IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнение
    Егаси случая , от този СИУКС нема отърване, ..става ми гадно само като си представя че цял ден ще раздава глупости

Команч е, не си ли чел "Винету", любимия роман на премиера ти?

Коментар

• Егаси случая , от този СИУКС нема отърване, ..става ми гадно само като си представя че цял ден ще раздава глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        те си мислят че като отишли в америка и хванали господ за шлифера а ние тука паплачта доматите с колците ги ядем . те и руснаците бяха велика работа . виж ги сега тая година как почват да се трепят като свършат паричиките

и водката
        Младежо убеден съм че и ти искаш да дойдеш в Америка ама не можеш и не си достатъчно смел.Мъжествеността ти свършва до форума.Едно е да искаш,друго е да можеш и трето и четвърто е да го направиш.Знам че колци не ядеш.Домати има хубави в Лидл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
          +1 Аз набуташ кеша от дълбокия резерв, да видим дали ще изляза прав...
          Избързал си.

Коментар

Пичове, аз да Ви кажа че четейки във форумите където има мнение от този СИУКС просто го подминавам и толкоз. Нямам никакво желание даже и да му опонирам.........
            Истината е че ми опонират само лузърите.С другите подържам отлични контакти на лични.Предпочитам да се запознавам само с интелигентни и възпитани хора.Типове с биташки манталитет не ме интересуват.За съжаление тук е пълно с такива.

Коментар

И една задачка с понижена трудност за ташко.представи си че в пондрелник хима става 1.10 примерно .на следващия ден излиза новинка от лас вегас и хима става 2.20 ти разбира се на 2.20 си купил щото си викаш аааайде тръгна.на по следващия ден цената е 80 стинки и това става само с гапове.ай кажи ми кът си такъв разбирачор какво правиш.аз ще ти кажал издухал си супатаей така завършват разбирачорите
              Няма как да стане това пич.Това може да се случи само в твоите фантазии.Аз когато е трябвало съм пазарил като дългосрочна инвестиция.Всичко останало което взимам е за спорта да спекулирам и да ти кажа ми се получава много добре.

Коментар

ташак така на разсъждения не става има си графика за тази работа . има и атомни бомби на архитеткта който разплакват майките на такива като теб живеещи в америка

влез във великото гугле и виж какво значи атомка на архитекта . съсъсъ
                Прекалил си май с дрогата.Доста несвързани глупости си написал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Не моа да разбере що ривете? Няма частни ПФ-та. Всички са държавни. Държавата даде бизнес на ПФ-тата, държавата си го взема обратно. Кво толкова?

Без закона задължаващ обикновените хора да спонсорират ПФ-тата с 5% от спестяванията си, просто нямаше да има ПФ-та! На всеки му е абсолютно ясно, че парите дадени на ПФ-тата са за бог да прости... Много по-разумно е същите тези пари да се дават на депозит в банка отколкото да ги "управляват" някакви измислени професионалисти. Управляват, управляват и накрая доходност йок... Знаят само да ги набутат в пирамидата. И когато бфб-то рухне се почват ревове срещу държавата...
                  Чакай сега. ПФ-тата имат ограничения да инвестират на БФБ, те от доста време се оплакват, че искат да инвестират зад граница и да им се разширят финансовите инструменти, които могат да използват. Я върни лентата назад 2007 година, каква е била доходността им, когато всичко хвърчеше? Нормално е сега да нямат желаната доходност от нас, поради факта, че сме в криза и нашата борса не е мръднала от дъното. В белите държави активно се използват ПФ-тата, в България тепърва ще ги виждаме, защото не са започнали да изплащат все още никакви пенсии. Когато започнат, тогава на хората ще им стане ясно колко са конкурентни пред държавата.
                  Говориш, че държавата ги е създала, да прав си. Но и тя им е наложила рамките в които да работят. Някои от ПФ-тата използват средствата за инвестиции в близки до собствениците им фирми, но всичко е в рамките на закона. Ако не е ОК, да се промени закона просто. Като може защо да не го направят? Ако не беше редно щеше да е уредено в закона това.
                  За мен проблемът не е че държавата иска да си вземе обратно бизнеса, който е създала, а това, че всъщност иска да го рекетира, за да си покрие разходите (или източи средства) с чужди пари. Така хем взима пари, хем не носи отговорност и след няколко години, когато тази схема се провали и парите свършат ще ги посочи с пръст ПФ-тата и ще каже, че те са виновни.

Коментар

Пичове, аз да Ви кажа че четейки във форумите където има мнение от този СИУКС просто го подминавам и толкоз. Нямам никакво желание даже и да му опонирам.........
                    те си мислят че като отишли в америка и хванали господ за шлифера а ние тука паплачта доматите с колците ги ядем . те и руснаците бяха велика работа . виж ги сега тая година как почват да се трепят като свършат паричиките

и водката
                    Last edited by the architect; 10.01.2015, 15:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivangh Разгледай мнение
                      - Какво ще се случи в следващите дни и седмици на борсата ни не се знае, но то, най-вероятно (е) ще е подчинено на ликвидни мотиви, а не на информационни. Това означава, че едва ли ще продължи много време и по-скоро би било подходящ момент за нови инвестиции, а не за астрологически прогнози и отчаяние.
                      +1 Аз набуташ кеша от дълбокия резерв, да видим дали ще изляза прав...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        Вчера Флагманът без малко да достигне 52 седмичното си дъно.Това никак не е добре.Щом е започнал да потъва ще потъне цялата борса.Гответе се за потапяне и болезнено чакане да се поеме въздух.Нужно е достатъчно количество кислород и успокоителни че и най-сърцатите може да не издържат.
                        - Какво ще се случи в следващите дни и седмици на борсата ни не се знае, но то, най-вероятно (е) ще е подчинено на ликвидни мотиви, а не на информационни. Това означава, че едва ли ще продължи много време и по-скоро би било подходящ момент за нови инвестиции, а не за астрологически прогнози и отчаяние.

Коментар

• Пичове, аз да Ви кажа че четейки във форумите където има мнение от този СИУКС просто го подминавам и толкоз. Нямам никакво желание даже и да му опонирам.........

Коментар

• И една задачка с понижена трудност за ташко.представи си че в пондрелник хима става 1.10 примерно .на следващия ден излиза новинка от лас вегас и хима става 2.20 ти разбира се на 2.20 си купил щото си викаш аааайде тръгна.на по следващия ден цената е 80 стинки и това става само с гапове.ай кажи ми кът си такъв разбирачор какво правиш.аз ще ти кажал издухал си супатаей така завършват разбирачорите

Коментар

• Я кажи скимтят ли американските мошета че в петък ги натиснах надолу.кофти е песимистичен петък за мошаците знам.много ги боли

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Вчера Флагманът без малко да достигне 52 седмичното си дъно.Това никак не е добре.Щом е започнал да потъва ще потъне цялата борса.Гответе се за потапяне и болезнено чакане да се поеме въздух.Нужно е достатъчно количество кислород и успокоителни че и най-сърцатите може да не издържат.
                                ташак така на разсъждения не става има си графика за тази работа . има и атомни бомби на архитеткта който разплакват майките на такива като теб живеещи в америка

влез във великото гугле и виж какво значи атомка на архитекта . съсъсъ

Коментар

Working...
                                X