Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
спада ти се вижда дирижиран, а преди година ръста си беше в реда на нещата ............ и аз така мисля
ще използвам възможността отново да благодаря на алигатора за чудесното преживяване с което ни дари преди година
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Хахаха...голям оптимист си бил ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНякак много дирижиран ми се вижда този спад.
спада ти се вижда дирижиран, а преди година ръста си беше в реда на нещата ............ и аз така мисля
ще използвам възможността отново да благодаря на алигатора за чудесното преживяване с което ни дари преди годинаfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНякак много дирижиран ми се вижда този спад.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Не в харесвам тая артия.Няма да влизам в нея.Ще падне до 1.30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Ти къде го чакаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПотъник на 1.73 ??? Ударил го айсберга.Съдбата му е решена.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Голем оптимист съм бил тези позиции.....
А зрънчо....?fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
моето мнение за ЦКБ съм го писал отдавна .......... писах, че ще купувам на 90 ст. .......... иначе спада го виждам до 80 или в най-лошия случай 77
за ХИМ дъното бях писал 1,15
при 77 за ЦКБ то при съотношение 1,5 ....... отново се получава 115 за ХИМ
не е препоръка
А зрънчо....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
И сега до края на тестовете на ССВ банката ще слезе на лефче.....както изглежда.
Което според колеги при съотношение на 1 към 1,5 ще доведе най много цената на ХИМ на 1,5...
Има ли нещо вярно в това.....
Интересува ме по скоро банката на лефче дали е края на спада...
за ХИМ дъното бях писал 1,15
при 77 за ЦКБ то при съотношение 1,5 ....... отново се получава 115 за ХИМ
не е препоръкаfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
нека се извърви целия път до долу, а едва след това ще се мисли за ръст ......... не бива да се слага каруцата пред магарето
причини винаги се намират, ако търсиш такава, де ......... миналия път ако е било КТБ, то тогава по-миналия път беше Гърция ........... следващата седмица англ.парламент ще гласува сделката с ЕС ........... защо този път причината да не е "Брекзит без сделка"
гледаш само от едната страна на монетата .......... защо не предположиш, че Софикс няма да тръгне заради ХИМ, например
защо не погледнем, че на Софка беше необходимо 31 месеца преди да тръгне ........... а до сега са минали само 17 месеца (от Август 2017)
Относно месеците преди да тръгне Софикса, затова гледам причините. Фалитът на КТБ си беше сериозна причина, сега някак си ми е трудно да обособя някаква, заради която тръгна спадът и от тази гледна точка не вярвам да се забави 31 месеца.
Според мен сега на цената натежават предстоящите тестове на банките - ЦКБ носи голям процент от печалбата на Хим.
По въпроса за дивидента, г-н Керезов беше споменал, че дивидентът би трябвало да расте с толкова, с колкото расте печалбата. Не се уточни EBITDA или чистата.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
Коментар
Коментар