IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
    До 1,95 дали ще стигне.
    Сънувах, че стига до 1,30

Standard&Poor`s намали кредитния рейтинг на България
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
      брей голям интерес към тази акция явно ще лети в небесата.ордери купува бая натежаха.търсят се рибета да купуват на 2.15-2.20.хайде че промоцията днес приключва в 17.00.за утре не важи ......хахахаха
      До 1,95 дали ще стигне.

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
        те америкаците знаят че тука блика газ и купуват здраво, докато някои си мислят че са в корекция
        +1 Тук се джавкат за 5-10 стотинки разлика в цената - в статията за Газ хората дават хоризонт за разработване и старт на експлоатация 5-6 години, мисля и търговото там си има логичните причини - всеки си има хоризонт и глава на раменете

не е препоръка

Коментар

• брей голям интерес към тази акция явно ще лети в небесата.ордери купува бая натежаха.търсят се рибета да купуват на 2.15-2.20.хайде че промоцията днес приключва в 17.00.за утре не важи ......хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
            те америкаците знаят че тука блика газ и купуват здраво, докато някои си мислят че са в корекция
            много здраво ....цели 91 бройки...
            Ако пък не купуват ,когава какво щяхме да правим....

Коментар

• те америкаците знаят че тука блика газ и купуват здраво, докато някои си мислят че са в корекция

Коментар

• дам американци влизат и изкупува на дребните акциите

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
                  :-)))) някой голям мина 3% и продължава да купува :-))
                  Пазара се движи от дребосъците, въпреки пакетното търсене от страна на големите играчи. Тук ще стане интересно когато дребните се усетят, че през месеците големите им взеха акциите !!

Успех на всички !!!
                  Малка поправка - мина 2%.Като се има в предвид това и гледайки акционерната структура на Хим към 31.12.2013 и знаейки че примерно фондовете на EATON VANCE нямат покупки поне през 1Q 2014 че и до 30.04.2014, както и това че поне аз не знам на кого продадоха гърците, излиза че най-вероятните купувачи са... около 4бр. - 3 от тях свързани с Мажоритаря. Разбира се не трябва да се забравя изключението за КИС и ПФ при смятането на FF. Успех с инвестирането/спекулирането.
                  Last edited by Alhimik; 12.06.2014, 11:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Цъ, тествах те Профил . . . тва, онова... Провокираш някой и го караш да си прави селФи .....
                    Последните години ми стана хоби
                    тестването почна от мен....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

как се позна..
                      А поста ми беше за борсата и простотията да се купува по 10 бройки а да се търсят десетки хиляди ......аз там не участвам ,така ,че не ме брой към простаците а ти сигурно ,щом така реагираш....
                      Цъ, тествах те Профил . . . тва, онова... Провокираш някой и го караш да си прави селФи .....
                      Последните години ми стана хоби
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Моята простотия е по от твоята простотия

как се позна..
                        А поста ми беше за борсата и простотията да се купува по 10 бройки а да се търсят десетки хиляди ......аз там не участвам ,така ,че не ме брой към простаците а ти сигурно ,щом така реагираш....

Коментар

Тук верно сте царе на простотиите....
                          Каза ли нещо Монти ?!

Коментар

Тук верно сте царе на простотиите....
                            Моята простотия е по от твоята простотия
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Тук верно сте царе на простотиите....

Коментар

Тоя урок си го научих, когато бях на 10 - един батко ми наби шамарите и ми взе топчетата....
                                Мдааааа , топчетата трябва да се пазят !

Коментар

Working...
                                X