IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да не би Батя да излиза на пожар - той не пише като преструктурира потфейла, а май отдавна не е писал...

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
      Аз пък си хващам понякоя друга "камичка" от по 300 бройчици от време на време пък каквото ще да стане Ванка до 1.40 ще го закопае ли ,как мислиш?
      На мен ми се струва че чак до 1.40 няма да иде ама кой знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Като му дойде времето ще купим отново.Сега не трябва да се бърза.Нали знаеш че падащ нож не се хваща.
        Аз пък си хващам понякоя друга "камичка" от по 300 бройчици от време на време пък каквото ще да стане Ванка до 1.40 ще го закопае ли ,как мислиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
          Добре казано!

Флагманът е доста волатилен и сериозно изпреварва тенденциите. Очаквам спадът да продължи, но при първи признаци на възстановяване, ще взема още!
          Като му дойде времето ще купим отново.Сега не трябва да се бърза.Нали знаеш че падащ нож не се хваща.

Коментар

Прав си така беше.Дори ръсеха акъл как кешовците били изтървали влака.Ей кво нещо е живота всичко се повтаря.Сега мисля да купувам по малкичко на цени под 1.59 докато удари дънцето артията макар че както е забила нос май под 1.50 ще е по добре да се търси
            Ей големи разбирачи ей .Стискат по 500 лв. и разбират от акции.

Коментар

Абе Флагмънът не ви ли прилича на оная сцена от Титаник дето кораба се беше изправил преди да се разцепи и потъне в океана?
              Добре казано!

Флагманът е доста волатилен и сериозно изпреварва тенденциите. Очаквам спадът да продължи, но при първи признаци на възстановяване, ще взема още!

Коментар

• Абе Флагмънът не ви ли прилича на оная сцена от Титаник дето кораба се беше изправил преди да се разцепи и потъне в океана?

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                  това никой да не е писал днес по темата за флагмана говори само едно-------всичко е накупило и чака притаено и покрито.а каква борба бе на 1.90-2.00 да не изтърват влака всички тука а днес видяхме и 1.59. ----хахахахах.моля ви не ми се сърдете че така се радвам на спада.ще ви издам жокерче кога ще пазаря в личен план----кога се разбере че идват предсрочни избори или при нормални такива
                  Прав си така беше.Дори ръсеха акъл как кешовците били изтървали влака.Ей кво нещо е живота всичко се повтаря.Сега мисля да купувам по малкичко на цени под 1.59 докато удари дънцето артията макар че както е забила нос май под 1.50 ще е по добре да се търси

Коментар

• това никой да не е писал днес по темата за флагмана говори само едно-------всичко е накупило и чака притаено и покрито.а каква борба бе на 1.90-2.00 да не изтърват влака всички тука а днес видяхме и 1.59. ----хахахахах.моля ви не ми се сърдете че така се радвам на спада.ще ви издам жокерче кога ще пазаря в личен план----кога се разбере че идват предсрочни избори или при нормални такива

Коментар

• Първоначално изпратено от 7777 Разгледай мнение
                      А защо пропускаш задължението им за добро управление?
                      Нали знаеш, че нашето гардже си е най-хубаво. С други думи за тях това е добро упрвление тъй като смятат тези бизнеси за перспективни. А и има логика, да смяташ компаниите, които познаваш отвътре за по-добра инвестиция от такива, които познаваш само по отчетите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнение
                        Няма смисъл да се обясняваме , има си ЛС за това, форума все пак е за Химимпорт и ми се иска да чета аргументирани мнения и очаквания а не някакви дребни, злобни подмятания и заяждания като от страна на Сиукса
                        Какви заяждания бе бледолики.Просто изказвам мнение че акцията ще пада.Ми кат не ти е убаво да го чуваш значи не се занимавай с борси.Още колко ще има да пада и расте борсата и ако всеки път хабиш нерви не си за тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Май лактите са на продавачи, а?
                          `На нашта борса всичко е ден до пладне,няма последователност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                            Еййй, в петък се назландисваха на 1.63, не им харесваше, сега на 1.68 ръгане с лакти.
                            Май лактите са на продавачи, а?
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                              законопроект на реформаторите ...тук имаше линк вчера
                              Че какво значение имат техните законопроекти? Ако беше на Пеевски да го имаме предвид...

Коментар

• законопроект на реформаторите ...тук имаше линк вчера

Коментар

Working...
                                X