Да не би Батя да излиза на пожар - той не пише като преструктурира потфейла, а май отдавна не е писал...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеАз пък си хващам понякоя друга "камичка" от по 300 бройчици от време на време пък каквото ще да стане Ванка до 1.40 ще го закопае ли ,как мислиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКато му дойде времето ще купим отново.Сега не трябва да се бърза.Нали знаеш че падащ нож не се хваща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеДобре казано!
Флагманът е доста волатилен и сериозно изпреварва тенденциите. Очаквам спадът да продължи, но при първи признаци на възстановяване, ще взема още!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПрав си така беше.Дори ръсеха акъл как кешовците били изтървали влака.Ей кво нещо е живота всичко се повтаря.Сега мисля да купувам по малкичко на цени под 1.59 докато удари дънцето артията макар че както е забила нос май под 1.50 ще е по добре да се търси
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе Флагмънът не ви ли прилича на оная сцена от Титаник дето кораба се беше изправил преди да се разцепи и потъне в океана?
Флагманът е доста волатилен и сериозно изпреварва тенденциите. Очаквам спадът да продължи, но при първи признаци на възстановяване, ще взема още!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениетова никой да не е писал днес по темата за флагмана говори само едно-------всичко е накупило и чака притаено и покрито.а каква борба бе на 1.90-2.00 да не изтърват влака всички тука а днес видяхме и 1.59. ----хахахахах.моля ви не ми се сърдете че така се радвам на спада.ще ви издам жокерче кога ще пазаря в личен план----кога се разбере че идват предсрочни избори или при нормални такива
Коментар
-
това никой да не е писал днес по темата за флагмана говори само едно-------всичко е накупило и чака притаено и покрито.а каква борба бе на 1.90-2.00 да не изтърват влака всички тука а днес видяхме и 1.59. ----хахахахах.моля ви не ми се сърдете че така се радвам на спада.ще ви издам жокерче кога ще пазаря в личен план----кога се разбере че идват предсрочни избори или при нормални такива
Коментар
-
Първоначално изпратено от 7777 Разгледай мнениеА защо пропускаш задължението им за добро управление?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнениеНяма смисъл да се обясняваме , има си ЛС за това, форума все пак е за Химимпорт и ми се иска да чета аргументирани мнения и очаквания а не някакви дребни, злобни подмятания и заяждания като от страна на Сиукса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМай лактите са на продавачи, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеЕййй, в петък се назландисваха на 1.63, не им харесваше, сега на 1.68 ръгане с лакти.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениезаконопроект на реформаторите ...тук имаше линк вчера
Коментар
Коментар