If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Беше ясно, че като промениха закона и ще трябва да се плаща овреме, ще въртят палачинката колкото могат....
Важното е да си изпълнят обещанието за дивидента и отчета да е читав....
не си ли задаваш въпроса защо се крие отчета? ........ и как очакваш да е читав?!?!?!?
Убаво де... Охраната 1,2,3, чистачката, свързочничката с инвеститорите....
Беше ясно, че като промениха закона и ще трябва да се плаща овреме, ще въртят палачинката колкото могат....
Щот мога да спомена табака и настоящата цена....
пп Както знаем Монти винаги е на печалба по нЕкоя позиция, но гугутките глътнаха доста вода с дебелия...
пп Ще помоля Шефа да качва цената на Хима с 1 стинка на ден...
Повтарям за последно- 1 ст...!!!
Чиче, под достоЙнството ми е да ходя в Централата на която и да е компания на БФБ и да питам портиера кога ще има ОСА....защото няма друг начин за коресподенция...
А отчета са го копирали от този от 2010 г...а ако има дивидент ще го дадат на последната дата в последния час и на последната минута ..кой го интересува инвеститорите на табака и на ХИМ...ами в табака има ДВИ,Стратиев се казва...нема нужда да питам портиера на Графа...
А за това дали съм на печалба или на загуба зависи от боба, който хвърлям.... за сега не се оплаквам цялостно но си има позиции който ме дразнят но не са на БФБ и не са табака...
Какво табака , с пет лева прави по 50% качвания и спад....това какво говори ...
Поздрави!
П.П. Нема да те питам за Зрънчо....
Вие подигравате ли НИ се или се подигравате с Вас....
А чистачката днес какво каза ....
Убаво де... Охраната 1,2,3, чистачката, свързочничката с инвеститорите....
Щот мога да спомена табака и настоящата цена....
пп Както знаем Монти винаги е на печалба по нЕкоя позиция, но гугутките глътнаха доста вода с дебелия...
пп Ще помоля Шефа да качва цената на Хима с 1 стинка на ден...
Повтарям за последно- 1 ст...!!!
жената беше освободена от длъжността ДВИ преди 12 години и после обиколи няколко други дружества ...... от тогава (над 12 години) не знам ХИМ-а да е назначавал друг ДВИ ....... ако греша нека бъда поправен...
дано мистър Керезов потвърди или да отрече написаното от мен!!!
препоръка е
За какво са им ДВИ-та като си имат охранители, които явно обясняват тези неща ?
Ама то ние сме жалките - как не можем 100 години да се обединим, да направим нещо като клуб на миноритарите, да пишем жалби, да пускаме сигнали всеки ден ако трябва до всякакви институции и медии?! Всеки от нас гледа да изкара някоя стотинка и да бяга, а после на тях се чудим. Майната им и на дивидентите, и на цената на акцията, човек трябва да има и някакво достойнство! Да взимат всичко, да ни прецакат нас, държавата, пенсионерите и да се кефят колко са възвишени духовно, какви възпитатели /физически и психически/ и филантропи са. Баси безобразието, 100 човека ще им се молят да получат обратен мейл, което са длъжни да правят! Колега даже ходил на крака, за да му отговори охрана. Всичко ще разсипят според мен, въпрос на време е само с подобно поведение.
Тюю, нервираха ме !
П.П. Спечели баса и ако го искаш физически, пиши ми на лично и ще ти изпратя каквото искаш. Ако не, ще ми е интересно да се почерпим като идваш в София, за моя сметка, разбира се. Ще взема повечко от 6 ст. и няма да е боза .
ДВИ-а да не е починал? ... дано да е само напуснал, човекът.
жената беше освободена от длъжността ДВИ преди 12 години и после обиколи няколко други дружества ...... от тогава (над 12 години) не знам ХИМ-а да е назначавал друг ДВИ ....... ако греша нека бъда поправен...
дано мистър Керезов потвърди или да отрече написаното от мен!!!
ДВИ-а да не е починал? ... дано да е само напуснал, човекът. Ама това е страхотна идея за съкращаване на щата - охраната да е и ДВИ, само трабва от време на време да пуска и някой имейл, но това не е голям проблем
Коментар