Епа да не може да падне защото чужденци купуват през булбанк евтини акции на уплашилите се то този холдинг си има газ и трябва да се качва но явно чужденците мислят адекватно
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение2,05 падна....
сори ,не ви мисля лошото.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеФлагманът почна да потъва а с него и борсата.Сега е потопил нос като Титаник .
ако направи един чакмак хептен ще се изкефя.
Коментар
-
Така и така се регистрирах в този макар и чисто спекулантски форум, но мисля, че към момента тази компания е подценена.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА,
но аз лично бих станал акционер с привилегировани акции.При продължителна търговия в рейндж искал да ми капе нещо.Last edited by Bagul; 16.06.2014, 16:32.
Коментар
-
Мъката е неописуема.......Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
ще ни повлече всички към дъното?
Коментар
-
ivandavidov
На 2.05 има (или имаше) много солидна подкрепа. Ако продължи да пада може да видим още по-солидна подкрепа и на психологическата цена от два лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеНе иска да ходи още днес под 2 лв бе Монти, колко време й даваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Carl Johnson Разгледай мнениеКато чета форума, негативите за БФБ идват от снижаването на рейтинга на България и политическата несигурност, и разправиите Пеевски-КТБ.
Факт е обаче че Хима и ЦКБ-то отнесоха най-големите шамари, които реално имат най-малко допирни точки с изброените фактори
Явно чакаме ЦВ и КТБ да повлекат цялата Българска икономика към дъното...ама опа, чакайте малко - че тя Българската икономика си е на дъното. Аз не помня да се е възстановявала
Чужденците видимо не се плашат от разклатена политическа обстановка. Сделките днес говорят красноречиво, че в момента одрусваме крушата от по-дребните акционери, които са по-лабилни в краткосрочен план. Аз сделка за поне 200К акции все още не съм видял
Коментар
-
Като чета форума, негативите за БФБ идват от снижаването на рейтинга на България и политическата несигурност, и разправиите Пеевски-КТБ.
Факт е обаче че Хима и ЦКБ-то отнесоха най-големите шамари, които реално имат най-малко допирни точки с изброените фактори
Явно чакаме ЦВ и КТБ да повлекат цялата Българска икономика към дъното...ама опа, чакайте малко - че тя Българската икономика си е на дъното. Аз не помня да се е възстановявала
Чужденците видимо не се плашат от разклатена политическа обстановка. Сделките днес говорят красноречиво, че в момента одрусваме крушата от по-дребните акционери, които са по-лабилни в краткосрочен план. Аз сделка за поне 200К акции все още не съм видял
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене знам дали ще стигне 1,30 или 1,6 по скоро ,но днес ще нахранят аисбергчето от 30 К... и после отивате под 2 лв.....
не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСпоред мен е някакъв вид "указание" , назидателно - разпоредително - "...отивате на ..."
Монти, вземи да се заземиш, че с тая отрицателна енергия където си я събрал може да направиш някой пожар.... това бизнеса с петрол е опасно нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСпоред мен е някакъв вид "указание" , назидателно - разпоредително - "...отивате на ..."
Монти, вземи да се заземиш, че с тая отрицателна енергия където си я събрал може да направиш някой пожар.... това бизнеса с петрол е опасно нещо
Коментар
-
Но не и когато го играеш покрай нашите си "убавци" туканка
Коментар
Коментар