IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
    Е, няма угодия, 3 дена раздухваше как ще има срив и всеки ще взима акции на промоция, сега пък никой не продава????
    Свити обеми и минимални промени в цените през м. Май

През м. Май търговската активност продължи да намалява, като по отношение на търговията с акции бе отчетен 21,7%-ен спад на месечна база. Основните фактори, които оказаха влияние върху поведението на пазарните участници бяха разнопосочните резултати от неконсолидираните отчети на публичните компании за първото тримесечие, които бяха публикувани в края на м. Април, и многото неизвестни свързани с проведените на 25-ти Май избори за представители в Европейския парламент.
    В сравнение с предходният месец търговията с облигации отбеляза значителен ръст, който се дължеше основно на единични сделки с по-големи обеми.
    В края на май основният индекс на БФБ – SOFIX достигна 605,22, отбелязвайки минимален ръст от 0,54% в сравнение със стойността си в края на Април. Въпреки това през почти целия месец индексът се колебаеше в стойности под 600 пункта. По-широкият и с равни тегла BG TR30 загуби 0,75% от стойността си, завършвайки месеца на 440,21 пункта.
    Пазарната капитализация на Основен пазар на БФБ достигна 4,714 милиарда Евро, което представлява спад с 0,67% на месечна база.
    Обобщената месечна статистика за Основния пазар на БФБ София за м. Май на английски език може да бъде намерена в секцията:BSE Main Market Summary.

това за май а снега сме юни.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      За един час 70 к....
      Е, няма угодия, 3 дена раздухваше как ще има срив и всеки ще взима акции на промоция, сега пък никой не продава????

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Ще купувам аз, чушки
        Виж, че паника и то слаба има при само 3-4 позиции.
        Вися като прани гащи някъде по бидовете................
        Мда, новините за предсрочни избори и дестабилизиране на държавата са доста негативни, НО все пак разкарването на червените некадърници от властта са положителни и може да надделее даже и в краткосрочен план над негативизма .Ще видим.

Коментар

• Пак ще изсипят с кофата.

Коментар

• За един час 70 к....

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Ще купувам аз, чушки
              15% ,
              и чушките се купуват септември ,особенно червените....

П.П. положението на борсата е измамно...правят се на умрели лисици...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                какво ще купуваш за да сте така "Видимо доволни"?
                Ще купувам аз, чушки
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнение
                  Ташунко, уверявам те няма да е много
                  Дано си прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Абе не знам колко ще пада тук ама от доста време разпродават.
                    Ташунко, уверявам те няма да е много

Коментар

• Абе не знам колко ще пада тук ама от доста време разпродават.

Коментар

Промоцията е нещо субективно...
                        Ако преди два месеца , промоция ви се виждаше цена под 2,2...
                        После под 2, 10 , после под 1,9 ...

А ако влезем в летния период и промоциите продължат
                        То цената която виждам 1,6 ...ще дойде скоро и след това....
                        Мисля фундаментално и технически...
                        Съпоставям колко е паднала преди миналите избори и кога се е качила......
                        Интересно е полученото...
                        Монти това лято няма нищо общо с другите лета.Израза дойде ли май всичко продай
                        за световните пазари това лято не важи.Преди две седмици слушах прогнози
                        за ДАУ 20000 и СИП 2150,след като го споменах във форума повечето казаха
                        че съм откачил ,само че нещата натам отиват.Въпросът е нии ли сме най- умните
                        че все сме наобратно,но и да падне пука ми пари бол само балъци да има.
                        Продадох черешите и ягодите и да съм жив и здрав.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
                          Тук няколко човека със сигурност твърдите , че под два лева хима е в промоция . Ако може да питам в какво точно се състои промоцията на Химимпорт? И след края на промоцията на каква цена ще продаваме?
                          Благодаря Ви!
                          Промоцията е нещо субективно...
                          Ако преди два месеца , промоция ви се виждаше цена под 2,2...
                          После под 2, 10 , после под 1,9 ...

А ако влезем в летния период и промоциите продължат
                          То цената която виждам 1,6 ...ще дойде скоро и след това....
                          Мисля фундаментално и технически...
                          Съпоставям колко е паднала преди миналите избори и кога се е качила......
                          Интересно е полученото...

Коментар

Простотия....поредната ..
                            Ако не подлежи на фундаментален анализ тогава подлежи на врачуване или гадаене на боб или кафе ...
                            Дребните играче са 100.. от който полувината не мислят да влизат тук ....
                            Големите както влизат ,така и излизат при фундаментални положения ... а това са икономически или политически фактори...
                            А когато тръгнат да излизат става неликвидна или слабо ликвидна във времето ...
                            Фундаментален или технически анализ дори и при най-ликвидните на БФБ за мен не са приложими. По удачно е да се използват Fear & Greed индикатори. За мен те са в тясна кУрелация с наплива на оптимистите и песимистите във форума. За съжаление в момента са в относително равновесие.... А какво беше когато правех първите си покупки - сривльовци бол
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                              Според мен компанията не подлежи на фундаментален анализ. Всеки опит чрез този метод да се обоснове цена е практически невъзможен. Поради това спор дали е подценена или надценена е безсмилен. Акцията е ликвидна за българските стандарти и отразява изключитено добре сентимента на пазара. Тя е важна за дребните играчи, които нямат уменията да надскочат коефициентите П/Еи П/Б. Тя е важна и за чужденците предвид относително добрата си ликвидност.
                              Простотия....поредната ..
                              Ако не подлежи на фундаментален анализ тогава подлежи на врачуване или гадаене на боб или кафе ...
                              Дребните играче са 100.. от който полувината не мислят да влизат тук ....
                              Големите както влизат ,така и излизат при фундаментални положения ... а това са икономически или политически фактори...
                              А когато тръгнат да излизат става неликвидна или слабо ликвидна във времето ...

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Според мен компанията не подлежи на фундаментален анализ. Всеки опит чрез този метод да се обоснове цена е практически невъзможен. Поради това спор дали е подценена или надценена е безсмилен. Акцията е ликвидна за българските стандарти и отразява изключитено добре сентимента на пазара. Тя е важна за дребните играчи, които нямат уменията да надскочат коефициентите П/Еи П/Б. Тя е важна и за чужденците предвид относително добрата си ликвидност.
                                +11111111

Коментар

Working...
                                X