IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Няма вечно да растат нито с три, нито с две или равни крачки. Тръгне ли тук, парите ще се прехвърлят на свежия кон и край на крачките, буквално.
    Добре, ще си ги мерим пак наесен

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Напълно си прав. На наши 3 крачки напред при Алтерко и ДОХ, той да притичква и догонва поне с 1 крачка.. че тежка котва иначе
      Няма вечно да растат нито с три, нито с две или равни крачки. Тръгне ли тук, парите ще се прехвърлят на свежия кон и край на крачките, буквално.
      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Егати, лайкнах те Принципно си прав, ма Суфлекс е предствителен индекс на държава-членка на ЕС и, искаме или не, задължително се гледа при всякакви инвестиционни намерения. То затова и нЕкои толкова напИняха да влязат в него, щото носи легитимност, ако искаш да се продадеш навън. Отново да кажа - режисьорът на халтурко е великолепен!
        Ти виждал ли си некой в софикс да се е продал навън последните 12 години?
        и какво е Халтурко и защо режисьорът му е великолепен. Много неясно се изказваш, и си хадвокат!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Егати, лайкнах те Принципно си прав, ма Суфлекс е предствителен индекс на държава-членка на ЕС и, искаме или не, задължително се гледа при всякакви инвестиционни намерения. То затова и нЕкои толкова напИняха да влязат в него, щото носи легитимност, ако искаш да се продадеш навън. Отново да кажа - режисьорът на халтурко е великолепен!
          Режисьорът е пазара! Другото е само в твоята глава и жалък опит да се оправдаеш пред себе си за допусната груба грешка!

Колкото до индекса, добре че влезе Алтерко да го раздвижи, че пак беше като умрял, застина под 500 доста време. Алтерко е +20% от стойността си с която влезе.. 7-8 пункта на Софикс са само от това.. достатъчно да изплува над 500 и да се раздвижат пак заспалите бичета

п.п. от което между другото е напът да намаже леко филията и Хим
          Last edited by Батя; 08.04.2021, 17:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Разбира се, че е важно да тръгне, за да може половината участници на пазара дето имат акции тук да направят някакви пари, а не само да се загробват пари в дружества дето нищо хубаво не се случва. Стискам палци да се случи час по-скоро!

п.п. Аз лично от повече от 10години си знам, че все някога ще тръгне това нещо и аз ще го изпусна, ама съм се примирил с това и си инвестирам в други компании. Тук за съжаление си мисля, че би тръгнало нагоре само ако мажо реши така. А този тип инвестиране не мисля, че е най-добрия за мен.
            Абсолютно си прав! Когато преди 3 години май беше чаках 3-ка с гарнитура тук. един приятел продаде много акции - викам му, що бре, тъкмо се качва, а той ми каза - ми знаеш ли колко години съм ги чакал да ми излязат на 0 Та така - котва си е химчето, та даже бих рекъл, че е огромна котва, добре че съм се научил да продавам и за загуба, ако се наложи, за да не регистрирам още по-голяма загуба, та бройките ми тук са съвсем символични, купени преди месец на 94 стинки.

Иначе Химчето е като стара любовница - бе клатиш я, става, ма някакси механично, не е като едно време, все си търсиш нещо ново, младо, различно...
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

На акционерите на алтерко, спиди, неохим и доверие много им дреме колко е мръднал софикса
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

На акционерите на алтерко, спиди, неохим и доверие много им дреме колко е мръднал софикса
                Много си прав.

Коментар

Напълно си прав. На наши 3 крачки напред при Алтерко и ДОХ, той да притичква и догонва поне с 1 крачка.. че тежка котва иначе

Коментар

Става Батя, съгласен съм !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Много е важно това флагмана да тръгне, както банковите акции и Софарма, ако искаме индексите да продължат стабилно нагоре !

Коментар

Много е важно това флагмана да тръгне, както банковите акции и Софарма, ако искаме индексите да продължат стабилно нагоре !
                        Разбира се, че е важно да тръгне, за да може половината участници на пазара дето имат акции тук да направят някакви пари, а не само да се загробват пари в дружества дето нищо хубаво не се случва. Стискам палци да се случи час по-скоро!

п.п. Аз лично от повече от 10години си знам, че все някога ще тръгне това нещо и аз ще го изпусна, ама съм се примирил с това и си инвестирам в други компании. Тук за съжаление си мисля, че би тръгнало нагоре само ако мажо реши така. А този тип инвестиране не мисля, че е най-добрия за мен.

Коментар

Индексите следват пазара, а не пазара индексите.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Едно от нещата във форума, които са ми харесвали винаги - табличките на ВSE, които сами казват всичко. Така като гледам, след година и половина или две - печалбата при алтерко може да я видим и по-голяма от тукашната,
                            ​​​​​​Обаче, Не е препоръка да се задържи дълго тенденцията горе, за да не се разменят числата и по-рано. Все пак за индекса имаме нужда от растежни дружества. Добре ще е, флагманът да покаже някаква мощност, като за индексно дружество

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Не позна. Докато на Алтерко печалбата расте двойно, то Хим го очаква поредна трудна година, защото е създал бизнеси, които и през тази година ще продължат да бъдат най-сериозно засегнати. Ако търсиш растящ бизнес, Алтерко, ако искаш кретащ такъв, технологично остарелия флагман - Хима. Няма да се учудя ако Алтерко задмине Хима по печалба.
                              На стари краставичари май дърти и изкуфели краставици се опитваш да пробуташ?

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

И тенденциите са от значение! Дори да не поставяме под съмнение печалбите от търговия с финансови инструменти ... тенденцията при нетната печалба впечатлява:
                                2010 *** 133,869,000
                                2011 *** 111,681,000
                                2012 *** 104,099,000
                                2013 *** 86,892,000
                                2014 *** 64,476,000
                                2015 *** 58,483,000
                                2016 *** 52,008,000
                                2017 *** 68,370,000
                                2018 *** 70,309,000
                                2019 *** 71,164,000
                                2020 *** 30,715,000
                                Едно от нещата във форума, които са ми харесвали винаги - табличките на ВSE, които сами казват всичко. Така като гледам, след година и половина или две - печалбата при алтерко може да я видим и по-голяма от тукашната,
                                ​​​​​​Обаче, Не е препоръка да се задържи дълго тенденцията горе, за да не се разменят числата и по-рано. Все пак за индекса имаме нужда от растежни дружества. Добре ще е, флагманът да покаже някаква мощност, като за индексно дружество

Коментар

Working...
                                X