Първоначално изпратено от Etihad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Ако говорим съвсем по прнцип - Да. Ако това ми е цената, за да върви бизнеса
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Хи хи " гаражна фирмичка " ступа едни от най-големите по капитализация
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Проблема ви е, че сте набутали в Хима, и се надявате като други години и "магарета да полетят" покрай ракетите, но миля, че времената с ковид не са подходящи за "летящи куци магарета", а за нови технологии. Нямам препоръка, защото може и да греша както ти сгреши за Алтерко.
П.С. макар че един ден не означава нищо, вижда се как днес, когато всичко в Суфлекса расте, макар и с повече от мижави обеми, има три акции, които падат. Общото между трите е, че влязоха в индекса изкуствено, преследвайки други цели. Да видим дали ще е тенденция или ще стане закономерност - отдавна съм казал, че Халтурко ще е котва на суфлексаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Е, всеки си хвали неговото - при двойно увеличена печалба (по твои думи, не съм им я смятал), имаме четворно увеличена цена. И викаш, не било балон - доооообреУспех там и в доверие, всеки сам решава на какво да тръства, аз тук имам пренебрежимо малко акции, така че ми е все тая
Last edited by realista; 08.04.2021, 15:06.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Не позна. Докато на Алтерко печалбата расте двойно, то Хим го очаква поредна трудна година, защото е създал бизнеси, които и през тази година ще продължат да бъдат най-сериозно засегнати. Ако търсиш растящ бизнес, Алтерко, ако искаш кретащ такъв, технологично остарелия флагман - Хима.Успех там и в доверие, всеки сам решава на какво да тръства, аз тук имам пренебрежимо малко акции, така че ми е все тая
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Мда, че пиесата Халтурко е свръх надценена от набили се в нея балъчета, които инвестират на принципа на убития кон - качва се, щото се качва, затова да не изпуснем промоцията - удриии! А за Хима - сами са си виновни!Last edited by realista; 08.04.2021, 14:43.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Проблемът ми тук е, че въобще не вярвам в съществуването на тези печалби. Когато продадеш едно дружество дето струва 1.00 на друга компания на 2.00 и отчетеш печалба 1.00, тя продава на трета компания за 3.00 и отчиташ печалба още 1.00 ... знам че може до безкрайност, ама не ме кефи много мен.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
А вярваш ли, че някой би платил 10% данък от имагинерна печалба?
- 1 like
Коментар
-
Проблемът ми тук е, че въобще не вярвам в съществуването на тези печалби. Когато продадеш едно дружество дето струва 1.00 на друга компания на 2.00 и отчетеш печалба 1.00, тя продава на трета компания за 3.00 и отчиташ печалба още 1.00 ... знам че може до безкрайност, ама не ме кефи много мен.
- 1 like
Коментар
-
A колко е печалбата на Алтерко? С все еднократните ефекти, за да оправдае тази цена, на която е в момента? Та или тък е мнооооого евтино, или там е мнооооого надуто - да видим кое е вярнотоПа нищо чудно и други варианти да има
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Доскоро бягаха от хима към Алтерко.сега наобратно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Да си хапнат на обяд пък после кой знае?М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Да си хапнат на обяд пък после кой знае?
- 3 Харесвания
Коментар
-
И тенденциите са от значение! Дори да не поставяме под съмнение печалбите от търговия с финансови инструменти ... тенденцията при нетната печалба впечатлява:
2010 *** 133,869,000 2011 *** 111,681,000 2012 *** 104,099,000 2013 *** 86,892,000 2014 *** 64,476,000 2015 *** 58,483,000 2016 *** 52,008,000 2017 *** 68,370,000 2018 *** 70,309,000 2019 *** 71,164,000 2020 *** 30,715,000 Па нищо чудно и други варианти да има
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар