Първоначално изпратено от strol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Някои твърдят, че тази година ще й се размине.
Ти какво мислиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Викаш, квот кажеш ти, тва става.
засега съм на по-ниско ниво ........... кораба-майка се свързва с мен и ми пуска факса как ще се развият нещата........... разбира се, че и това не е малко =>>> поне знам какво следва
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗа какво спорите не мога да ви разбера.То е ясно като бял ден че тая артия ще падне.Дали ще спре на 1.30 или по-надолу ще видим.Какво толкова се впрягате като че ли не играете на бфб.Ако сте с повече опит трябва само да знаете какво ще последва.Празнато надъхване да се случи чудо няма да помогне.Икономиката в БГ ще се свие.Ще намалеят парите от еврофондовете.Мрат хора а младите бягат.Българите ще им намалеят парите и ще се стискат заради несигурноста.Имаме и увеличение на цените на какво ли не.За капак нови милиарди заеми.Ясно е че идва дърво.Какъв ръст на борсата ? Няма да има разбира се.Посоката е само надолу.
Скоро Америка ще се раздруса от криза и Европа ще се оцапа отново а България ще колабира.
Ти какво мислиш?
Коментар
-
За какво спорите не мога да ви разбера.То е ясно като бял ден че тая артия ще падне.Дали ще спре на 1.30 или по-надолу ще видим.Какво толкова се впрягате като че ли не играете на бфб.Ако сте с повече опит трябва само да знаете какво ще последва.Празнато надъхване да се случи чудо няма да помогне.Икономиката в БГ ще се свие.Ще намалеят парите от еврофондовете.Мрат хора а младите бягат.Българите ще им намалеят парите и ще се стискат заради несигурноста.Имаме и увеличение на цените на какво ли не.За капак нови милиарди заеми.Ясно е че идва дърво.Какъв ръст на борсата ? Няма да има разбира се.Посоката е само надолу.Скоро Анерика ще се раздруса от криза и Европа ще се оцапа отново а България ще колабира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Не му се обеснявайThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Не знам за "него". 40% са ми от този на 1.75. Други въпроси?
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Не е престъпление,след време като му ги купя на цена под левче, пак няма да е престъпление
А и не ги разбираш нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Ахаа...ясно, явно от него си направил 40% печлба тукНали така беше писал?
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
И да е купил това престъпление ли се води?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Нищо няма да ми купиш, понеже нямам за продан. Пакет от 2.40 също нямам.Нали така беше писал?
Last edited by strol; 11.01.2019, 18:14.
Коментар
Коментар