Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз никой не искам да събарям ,положението е такова.....
Аз говоря за логиката на маркета а не за въжделенията на всеки кандидат милионер...
Друго да ми пишеш за БТН в темата ,като посочваш причини...днес в темата на БТН доста форумци си изтъркаха клавиатурата и ти на техния труд им прасна една глупост....
А какво ти каза жената за муската, ще го бръснат ли скоро Хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
почвате пак с простотиите...нали
малко да се яви купувачи и почвате да бълвате умни мисли.....
Може би сега е времето да обърнат посоката на движение и да се срещнат по средата
Не съм много сигурен...., но съм убеден за себе си за друго - че ЦКБ и Петрол ще се изравнят по ценаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЩо да са простотии бе Монти щом Хима искате да събаряте ,ВТН що да не може
все пак сме БФБ,каквото и да означава това.
Аз говоря за логиката на маркета а не за въжделенията на всеки кандидат милионер...
Друго да ми пишеш за БТН в темата ,като посочваш причини...днес в темата на БТН доста форумци си изтъркаха клавиатурата и ти на техния труд им прасна една глупост....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЩо да са простотии бе Монти щом Хима искате да събаряте ,ВТН що да не може
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАз пък дочух,че Булгартабак ще го кютнат на 25 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПреди няколко дни една жена ми прошепна ,че ще излиза голям продавач в ТИМ позиции и днес всичките са се строили да го посрещат.....тържествено...
Дали е добро или лошо....
вие си знаете....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКарай да върви, въртим тук едни пари.
Дали е добро или лошо....
вие си знаете....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеНа мен ми сипаха Елана
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнениеима телефонни пакети,Елана пазаруват яко
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПрави ми впечатление, че продавача действа много добре. Отървава се от сериозни бройки и въпреки това не рути цената, въпреки негативния период за БФБ-то.
Иначе преди 2-3 дни /около 2,10/ купуваше и ПФБК .препоръки не давам
Коментар
Коментар