IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Не е престъпление,след време като му ги купя на цена под левче, пак няма да е престъпление
    Нищо няма да ми купиш, понеже нямам за продан. Пакет от 2.40 също нямам.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

И да е купил това престъпление ли се води?
      Не е престъпление,след време като му ги купя на цена под левче, пак няма да е престъпление

Коментар

Точно за теб говоря и тази ми мисъл много добре ти се връзваЗа този пакет дето си писал,че си го купил на 2.40, но не съжалявашПосле ми се сърдите ,че Ви наричам лакониГоллям ли беше пакета брат?или беше малък спортен
        И да е купил това престъпление ли се води?

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Кои са тия Вас/Нас, че не ми се връзва да ми говорят в множествено число? 1.75 какъв връх се пада точно, че и тази ти мисъл не ми се връзва?
          Точно за теб говоря и тази ми мисъл много добре ти се връзваЗа този пакет дето си писал,че си го купил на 2.40, но не съжалявашПосле ми се сърдите ,че Ви наричам лакониГоллям ли беше пакета братили беше малко спортно пакетче
          Last edited by strol; 11.01.2019, 18:08.

Коментар

Явно вече ни е жал за Вас,най-вече за такива като теб,дето купуваха по върховете
            Кои са тия Вас/Нас, че не ми се връзва да ми говорят в множествено число? 1.75 какъв връх се пада точно, че и тази ти мисъл не ми се връзва?

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
              Днес никой не повтаря по пет пъти колко ще пада цената, всичко наред ли е? Да няма някакво природно бедствие, къде сте?
              Явно вече ни е жал за Вас,най-вече за такива като теб,дето купуваха по върховете

Коментар

• Днес никой не повтаря по пет пъти колко ще пада цената, всичко наред ли е? Да няма някакво природно бедствие, къде сте?

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

само китайците са повече от мечтателите .......... или май беше обратното ........... май само мераклиите са повече от китайците

============

ама може и да си прав ............ пакета който събра алигатора от 1,66 до 2,50 сега ще го прехвърли на стратегическия инвеститор на 1,50

кой ще плати сметката ми е интересно? ........ алигатора или жабчетата? ........ ти какво мислиш - "вашето мнение е важно за нас"
                  Не е за вярване да мине на 1.5 ,по вероятно на 3.5 .....как мажо ще се мине?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Купувай,
                    Големия както е разхвърлял поръчките чака следващия пакет от поне 200К към 1,70-1,71... , но може и да се навие и малко да вземе на около 1,75...
                    Акциите който ще купува са му плюс....иначе щеше да ги вземе над 1,85-1,90 ....

Коментар

• Наличието на определени никове в темата винаги е положителен сигнал (по мое виждане и опит Не казвам кои са и кога се появяват )
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение

Капан за мечкиииии
                        Купувай,
                        Големия както е разхвърлял поръчките чака следващия пакет от поне 200К към 1,70-1,71... , но може и да се навие и малко да вземе на около 1,75...
                        Акциите който ще купува са му плюс....иначе щеше да ги вземе над 1,85-1,90 ....

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение

Очевадно натискат цената :-( дали, защото трябва да мине някакъв пакет или друго ?!
                          Капан за мечкиииии

Коментар

бе пропуснат момента да се преструктурира бизнеса в гррупата

бе пропуснат момента да се продадат ненужните активи които не носят печалба

бе пропуснат момента да влезне нов стратегически инвеститор

бе пропуснат момента да се смени мениджъмънта

бе пропуснат момента да се листнат на чужда борса

бе пропуснат момента в който трябваше цената на акцията да се освободи от подкрепата на алигатора

толкова много моменти се пропуснаха, а за тях предупреждавах през цялата 2017 год. .......... идва време да се плаща за пропуските и всеки ще плати за грешките (и за своите, и за чуждите)
                            Викаш, квот кажеш ти, тва става.
                            Тука трима, четирима във форума определяте курса на БФБ.

Коментар

бе пропуснат момента да се преструктурира бизнеса в гррупата

бе пропуснат момента в който трябваше цената на акцията да се освободи от подкрепата на алигатора

толкова много моменти се пропуснаха, а за тях предупреждавах през цялата 2017 год. .......... идва време да се плаща за пропуските и всеки ще плати за грешките (и за своите, и за чуждите)
                              За съжаление ^ това няма да го види който трябва. Всеки сам си знае, как да си управлява бизнеса, особено пък тук у нас съвсем не искат външни съвети.

Коментар

• бе пропуснат момента да се преструктурира бизнеса в гррупата

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X