IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнение
    Пичове, аз да Ви кажа че четейки във форумите където има мнение от този СИУКС просто го подминавам и толкоз. Нямам никакво желание даже и да му опонирам.........
    те си мислят че като отишли в америка и хванали господ за шлифера а ние тука паплачта доматите с колците ги ядем . те и руснаците бяха велика работа . виж ги сега тая година как почват да се трепят като свършат паричиките

и водката
    Last edited by the architect; 10.01.2015, 14:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivangh Разгледай мнение
      - Какво ще се случи в следващите дни и седмици на борсата ни не се знае, но то, най-вероятно (е) ще е подчинено на ликвидни мотиви, а не на информационни. Това означава, че едва ли ще продължи много време и по-скоро би било подходящ момент за нови инвестиции, а не за астрологически прогнози и отчаяние.
      +1 Аз набуташ кеша от дълбокия резерв, да видим дали ще изляза прав...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Вчера Флагманът без малко да достигне 52 седмичното си дъно.Това никак не е добре.Щом е започнал да потъва ще потъне цялата борса.Гответе се за потапяне и болезнено чакане да се поеме въздух.Нужно е достатъчно количество кислород и успокоителни че и най-сърцатите може да не издържат.
        - Какво ще се случи в следващите дни и седмици на борсата ни не се знае, но то, най-вероятно (е) ще е подчинено на ликвидни мотиви, а не на информационни. Това означава, че едва ли ще продължи много време и по-скоро би било подходящ момент за нови инвестиции, а не за астрологически прогнози и отчаяние.

Коментар

• Пичове, аз да Ви кажа че четейки във форумите където има мнение от този СИУКС просто го подминавам и толкоз. Нямам никакво желание даже и да му опонирам.........

Коментар

• И една задачка с понижена трудност за ташко.представи си че в пондрелник хима става 1.10 примерно .на следващия ден излиза новинка от лас вегас и хима става 2.20 ти разбира се на 2.20 си купил щото си викаш аааайде тръгна.на по следващия ден цената е 80 стинки и това става само с гапове.ай кажи ми кът си такъв разбирачор какво правиш.аз ще ти кажал издухал си супатаей така завършват разбирачорите

Коментар

• Я кажи скимтят ли американските мошета че в петък ги натиснах надолу.кофти е песимистичен петък за мошаците знам.много ги боли

Коментар

Вчера Флагманът без малко да достигне 52 седмичното си дъно.Това никак не е добре.Щом е започнал да потъва ще потъне цялата борса.Гответе се за потапяне и болезнено чакане да се поеме въздух.Нужно е достатъчно количество кислород и успокоителни че и най-сърцатите може да не издържат.
                ташак така на разсъждения не става има си графика за тази работа . има и атомни бомби на архитеткта който разплакват майките на такива като теб живеещи в америка

влез във великото гугле и виж какво значи атомка на архитекта . съсъсъ

Коментар

и един мармот завива шоколад..
                  мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Вчера Флагманът без малко да достигне 52 седмичното си дъно.Това никак не е добре.Щом е започнал да потъва ще потъне цялата борса.Гответе се за потапяне и болезнено чакане да се поеме въздух.Нужно е достатъчно количество кислород и успокоителни че и най-сърцатите може да не издържат.

Коментар

• Абе пич като искаш да продаваш давай ги ... Всички ще ги вземем ... Като си продал какво ми пишеш по форумите .. Продал си половина леко отгоре а сега ни пишеш тук да се панират та да купиш леко отдолу ... Няма какво ми пишеш тук ... Ще ги взема всичките ... Седнал тук да ми плаши гаргите да изкара някой лев като купува леко отдолу .. Стои само във форума и лъже хората. Ти си в по голям риск защото си продал и в понеделник като тръгне пак нагоре ти си в реализиран кеш загуба ...
                      Last edited by swot; 10.01.2015, 08:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                        Явно доста кеш се е насъбрал и тук има жадни за покупки ама по ниски цени ще останат мечти ... До тук бяхме почва да катери .. Нека да видим как всички ще успеят да си накупят хахаха
                        Не бъди толкова сигурен че 2008 имаше едни дето 1400 софикс мислеха че е дъното ама ударихме след това 250 .

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                          А на 65 ст не искате ли?
                          Искаме бре! Защо да не искаме?

Коментар

• Да винаги когато вс са песимисти отиваме нагоре и обратно .., така че който се е купил купил другите да носят кеша да го обръщат в долари друго не им остава

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                              хубаво е че има и оптимисти като теб.....
                              но като цяло прави впечатление,че когато всички заговорят за спад борсата почва да катери,а когато всички говорят за ръст тренда се обръща и цените тръгват надолу...интересно да видим как ли ще се развият нещата в конкретния случай
                              Ще стане отново така, но трябва малко повече форумни участници да са на едно и също мнение. Още търпение.

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                                Явно доста кеш се е насъбрал и тук има жадни за покупки ама по ниски цени ще останат мечти ... До тук бяхме почва да катери .. Нека да видим как всички ще успеят да си накупят хахаха
                                хубаво е че има и оптимисти като теб.....
                                но като цяло прави впечатление,че когато всички заговорят за спад борсата почва да катери,а когато всички говорят за ръст тренда се обръща и цените тръгват надолу...интересно да видим как ли ще се развият нещата в конкретния случай

Коментар

Working...
                                X