IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
    Всички сме се предали,артията е обречена и надежда няма
    Мдаааа кофти.Прав си.Язък за надежтите на мнозина.Ще поплачат после ще им мине,а Потъник ще продължи надолу докато се удари в дъното.Красота !!

Коментар

• Цена под 5 кинта е близка до безобразието.
      На кеширалите винаги ще им е скъпа.

Коментар

• Лошо Полкимного лошокакто каза чичо Гошо

Коментар

• Всички сме се предали,артията е обречена и надежда няма

Коментар

• Предай се Ташункопо-малко ке боли
            Last edited by Grosss; 15.01.2019, 14:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Някои твърдят, че тази година ще й се размине.
              Ти какво мислиш?
              Реално първите сигнали за задаваща се криза почнаха още миналата година юли месец.Няма да избегнат кризата.Въпроса е колко бързо ще се справят с нея.Някой казват че ще е невиждана до сега.Цените на имотите падат непрекъснато,но пък тия на добри локейшъни и хубаво строителство се купуват.Тенксгивинг въобще не се усети миналата година.Нямаше голямо движение на стоките.Борсата им пада а и Перушан ги забърква едни каши които допълнително стагнират нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Викаш, квот кажеш ти, тва става.
                de късмет, де ........ дано някой ден от мен да зависи какво ще става

засега съм на по-ниско ниво ........... кораба-майка се свързва с мен и ми пуска факса как ще се развият нещата ........... разбира се, че и това не е малко =>>> поне знам какво следва
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  За какво спорите не мога да ви разбера.То е ясно като бял ден че тая артия ще падне.Дали ще спре на 1.30 или по-надолу ще видим.Какво толкова се впрягате като че ли не играете на бфб.Ако сте с повече опит трябва само да знаете какво ще последва.Празнато надъхване да се случи чудо няма да помогне.Икономиката в БГ ще се свие.Ще намалеят парите от еврофондовете.Мрат хора а младите бягат.Българите ще им намалеят парите и ще се стискат заради несигурноста.Имаме и увеличение на цените на какво ли не.За капак нови милиарди заеми.Ясно е че идва дърво.Какъв ръст на борсата ? Няма да има разбира се.Посоката е само надолу.
                  Скоро Америка ще се раздруса от криза и Европа ще се оцапа отново а България ще колабира.
                  Някои твърдят, че тази година ще й се размине.
                  Ти какво мислиш?

Коментар

• За какво спорите не мога да ви разбера.То е ясно като бял ден че тая артия ще падне.Дали ще спре на 1.30 или по-надолу ще видим.Какво толкова се впрягате като че ли не играете на бфб.Ако сте с повече опит трябва само да знаете какво ще последва.Празнато надъхване да се случи чудо няма да помогне.Икономиката в БГ ще се свие.Ще намалеят парите от еврофондовете.Мрат хора а младите бягат.Българите ще им намалеят парите и ще се стискат заради несигурноста.Имаме и увеличение на цените на какво ли не.За капак нови милиарди заеми.Ясно е че идва дърво.Какъв ръст на борсата ? Няма да има разбира се.Посоката е само надолу.Скоро Анерика ще се раздруса от криза и Европа ще се оцапа отново а България ще колабира.

Коментар

• Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение

Не му се обеснявай
                      Правилата на сайта не ми позволяват да му "се обясня"..
                      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Не знам за "него". 40% са ми от този на 1.75. Други въпроси?
                        Не му се обеснявай

Коментар

Не е престъпление,след време като му ги купя на цена под левче, пак няма да е престъпление
                          Мафка, ти нищо не можеш да купиш и затова не можеш да млъкнеш.
                          А и не ги разбираш нещата.

Коментар

Ахаа...ясно, явно от него си направил 40% печлба тукНали така беше писал?
                            Не знам за "него". 40% са ми от този на 1.75. Други въпроси?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

И да е купил това престъпление ли се води?
                              Само чака някой да се обади и веднага му вменява кога и на колко е купил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Нищо няма да ми купиш, понеже нямам за продан. Пакет от 2.40 също нямам.
                                Ахаа...ясно, явно вече си го разпродал и от него си направил 40% печлба тукНали така беше писал?
                                Last edited by strol; 11.01.2019, 18:14.

Коментар

Working...
                                X