IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    2,05 падна....
    сори ,не ви мисля лошото.....
    Падна Монти, а с нея и ние паднахме....

Мъката е неописуема.......
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

2,05 падна....
      Монти по добре кажи какво става при мустака,държи ли фронтовата линия или
      ще ни повлече всички към дъното?

Коментар

• На 2.05 има (или имаше) много солидна подкрепа. Ако продължи да пада може да видим още по-солидна подкрепа и на психологическата цена от два лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
          Не иска да ходи още днес под 2 лв бе Монти, колко време й даваш
          2,05 падна....

Коментар

• Първоначално изпратено от Carl Johnson Разгледай мнение
            Като чета форума, негативите за БФБ идват от снижаването на рейтинга на България и политическата несигурност, и разправиите Пеевски-КТБ.

Факт е обаче че Хима и ЦКБ-то отнесоха най-големите шамари, които реално имат най-малко допирни точки с изброените фактори

Явно чакаме ЦВ и КТБ да повлекат цялата Българска икономика към дъното...ама опа, чакайте малко - че тя Българската икономика си е на дъното. Аз не помня да се е възстановявала

Чужденците видимо не се плашат от разклатена политическа обстановка. Сделките днес говорят красноречиво, че в момента одрусваме крушата от по-дребните акционери, които са по-лабилни в краткосрочен план. Аз сделка за поне 200К акции все още не съм видял
            За последно такива сделки имаше когато продаваха гърците преди 4 месеца .

Коментар

• Като чета форума, негативите за БФБ идват от снижаването на рейтинга на България и политическата несигурност, и разправиите Пеевски-КТБ.

Факт е обаче че Хима и ЦКБ-то отнесоха най-големите шамари, които реално имат най-малко допирни точки с изброените фактори

Явно чакаме ЦВ и КТБ да повлекат цялата Българска икономика към дъното...ама опа, чакайте малко - че тя Българската икономика си е на дъното. Аз не помня да се е възстановявала

Чужденците видимо не се плашат от разклатена политическа обстановка. Сделките днес говорят красноречиво, че в момента одрусваме крушата от по-дребните акционери, които са по-лабилни в краткосрочен план. Аз сделка за поне 200К акции все още не съм видял

Коментар

не знам дали ще стигне 1,30 или 1,6 по скоро ,но днес ще нахранят аисбергчето от 30 К... и после отивате под 2 лв.....
                не е препоръка....
                Не иска да ходи още днес под 2 лв бе Монти, колко време й даваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Според мен е някакъв вид "указание" , назидателно - разпоредително - "...отивате на ..."
                  Монти, вземи да се заземиш, че с тая отрицателна енергия където си я събрал може да направиш някой пожар.... това бизнеса с петрол е опасно нещо
                  Често и аз изказвам мнение по позиция но избягвам да давам таргет примерно ще се срути на 1 лев или ще отскочи на 10 лева , защото все пак това може да се възприеме и като препоръка или пазарна манипулация !

Коментар

Според мен е някакъв вид "указание" , назидателно - разпоредително - "...отивате на ..."
                    Монти, вземи да се заземиш, че с тая отрицателна енергия където си я събрал може да направиш някой пожар.... това бизнеса с петрол е опасно нещо
                    Когато си градивен и диалогичен в позицията ,но някой от сектата на ТИм ти пише ,понеже всичко си продал и нищо не разбираш от акции а и си карък за позицията и тя ще тръгне нагоре след продажбата ......ставаш назидаделен ,когато си прав.... и го напомняш при всеки възможен момент...

Коментар

Еее, недей така де, много си е хубав даже и си дава добри профити особено напоследък...не че не го знаеш покрай браса де
                      Но не и когато го играеш покрай нашите си "убавци" туканка

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                        Монти , това препоръка ли е , прогноза ли е , или чешене на езика ?!
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

не знам дали ще стигне 1,30 или 1,6 по скоро ,но днес ще нахранят аисбергчето от 30 К... и после отивате под 2 лв.....
                          не е препоръка....
                          Действително много се насъбра на борсичката ни - правителство, Пеевски-Василев, намален рейтинг.... Не допусках така всичко наведнъж да дойде .......
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                            2,05 бях писал ,че ще се тества в петъка...
                            закъснях един ден..
                            как искаш го разбирай....
                            Гледам на боб ,за да ти е спокойно....

Коментар

не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                                Сънувах, че стига до 1,30

Standard&Poor`s намали кредитния рейтинг на България
                                не е препоръка....

Коментар

Working...
                                X