IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това къде го прочете?

Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
    Те не само няма да пипат но това че ще могат да местат всички пари от НОИ към частните и увеличаване на осигуровките е вече доста добра новина ... Сигурно и проектозакона който от години го предлагат за мултифондовете ще приемат за разширяване на инвестициите в акции и влакът софикс ще стане изтребител за 2 дни

Коментар

• Еййй, в петък се назландисваха на 1.63, не им харесваше, сега на 1.68 ръгане с лакти. Аман of you бе - не може да ви угоди човек...
      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнение
        Няма смисъл да се обясняваме , има си ЛС за това, форума все пак е за Химимпорт и ми се иска да чета аргументирани мнения и очаквания а не някакви дребни, злобни подмятания и заяждания като от страна на Сиукса
        То и за такива ваши настроения си има лични...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          познаваме ли се? на каква база се изказа с това доста преди теб?
          Няма смисъл да се обясняваме , има си ЛС за това, форума все пак е за Химимпорт и ми се иска да чета аргументирани мнения и очаквания а не някакви дребни, злобни подмятания и заяждания като от страна на Сиукса

Коментар

Чел съм го доста преди теб, за съжаление времето си върви, то и команчите са от един дол дренки.....
            познаваме ли се? на каква база се изказа с това доста преди теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
              Те не само няма да пипат но това че ще могат да местат всички пари от НОИ към частните и увеличаване на осигуровките е вече доста добра новина ... Сигурно и проектозакона който от години го предлагат за мултифондовете ще приемат за разширяване на инвестициите в акции и влакът софикс ще стане изтребител за 2 дни
              Честно да ти кажа вече се замилям дали това е причината за спада.Тези от ДПС
              пак нещо я мътят.

Коментар

• Те не само няма да пипат но това че ще могат да местат всички пари от НОИ към частните и увеличаване на осигуровките е вече доста добра новина ... Сигурно и проектозакона който от години го предлагат за мултифондовете ще приемат за разширяване на инвестициите в акции и влакът софикс ще стане изтребител за 2 дни

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                  Добре-това с тръгването на акцията го разбрахме...само не стана ясно от кога почва да катери яко и стремително нагоре
                  Като вземат решение ченяма да пипат ПФ.

Коментар

Напротив, пречиш ми със твоите безкрайни, натрапчиви и нарцистични душевни излияния, ако имаш огледало се погледни какво представляваш, сигурен съм че е това дето американците го използват за определение на досаден човек !!!!!
                    Съжалявам не мога да ти помогна.По-добре не влизай във форума да не се дразниш.Знам че никой не обича да губи пари но борса е това.

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                      Тук едни и същи пишат защото са придали и искат да падне да купят с айзберзи но ще стане обратното , тръгва нагоре и който има ще спи спокойно а който няма ще хем ще остане със загуби хем ще остане с кеш а акцията ще е над 1.90
                      Добре-това с тръгването на акцията го разбрахме...само не стана ясно от кога почва да катери яко и стремително нагоре

Коментар

• Тук едни и същи пишат защото са придали и искат да падне да купят с айзберзи но ще стане обратното , тръгва нагоре и който има ще спи спокойно а който няма ще хем ще остане със загуби хем ще остане с кеш а акцията ще е над 1.90

Коментар

• Напротив, пречиш ми със твоите безкрайни, натрапчиви и нарцистични душевни излияния, ако имаш огледало се погледни какво представляваш, сигурен съм че е това дето американците го използват за определение на досаден човек !!!!!

Коментар

Егаси случая , от този СИУКС нема отърване, ..става ми гадно само като си представя че цял ден ще раздава глупости
                            Не ти преча а аз а спада на борсата ти пречи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                              ......Някои от ПФ-тата използват средствата за инвестиции в близки до собствениците им фирми, но всичко е в рамките на закона. Ако не е ОК, да се промени закона просто. Като може защо да не го направят? Ако не беше редно щеше да е уредено в закона това.
                              .......
                              А защо пропускаш задължението им за добро управление?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                                Команч е, не си ли чел "Винету", любимия роман на премиера ти?
                                Чел съм го доста преди теб, за съжаление времето си върви, то и команчите са от един дол дренки.....

Коментар

Working...
                                X