IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Вчера Флагманът без малко да достигне 52 седмичното си дъно.Това никак не е добре.Щом е започнал да потъва ще потъне цялата борса.Гответе се за потапяне и болезнено чакане да се поеме въздух.Нужно е достатъчно количество кислород и успокоителни че и най-сърцатите може да не издържат.
    и един мармот завива шоколад..
    мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Вчера Флагманът без малко да достигне 52 седмичното си дъно.Това никак не е добре.Щом е започнал да потъва ще потъне цялата борса.Гответе се за потапяне и болезнено чакане да се поеме въздух.Нужно е достатъчно количество кислород и успокоителни че и най-сърцатите може да не издържат.

Коментар

• Абе пич като искаш да продаваш давай ги ... Всички ще ги вземем ... Като си продал какво ми пишеш по форумите .. Продал си половина леко отгоре а сега ни пишеш тук да се панират та да купиш леко отдолу ... Няма какво ми пишеш тук ... Ще ги взема всичките ... Седнал тук да ми плаши гаргите да изкара някой лев като купува леко отдолу .. Стои само във форума и лъже хората. Ти си в по голям риск защото си продал и в понеделник като тръгне пак нагоре ти си в реализиран кеш загуба ...
        Last edited by swot; 10.01.2015, 09:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
          Явно доста кеш се е насъбрал и тук има жадни за покупки ама по ниски цени ще останат мечти ... До тук бяхме почва да катери .. Нека да видим как всички ще успеят да си накупят хахаха
          Не бъди толкова сигурен че 2008 имаше едни дето 1400 софикс мислеха че е дъното ама ударихме след това 250 .

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
            А на 65 ст не искате ли?
            Искаме бре! Защо да не искаме?

Коментар

• Да винаги когато вс са песимисти отиваме нагоре и обратно .., така че който се е купил купил другите да носят кеша да го обръщат в долари друго не им остава

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                хубаво е че има и оптимисти като теб.....
                но като цяло прави впечатление,че когато всички заговорят за спад борсата почва да катери,а когато всички говорят за ръст тренда се обръща и цените тръгват надолу...интересно да видим как ли ще се развият нещата в конкретния случай
                Ще стане отново така, но трябва малко повече форумни участници да са на едно и също мнение. Още търпение.

Коментар

Явно доста кеш се е насъбрал и тук има жадни за покупки ама по ниски цени ще останат мечти ... До тук бяхме почва да катери .. Нека да видим как всички ще успеят да си накупят хахаха
                  хубаво е че има и оптимисти като теб.....
                  но като цяло прави впечатление,че когато всички заговорят за спад борсата почва да катери,а когато всички говорят за ръст тренда се обръща и цените тръгват надолу...интересно да видим как ли ще се развият нещата в конкретния случай

Коментар

• Аз искам да видя песимистчетата как купуват на 1.40 1.20 90 ст 60 ст 10ст и 1ст и чакат обръщане и и чакат. И после да замлъкнат тия хващачи на дъна и върхове.оп забравих те винаги са се отървали навреме

Коментар

• Явно доста кеш се е насъбрал и тук има жадни за покупки ама по ниски цени ще останат мечти ... До тук бяхме почва да катери .. Нека да видим как всички ще успеят да си накупят хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        Да не ви плаша ама Флагманът засмука вода и ми се струва че това е само началото.Ръст скоро няма да видите.Гетов може да оьлезе прав че цената може и на 1.40 да слезе.
                        А на 65 ст не искате ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                          То да е само Хим-а. Всичко е под вода. Според мен ББ изнудва частните ПФ-та. Помните ли, че 2010 г. изигра същия номер с реформата. Каза, че трябва да почват да плащат ПФ-тата, но те нямаха възможност. Тогава искаше пак да им вземе парите. След 2 месеца мотане и ходене по нервите си стиснаха ръцете да дадат 100 млн. и всичко ще е ок. Сега просто ги изнудва за още и според мен ще са към 500 млн. този път. Приеха на първо четене закона и ББ каза, че до края на март няма да разписва нищо, та просто ПФ-тата според мен сега събират кеша. Та за това всичко е яко под вода.
                          Не моа да разбере що ривете? Няма частни ПФ-та. Всички са държавни. Държавата даде бизнес на ПФ-тата, държавата си го взема обратно. Кво толкова?

Без закона задължаващ обикновените хора да спонсорират ПФ-тата с 5% от спестяванията си, просто нямаше да има ПФ-та! На всеки му е абсолютно ясно, че парите дадени на ПФ-тата са за бог да прости... Много по-разумно е същите тези пари да се дават на депозит в банка отколкото да ги "управляват" някакви измислени професионалисти. Управляват, управляват и накрая доходност йок... Знаят само да ги набутат в пирамидата. И когато бфб-то рухне се почват ревове срещу държавата...
                          Last edited by Forex Master; 09.01.2015, 22:53.
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            За мен не. Но за доста колеги определено.
                            Всеки да се оправя както може

Коментар

Нещо само ще си мечтаете за такива ниски цени ... Който се изплашил днес ще си остане с кеша само след две седмици пак ще се върне където беше
                              Ти по-добре замълчи,че такива приказки като твоите 2007,2008 и 2009 ги слушахме много ама ква стана тогава ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Това лошо ли е?
                                За мен не. Но за доста колеги определено.

Коментар

Working...
                                X