикало.
Да се обърнем към Софикс със същия метод - спадът е започнал преди година и половина вече (от Август 2017), съответно логически погледнато, скоро има вероятност и да започнем да растем. Софикс тръгне ли, Химимпорт няма къде да иде, все пак е флагман.
защо не погледнем, че на Софка беше необходимо 31 месеца преди да тръгне ........... а до сега са минали само 17 месеца (от Август 2017)
Last edited by polki; 10.01.2019, 14:53.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
пуснали са ви ............. браво
имам един въпрос ........ с повишена трудност
при положение, че миналия спад продължи над 2 години (26 месеца - от април 2014 до юни 2016), а до сега от настоящият спад са минали само 11 месеца ......... колко месеца още ще пада акцията?
[ATTACH=CONFIG]n3428769[/ATTACH]Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
пуснали са ви ............. браво
при положение, че миналия спад продължи над 2 години (26 месеца - от април 2014 до юни 2016), а до сега от настоящият спад са минали само 11 месеца ......... колко месеца още ще пада акцията?
[ATTACH=CONFIG]n3428769[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталното рали тепърва предстои.
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениепазете 1,84 за да не ревете ......... препоръка е...
пратете делегация при алигатора ..... ако трябваLast edited by strol; 10.01.2019, 12:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Aбе голям си трол.Нямаш акции,смяташ,че дългосрочно ще пада,а пишеш постоянно,че и гледаш бидовете.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Aбе голям си трол.Нямаш акции,смяташ,че дългосрочно ще пада,а пишеш постоянно,че и гледаш бидовете.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеЛоша работа тук и като гледам все по безнадеждна ставаМного тъжно, много....Все пак може да шитнете на 1,80 и след няколко месеца да си ги купите пак на левче.То пък вярно,като гледам бида и на тази цена няма кой да ги купи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Лоша работа тук и като гледам все по безнадеждна ставаМного тъжно, много....Все пак може да шитнете на 1,80 и след няколко месеца да си ги купите пак на левче.То пък вярно,като гледам бида и на тази цена няма кой да ги купиLast edited by strol; 03.01.2019, 15:50.
- 1 like
Коментар
Коментар