Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Абе пич като искаш да продаваш давай ги ... Всички ще ги вземем ... Като си продал какво ми пишеш по форумите .. Продал си половина леко отгоре а сега ни пишеш тук да се панират та да купиш леко отдолу ... Няма какво ми пишеш тук ... Ще ги взема всичките ... Седнал тук да ми плаши гаргите да изкара някой лев като купува леко отдолу .. Стои само във форума и лъже хората. Ти си в по голям риск защото си продал и в понеделник като тръгне пак нагоре ти си в реализиран кеш загуба ...Last edited by swot; 10.01.2015, 09:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеЯвно доста кеш се е насъбрал и тук има жадни за покупки ама по ниски цени ще останат мечти ... До тук бяхме почва да катери .. Нека да видим как всички ще успеят да си накупят хахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеА на 65 ст не искате ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениехубаво е че има и оптимисти като теб.....
но като цяло прави впечатление,че когато всички заговорят за спад борсата почва да катери,а когато всички говорят за ръст тренда се обръща и цените тръгват надолу...интересно да видим как ли ще се развият нещата в конкретния случай
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеЯвно доста кеш се е насъбрал и тук има жадни за покупки ама по ниски цени ще останат мечти ... До тук бяхме почва да катери .. Нека да видим как всички ще успеят да си накупят хахаха
но като цяло прави впечатление,че когато всички заговорят за спад борсата почва да катери,а когато всички говорят за ръст тренда се обръща и цените тръгват надолу...интересно да видим как ли ще се развият нещата в конкретния случай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДа не ви плаша ама Флагманът засмука вода и ми се струва че това е само началото.Ръст скоро няма да видите.Гетов може да оьлезе прав че цената може и на 1.40 да слезе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеТо да е само Хим-а. Всичко е под вода. Според мен ББ изнудва частните ПФ-та. Помните ли, че 2010 г. изигра същия номер с реформата. Каза, че трябва да почват да плащат ПФ-тата, но те нямаха възможност. Тогава искаше пак да им вземе парите. След 2 месеца мотане и ходене по нервите си стиснаха ръцете да дадат 100 млн. и всичко ще е ок. Сега просто ги изнудва за още и според мен ще са към 500 млн. този път. Приеха на първо четене закона и ББ каза, че до края на март няма да разписва нищо, та просто ПФ-тата според мен сега събират кеша. Та за това всичко е яко под вода.
Без закона задължаващ обикновените хора да спонсорират ПФ-тата с 5% от спестяванията си, просто нямаше да има ПФ-та! На всеки му е абсолютно ясно, че парите дадени на ПФ-тата са за бог да прости... Много по-разумно е същите тези пари да се дават на депозит в банка отколкото да ги "управляват" някакви измислени професионалисти. Управляват, управляват и накрая доходност йок... Знаят само да ги набутат в пирамидата. И когато бфб-то рухне се почват ревове срещу държавата...Last edited by Forex Master; 09.01.2015, 22:53.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЗа мен не. Но за доста колеги определено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеНещо само ще си мечтаете за такива ниски цени ... Който се изплашил днес ще си остане с кеша само след две седмици пак ще се върне където беше
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТова лошо ли е?
Коментар
Коментар