Айди бе Коз , германците ли чакаш
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеУтре почвам да купувам. Да не вземете да ми напомпите цената.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеУтре почвам да купувам. Да не вземете да ми напомпите цената.
Да не се случи вместо 70-80 ст да скочи на 1.5?Last edited by Grosss; 09.04.2021, 09:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеУтре почвам да купувам. Да не вземете да ми напомпите цената.Last edited by the architect; 09.04.2021, 05:16.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеУтре почвам да купувам. Да не вземете да ми напомпите цената.Last edited by the architect; 09.04.2021, 05:18.
- 3 Харесвания
Коментар
-
само да отбележа ......... лайкнах го и си го записах:
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Проблема ви е, че сте набутали в Хима, и се надявате като други години и "магарета да полетят" покрай ракетите, но мисля, че времената с ковид не са подходящи за "летящи куци магарета", а за нови технологии.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Няма вечно да растат нито с три, нито с две или равни крачки. Тръгне ли тук, парите ще се прехвърлят на свежия кон и край на крачките, буквално.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Напълно си прав. На наши 3 крачки напред при Алтерко и ДОХ, той да притичква и догонва поне с 1 крачка.. че тежка котва иначеМ.... . ш..... ..й.о!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Егати, лайкнах теПринципно си прав, ма Суфлекс е предствителен индекс на държава-членка на ЕС и, искаме или не, задължително се гледа при всякакви инвестиционни намерения. То затова и нЕкои толкова напИняха да влязат в него, щото носи легитимност, ако искаш да се продадеш навън. Отново да кажа - режисьорът на халтурко е великолепен!
и какво е Халтурко и защо режисьорът му е великолепен. Много неясно се изказваш, и си хадвокат!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Егати, лайкнах теПринципно си прав, ма Суфлекс е предствителен индекс на държава-членка на ЕС и, искаме или не, задължително се гледа при всякакви инвестиционни намерения. То затова и нЕкои толкова напИняха да влязат в него, щото носи легитимност, ако искаш да се продадеш навън. Отново да кажа - режисьорът на халтурко е великолепен!
Колкото до индекса, добре че влезе Алтерко да го раздвижи, че пак беше като умрял, застина под 500 доста време. Алтерко е +20% от стойността си с която влезе.. 7-8 пункта на Софикс са само от това.. достатъчно да изплува над 500 и да се раздвижат пак заспалите бичета
п.п. от което между другото е напът да намаже леко филията и ХимLast edited by Батя; 08.04.2021, 16:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Разбира се, че е важно да тръгне, за да може половината участници на пазара дето имат акции тук да направят някакви пари, а не само да се загробват пари в дружества дето нищо хубаво не се случва. Стискам палци да се случи час по-скоро!
п.п. Аз лично от повече от 10години си знам, че все някога ще тръгне това нещо и аз ще го изпусна, ама съм се примирил с това и си инвестирам в други компании. Тук за съжаление си мисля, че би тръгнало нагоре само ако мажо реши така. А този тип инвестиране не мисля, че е най-добрия за мен.Та така - котва си е химчето, та даже бих рекъл, че е огромна котва, добре че съм се научил да продавам и за загуба, ако се наложи, за да не регистрирам още по-голяма загуба, та бройките ми тук са съвсем символични, купени преди месец на 94 стинки.
Иначе Химчето е като стара любовница - бе клатиш я, става, ма някакси механично, не е като едно време, все си търсиш нещо ново, младо, различно...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
На акционерите на алтерко, спиди, неохим и доверие много им дреме колко е мръднал софиксаПринципно си прав, ма Суфлекс е предствителен индекс на държава-членка на ЕС и, искаме или не, задължително се гледа при всякакви инвестиционни намерения. То затова и нЕкои толкова напИняха да влязат в него, щото носи легитимност, ако искаш да се продадеш навън. Отново да кажа - режисьорът на халтурко е великолепен!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
На акционерите на алтерко, спиди, неохим и доверие много им дреме колко е мръднал софикса
Коментар
Коментар