If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
то без корекция не може...въпроса е корекцията да не го обърне на мечи пазар че тогава лошо......не само за Хима ами и за цялото БФБ...но все си мисля че дъното е тук някъде около тези нива и след като се поотъпчат ако няма други "изненади" може да погледнем и нагоре с едното око,но все пак в тази посока
Прав си така беше.Дори ръсеха акъл как кешовците били изтървали влака.Ей кво нещо е живота всичко се повтаря.Сега мисля да купувам по малкичко на цени под 1.59 докато удари дънцето артията макар че както е забила нос май под 1.50 ще е по добре да се търси
Ей големи разбирачи ей .Стискат по 500 лв. и разбират от акции.
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
това никой да не е писал днес по темата за флагмана говори само едно-------всичко е накупило и чака притаено и покрито.а каква борба бе на 1.90-2.00 да не изтърват влака всички тука а днес видяхме и 1.59. ----хахахахах.моля ви не ми се сърдете че така се радвам на спада.ще ви издам жокерче кога ще пазаря в личен план----кога се разбере че идват предсрочни избори или при нормални такива
Прав си така беше.Дори ръсеха акъл как кешовците били изтървали влака.Ей кво нещо е живота всичко се повтаря.Сега мисля да купувам по малкичко на цени под 1.59 докато удари дънцето артията макар че както е забила нос май под 1.50 ще е по добре да се търси
това никой да не е писал днес по темата за флагмана говори само едно-------всичко е накупило и чака притаено и покрито.а каква борба бе на 1.90-2.00 да не изтърват влака всички тука а днес видяхме и 1.59. ----хахахахах.моля ви не ми се сърдете че така се радвам на спада.ще ви издам жокерче кога ще пазаря в личен план----кога се разбере че идват предсрочни избори или при нормални такива
А защо пропускаш задължението им за добро управление?
Нали знаеш, че нашето гардже си е най-хубаво. С други думи за тях това е добро упрвление тъй като смятат тези бизнеси за перспективни. А и има логика, да смяташ компаниите, които познаваш отвътре за по-добра инвестиция от такива, които познаваш само по отчетите.
Няма смисъл да се обясняваме , има си ЛС за това, форума все пак е за Химимпорт и ми се иска да чета аргументирани мнения и очаквания а не някакви дребни, злобни подмятания и заяждания като от страна на Сиукса
Какви заяждания бе бледолики.Просто изказвам мнение че акцията ще пада.Ми кат не ти е убаво да го чуваш значи не се занимавай с борси.Още колко ще има да пада и расте борсата и ако всеки път хабиш нерви не си за тук.
Коментар