Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнениеНяма смисъл да се обясняваме , има си ЛС за това, форума все пак е за Химимпорт и ми се иска да чета аргументирани мнения и очаквания а не някакви дребни, злобни подмятания и заяждания като от страна на Сиукса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениепознаваме ли се? на каква база се изказа с това доста преди теб?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнениеЧел съм го доста преди теб, за съжаление времето си върви, то и команчите са от един дол дренки.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеТе не само няма да пипат но това че ще могат да местат всички пари от НОИ към частните и увеличаване на осигуровките е вече доста добра новина ... Сигурно и проектозакона който от години го предлагат за мултифондовете ще приемат за разширяване на инвестициите в акции и влакът софикс ще стане изтребител за 2 дни
пак нещо я мътят.
Коментар
-
Те не само няма да пипат но това че ще могат да местат всички пари от НОИ към частните и увеличаване на осигуровките е вече доста добра новина ... Сигурно и проектозакона който от години го предлагат за мултифондовете ще приемат за разширяване на инвестициите в акции и влакът софикс ще стане изтребител за 2 дни
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеДобре-това с тръгването на акцията го разбрахме...само не стана ясно от кога почва да катери яко и стремително нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнениеНапротив, пречиш ми със твоите безкрайни, натрапчиви и нарцистични душевни излияния, ако имаш огледало се погледни какво представляваш, сигурен съм че е това дето американците го използват за определение на досаден човек !!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеТук едни и същи пишат защото са придали и искат да падне да купят с айзберзи но ще стане обратното , тръгва нагоре и който има ще спи спокойно а който няма ще хем ще остане със загуби хем ще остане с кеш а акцията ще е над 1.90
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнениеЕгаси случая , от този СИУКС нема отърване, ..става ми гадно само като си представя че цял ден ще раздава глупости
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение......Някои от ПФ-тата използват средствата за инвестиции в близки до собствениците им фирми, но всичко е в рамките на закона. Ако не е ОК, да се промени закона просто. Като може защо да не го направят? Ако не беше редно щеше да е уредено в закона това.
.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеКоманч е, не си ли чел "Винету", любимия роман на премиера ти?
Коментар
Коментар