Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение2,05 действително е ключово ниво. Ако то падне вече 1,90 не мърда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеМоже, може..Аз лично при Химимпорт не си правя експерименти, не случайно е единствената акция, при която само допълвам. Ако пък не видим моите таргети ще видим възходящо движение на добри цени, все е добре. Само да не видим под 1.80, че тогава няма да е приятно за никого
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе може и доста под 2 лв да се купува.Нищо се не знае
Друга артия .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеМного хора сме се наточили да купуваме на цени около и под 2 лева, но все си мисля, че емоциите ще свърша след ден-два и може и да не видим чак такива цени, въпреки че вече сме близо до тях. Ще поживеем, ще видим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИзчакай под 2 лв и ще понакупим заедно.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеСамо на 5 стотинки сме от цената,на която ще замижам и ще допълвам.Това,което не знам е колко ще паднем под 2 лева.Подобни са съжденията ми по всички позиции на ТИМ.И изобщо не е свързано с предстоящите политически сътресения у нас.Дали съм прав???Хайде де,наистина ли някой от кудкудяците се съмнява...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
Да се позабършем малко че се поокапахме
Честито на продалитеLast edited by vankel; 06.06.2014, 17:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 0123456 Разгледай мнениеДа, така е. И аз излизам от ХИМ тези дни на 2,10-2,14 с идеята да влезна под 1.90. .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеСледват почивни дни, след които често сантимента се обръща. 2-3 % не са кой знае какво, ако човек наистина е решил да прави нещо. На моята графика разкрасявана преди няколко месеца 2,05 е ключово ниво.
Не препоръчвам нищо никому!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКолко е готино само да имаш ликвидна акция, със силно търсене на пакети...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеСледват почивни дни, след които често сантимента се обръща. 2-3 % не са кой знае какво, ако човек наистина е решил да прави нещо. На моята графика разкрасявана преди няколко месеца 2,05 е ключово ниво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеМного хора сме се наточили да купуваме на цени около и под 2 лева, но все си мисля, че емоциите ще свърша след ден-два и може и да не видим чак такива цени, въпреки че вече сме близо до тях. Ще поживеем, ще видим!
Коментар
-
Коментар
Коментар