Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
на всеки 6 месеца цената пада с 30 ст.
всичко с времето си ........ търпеливите печелят...
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Аз пък се ядосвам че се спря и не пада!
Всеки ден чета че ще върви "надолу","потъва" и тъй нататък и аз си чакам,а тя все около 1.70.
- преди 18 месеца акцията струваше 2,60
- преди 12 месеца акцията струваше 2,30
- преди 6 месеца акцията струваше 2,00
- в момента цената на акцията е 1,70
знам, че ти е трудно да осмислиш факта, че на всеки 6 месеца цената пада с 30 ст.
виждам, че още ти е трудно да вникнеш в "ефекта на сварената жаба" ....... намери време и помисли какво обясних преди година ....... препоръка е!!!
Кога най-после да чакаме срива че да пълним?
не е препоръка
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Аз пък се ядосвам че се спря и не пада!Всеки ден чета че ще върви "надолу","потъва" и тъй нататък и аз си чакам,а тя все около 1.70.Кога най-после да чакаме срива че да пълним?
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеинтересното е, че последното мнение е от преди 5 дни и след тези 5 дни мълчание първото мнение е следното
аз пък знам, че дивидента който получих от тук преди 2 години го вкарах пак в тази акция и тогава цената беше 1,70 лв., и сега пак си е толкова...
също така знам, че повече от една година жабчетата пишат "цената ще скача", а тя упорито пада и пада...
не е препоръка!!!Last edited by спекуланта; 11.07.2019, 08:17.
Коментар
-
интересното е, че последното мнение е от преди 5 дни и след тези 5 дни мълчание първото мнение е следното
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеАз зная едно. Появят ли се навиквачките, цената ще скача.
също така знам, че повече от една година жабчетата пишат "цената ще скача", а тя упорито пада и пада...
не е препоръка!!!
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharky's Разгледай мнениеТашунко, стига си вдигал цената бре. От теб не може 5лв да изкараме.?? Хаха!!
Коментар
-
Няма да имаме истинска борса докато публичните дружества се държат по такъв начин - прозрачни и открити колкото публичен дом. Станаха за смях. Какъвто и да е дивидента 0 или 20 ст'инки, вече няма значение. Показват, че те (както и всички други местни тарикати) са над правила и закони. Пълен цирк.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
след 26-ти юли
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Щом може без дви дали не може и без оса тази година?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Щом може без дви дали не може и без оса тази година?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕ то още в ТР няма нищо по темата.
Коментар
Коментар