Първоначално изпратено от ghettoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПочти неизбежно е вече за жалост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДа не ви плаша ама Флагманът засмука вода и ми се струва че това е само началото.Ръст скоро няма да видите.Гетов може да оьлезе прав че цената може и на 1.40 да слезе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе четеш ли кои са топ 10 от капитал !?
Подиграли са се с флагмана. Треснали са го на 12-то място, а привилегированите са на ...34 !?!?
Не разбрах, каква е разликата и то в по-лошо на привилегированите спрямо обикновените, като привилегията носи и дивидент !?
За другото и аз не разбирам. Освен да очакват загуба за годината и нулев дивидент?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЧе тя сега не е ли 1,60. 1,40 е само на 20 стинки бе вожде. Да не запеете дружно песните за номинал по някое време !?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДа не ви плаша ама Флагманът засмука вода и ми се струва че това е само началото.Ръст скоро няма да видите.Гетов може да оьлезе прав че цената може и на 1.40 да слезе.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЩом проби 1.69 следващите спирки са около 1.50 и около 1.40. Това са нивата, на които ще започна да купувам. Ако е рекъл Господ.
Подиграли са се с флагмана. Треснали са го на 12-то място, а привилегированите са на ...34 !?!?
Не разбрах, каква е разликата и то в по-лошо на привилегированите спрямо обикновените, като привилегията носи и дивидент !?Last edited by precakanoto; 09.01.2015, 20:10.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеНа Батя батко му продължава
6C4P - 1 500 000 на 1.063 на извънрегулиран пазар
*Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеAми Кажи тогава, че му е добре и да не го правим повече на въпрос
Коментар
Коментар