В мътна вода голема риба се лови .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеГенерале, аз преди 3 месеца предвидих 1.82 за Химимпорт и 50 ст. за Зрънчо. Това са моите таргети при низходящо движение, т.е на тези нива бих ловил ками. Не препоръчвам никому нищо обаче. Имам акции на Химимпорт, купени 80% на 1.20 и 20% на около 2.20.
Коментар
-
ivandavidov
Много хора сме се наточили да купуваме на цени около и под 2 лева, но все си мисля, че емоциите ще свърша след ден-два и може и да не видим чак такива цени, въпреки че вече сме близо до тях. Ще поживеем, ще видим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеСамо на 5 стотинки сме от цената,на която ще замижам и ще допълвам.Това,което не знам е колко ще паднем под 2 лева.Подобни са съжденията ми по всички позиции на ТИМ.И изобщо не е свързано с предстоящите политически сътресения у нас.Дали съм прав???Хайде де,наистина ли някой от кудкудяците се съмнява...
Коментар
-
Само на 5 стотинки сме от цената,на която ще замижам и ще допълвам.Това,което не знам е колко ще паднем под 2 лева.Подобни са съжденията ми по всички позиции на ТИМ.И изобщо не е свързано с предстоящите политически сътресения у нас.Дали съм прав???Хайде де,наистина ли някой от кудкудяците се съмнява...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПлувай гетоффффф, плувай!
На който заслужава съм отговорил в конкретика на ЛС
Коментар
-
На който заслужава съм отговорил в конкретика на ЛС
Остави ги да правят каквото си искат ... или да си приказват каквото искат .
Коментар
-
На който заслужава съм отговорил в конкретика на ЛСНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМи човека има репа...
a и други избушеняци не останаха ненабалончени на хоризонтаLast edited by precakanoto; 06.06.2014, 14:46.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГоляма мъка е твоето... плюеш по "стария", но не можеш да откъснеш поглед от канчето му
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнениеНе искам да обиждам акционерите тук, но това е най-трагикомичната акция на БФБ.Тръгне да се срива и подплашени спекулантчета започват отчаяно с 10-20 бройки да крепят положението.Това е още един знак за реалната ситуация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеС други думи ако акцията падне ще е продал, ако се вдигне - няма да е продал...Last edited by Батя; 06.06.2014, 13:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМи човека има репа...
Коментар
Коментар