If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я ходете малко да починете, нормалните хора така правят само от ниския петрол самолетите им изкарват в пъти повече от няколко седмици ... До лятото тук ще направи двойно ))
Като гледам в неконсолидирания отчет за 4-то тримесечие има дадени заеми към ПФК Черно море АД за 33.398млн лв - мислиш ли че дори на теория някой ще може да върне тези пари на дружеството? За мен са 100% загуба
Трябва им един нов Лупи..... поне черно море ще възкръстне...
Като гледам в неконсолидирания отчет за 4-то тримесечие има дадени заеми към ПФК Черно море АД за 33.398млн лв - мислиш ли че дори на теория някой ще може да върне тези пари на дружеството? За мен са 100% загуба
1000% съм сигурен , че ще се върнат...( при "делфините" се ражда един нов Роналдо и като го продадат след 18г ще си върнат заемите)....
Пак 1000% съм сигурен, че като стане маслото 1000 долара, завода за биодизел ще излезне на печалба и тогаз ЗХБГ ще рипне на 9 лв, та да си избием подаръците....
А дано...но надали.....
пп Що да не спонсорират избушеняци, нали им дадохме 180 млн, за да си чешат крастите......
Инвестициите във футбола са съпътствани и гарантирани от инвестициите в стадиона и атракционите около него, които ако не бе кризата досега да са донесли много ползи за всички!
Коментар