Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
ми ти не знаеш ли, че у нас нещо расте, щото расте
Last edited by Yori; 09.03.2021, 17:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГруйче и защо да го прави този ръст..Да не станали и те много технологични..Като на хамериканската борса - борсата ратсе, щото се увеличили помощите за безработица, после пък пада, щото се увеличили помощите за безработица - тя да се качи, пък ще го мислим после що
А дали ще се качи - идея си нямам, просто купих някоя бройка за спорта и ега стане. Ако не стане - нося си минуса и продължавам напред без мрънкане, че са ме излъгали и т.н., просто щото никога не съм имал доверие ениуей, пък и те не са се пропагандирали като някакви честни частници, за разлика от други звездолети
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Груец, колко е ev/ebitda тука?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Евем ти пазара в такъв случай...
П.С. Купих малко хим за спорта на 94 стинки миналата седмица - и аз не знам що, но от сантименти. Ако направи 20-25% ръст, ще го продам, ако не направи - здраве да е
Коментар
-
Временно спиране или прекратяване от търговия:
Дата и час на публикацията / съобщението 2021-03-09T09:53:00.Z
Вид действие Спиране
Основания за действието неизвършено лихвено плащане
В сила от 2021-03-09T09:44:00.Z
В сила до 2021-03-10T07:30:00.Z
В ход Вярно
Място (места) на търговия XBUL
Наименование на емитента Родна Земя Холдинг АД-София
Емитент 8945007DLMJK85QV7591
Идентификатор на инструмента BG2100003206
Пълно наименование на инструмента Родна Земя Холдинг
Свързани деривати
Други свързани инструменти
Бележки
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
и при мен е от големите.... продължавам да добавям на тия нива..... споко, ще дойде видов денНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеПри мен е най-голямата позиция и то с доста. Ама не кефи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеМоже би пазара ги смята за поне 2пъти по-перспективни
П.С. Купих малко хим за спорта на 94 стинки миналата седмица - и аз не знам що, но от сантименти. Ако направи 20-25% ръст, ще го продам, ако не направи - здраве да еNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеМоже би пазара ги смята за поне 2пъти по-перспективни
Коментар
Коментар