Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеБраво !
Излезе годишния консолидиран отчет в ехтри-те.
Може би скоро ще има и покана за ОСА !
това два различни отчета ли са или вече не знам какво да мисля...
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Да не си намерил покана за оса?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеУспокойхте ли се при 7 ст дивидент. Цената пак ще е 2.30. На събранието
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Предполагам от прилагането на новия счетоводен стандарт МСФО 9
Не съм счетоводител ,но мисля ,че има още какво да се пипне там.
Прехвърлени в общите целеви резерви - (36641 хил)
Какви обаче са тези промени в счетоводната политика...Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеНякой наясно ли е от къде идва спадът на неразпределената печалба. Тея счетоводни лабиринти са ми бая объркващи.
Не съм счетоводител ,но мисля ,че има още какво да се пипне там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Toва е някакъв стандартен текст, в много отчети го има 1:1!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеГрупата управлява структурата на капитала и прави необходимите поправки в съответствие с промените в икономическата обстановка и рисковите характеристики на съответните активи. За да поддържа или коригира капиталовата структура Групата може да промени сумата на дивидентите изплащани на акционерите да върне капитал на акционерите да емитира нови акции или да продаде активи за да намали задълженията си.
Коментар
-
Групата управлява структурата на капитала и прави необходимите поправки в съответствие с промените в икономическата обстановка и рисковите характеристики на съответните активи. За да поддържа или коригира капиталовата структура Групата може да промени сумата на дивидентите изплащани на акционерите да върне капитал на акционерите да емитира нови акции или да продаде активи за да намали задълженията си. Капиталът за представените отчетни периоди може да бъде анализиран както следва: 2018 2017 хил. лв. хил. лв. Собствен капитал 1 644 693 1 688 797 Капитал 1 644 693 1 688 797 Дълг 7 454 376 7 156 519 - Пари и парични еквиваленти (2 045 224) (2 204 904) Нетен дълг 5 409 152 4 951 615 Съотношение на капитал към нетен дълг 1:3.29 1:2.93 През 2018 г. изменението на съотношението е минимално. Групата е спазила условията във връзка със своите договорни задължения включително поддържането на определени капиталови съотношения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеБраво !
Излезе годишния консолидиран отчет в ехтри-те.
Може би скоро ще има и покана за ОСА !
Коментар
Коментар