IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Почти неизбежно е вече за жалост.
    То да е само Хим-а. Всичко е под вода. Според мен ББ изнудва частните ПФ-та. Помните ли, че 2010 г. изигра същия номер с реформата. Каза, че трябва да почват да плащат ПФ-тата, но те нямаха възможност. Тогава искаше пак да им вземе парите. След 2 месеца мотане и ходене по нервите си стиснаха ръцете да дадат 100 млн. и всичко ще е ок. Сега просто ги изнудва за още и според мен ще са към 500 млн. този път. Приеха на първо четене закона и ББ каза, че до края на март няма да разписва нищо, та просто ПФ-тата според мен сега събират кеша. Та за това всичко е яко под вода.

Коментар

Това лошо ли е?

Коментар

• Нещо само ще си мечтаете за такива ниски цени ... Който се изплашил днес ще си остане с кеша само след две седмици пак ще се върне където беше

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Да не ви плаша ама Флагманът засмука вода и ми се струва че това е само началото.Ръст скоро няма да видите.Гетов може да оьлезе прав че цената може и на 1.40 да слезе.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Не четеш ли кои са топ 10 от капитал !?
            Подиграли са се с флагмана. Треснали са го на 12-то място, а привилегированите са на ...34 !?!?
            Не разбрах, каква е разликата и то в по-лошо на привилегированите спрямо обикновените, като привилегията носи и дивидент !?
            E,че аз от акция номер едно на брокерите съм бъкан. Питомното хванахме, сега да ударим и дивото

За другото и аз не разбирам. Освен да очакват загуба за годината и нулев дивидент?

Коментар

Че тя сега не е ли 1,60. 1,40 е само на 20 стинки бе вожде. Да не запеете дружно песните за номинал по някое време !?!?
              Ами може и до там да иде ако се сговняса много работата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Да не ви плаша ама Флагманът засмука вода и ми се струва че това е само началото.Ръст скоро няма да видите.Гетов може да оьлезе прав че цената може и на 1.40 да слезе.
                Че тя сега не е ли 1,60. 1,40 е само на 20 стинки бе вожде. Да не запеете дружно песните за номинал по някое време !?!?
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Да не ви плаша ама Флагманът засмука вода и ми се струва че това е само началото.Ръст скоро няма да видите.Гетов може да оьлезе прав че цената може и на 1.40 да слезе.

Коментар

Щом проби 1.69 следващите спирки са около 1.50 и около 1.40. Това са нивата, на които ще започна да купувам. Ако е рекъл Господ.
                    Не четеш ли кои са топ 10 от капитал !?
                    Подиграли са се с флагмана. Треснали са го на 12-то място, а привилегированите са на ...34 !?!?
                    Не разбрах, каква е разликата и то в по-лошо на привилегированите спрямо обикновените, като привилегията носи и дивидент !?
                    Last edited by precakanoto; 09.01.2015, 20:10.
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Щом проби 1.69 следващите спирки са около 1.50 и около 1.40. Това са нивата, на които ще започна да купувам. Ако е рекъл Господ.

Коментар

• Щом кюфтето мина на високото и още сипват привилегиите, не е на добре..

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                          На Батя батко му продължава

6C4P - 1 500 000 на 1.063 на извънрегулиран пазар
                          На мен това ми изглежда на репо. Интересното е къде ще отиде кеша от тук. Явно някой си е харесал добра хартия (или няколко), които смята за перспективни в краткосрочен план.

*Не е препоръка

Коментар

• На Батя батко му продължава

6C4P - 1 500 000 на 1.063 на извънрегулиран пазар
                            Last edited by Penko; 08.01.2015, 20:45.

Коментар

• Оживи се артията. Ако някой е купил/продал да сподели има ли големи и от коя страна на барикадата са?

Коментар

Aми Кажи тогава, че му е добре и да не го правим повече на въпрос
                                Супер си му е.

Коментар

Working...
                                X