If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тя отдавна падна с 10 стотинки, но откъде да знаем, че ще са само 10. Къде пък има риск в това, е друг въпрос.. Да не би да си самовнушавате, че това е целия спад?
Хайърсъзов, аз поне имах доблестта да си призная днес за моя покупка /Хим 2,051/ за която може да ме бъзикате още в понеделник-вторник, както и за бидове при други позиции /все още не са ми продали/. Може и да съм сгрешил, ако е така, ще купя с останалия кеш на 1,80. Просто разделям покупките - защо трябва да се пазарува всичко наведнъж?
Искам да те питам ако не падне до 1,80 лв. какво ще правиш кеша?
Въобще би ли споделил на колко % си в кеш и колко в акции към днешна дата.
Иначе е много просто само да се критикува пред свършен факт!
Както писах преди няколко часа, аз реших да разделя риска и да купувам на 2 пъти. Купих се днес на 2,051 и ще чакам по-спокойно 1,80. Ако не стигне ниските нива какво правим. Все пак ЕЦБ печата кеш, не акции. Като гледам и какво става на запад лошо ми става......
Разбирам ако ги чакате на 1,50 примерно, но за 5-10 ст. струва ли си риска?
Тя отдавна падна с 10 стотинки, но откъде да знаем, че ще са само 10. Къде пък има риск в това, е друг въпрос.. Да не би да си самовнушавате, че това е целия спад?
Може, може..Аз лично при Химимпорт не си правя експерименти, не случайно е единствената акция, при която само допълвам. Ако пък не видим моите таргети ще видим възходящо движение на добри цени, все е добре. Само да не видим под 1.80, че тогава няма да е приятно за никого
Много хора сме се наточили да купуваме на цени около и под 2 лева, но все си мисля, че емоциите ще свърша след ден-два и може и да не видим чак такива цени, въпреки че вече сме близо до тях. Ще поживеем, ще видим!
Абе може и доста под 2 лв да се купува.Нищо се не знае
Само на 5 стотинки сме от цената,на която ще замижам и ще допълвам.Това,което не знам е колко ще паднем под 2 лева.Подобни са съжденията ми по всички позиции на ТИМ.И изобщо не е свързано с предстоящите политически сътресения у нас.Дали съм прав???Хайде де,наистина ли някой от кудкудяците се съмнява...
Коментар