Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКупих няколко хилядарки за асортимента, но останалите покупки ги отлагам за по нататък.
Коментар
-
С тези стъпки на котиране от 0.002 лв. още много по-бавно ще потегли...
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеФлагманъ се размърда днеска, а!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеУтре почвам да купувам. Да не вземете да ми напомпите цената.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениеАйди бе Коз , германците ли чакаштърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеУтре почвам да купувам. Да не вземете да ми напомпите цената.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Да не се случи вместо 70-80 ст да скочи на 1.5?Last edited by Grosss; 09.04.2021, 10:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеУтре почвам да купувам. Да не вземете да ми напомпите цената.Last edited by the architect; 09.04.2021, 06:16.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеУтре почвам да купувам. Да не вземете да ми напомпите цената.Last edited by the architect; 09.04.2021, 06:18.
- 3 Харесвания
Коментар
-
само да отбележа ......... лайкнах го и си го записах:
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Проблема ви е, че сте набутали в Хима, и се надявате като други години и "магарета да полетят" покрай ракетите, но мисля, че времената с ковид не са подходящи за "летящи куци магарета", а за нови технологии.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар