IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хакционерването ми тук приключи, миналата седмица доразпродадох.

Успех на държащите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
      Г-н Керезов,

Какво става със завода!?
      Да не замразихте довършването?
      Кога най-сетне ще заработи?
      Това информационно затъмнение вече изглежда, че умишлено го поддържате. И меко казано несериозно, че пускате кьор-фишек снимки в този кокошкарски форум. (за съжаление по въпросите за вашите дружества, този трибун на гигантите на мисълта с по 2500-5000-1000 "мнения" е едно от мног малкото мяста да се види нагласата на Химвеститорите и разбере повече за Дръвчо)

Не възнамерявате ли да предоставите официална информация за текущото състояние на това чудо на зърно-промишлеността и да заложит епускова дата, която да бъде спомената в национални медии?

То че сте ударили през просото е отдавна ясно и че нямата грам морал по отношение на акционерите си. Но поне за кумова срама демонстрирайте присъствие в медиите по отношение на тимаджийските публични дружества.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
        Искаш да кажеш че от парите които им влизат в пенсионния фонд нямат техни акции ? Чак не вярвам
        Ами провери - отчетите са публични.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
          Здравей !
          Само да внеса 1 уточнение ПОАД ЦКБ СИЛА е управляващата компания и мажоритарен собственик на пенсионните фондове.
          Тя си има собствен портфейл ,който е по усмотрение на собствениците и съдържа доста акции на Химимпорт- двата вида,ЦКБ,Зърнени храни и други.

Пенсионните фондове на ЦКБ Сила нямат акции на Химимпорт,ЦКБ и Зърнени храни към 31.12.2015г според отчетите им.

Не съм защитник на мажоритарите на Химимпорт - просто споделям фактите.
          Искаш да кажеш че от парите които им влизат в пенсионния фонд нямат техни акции ? Чак не вярвам

Коментар

• Първоначално изпратено от 15%
            Ми според мен не значи това
            Значи, че мажовците се отървават от акции, за сметка на много обикновени хора, набутани по един или друг начин във фондове с имена "Сила" и т.н. По ирония на съдбата, тези фондове се водят в балансите на мажовците, но ако стане "мяу", просто ще имат да дават

П.П. Поздравления за Пенко! И аз се бях загледал откъде и как става преместването от ляв крачол в десен, но той много добре го е синтезирал от отчета!

Не знам дали съм прав и мнението ми не е препоръка за нищо!
            Здравей !
            Само да внеса 1 уточнение ПОАД ЦКБ СИЛА е управляващата компания и мажоритарен собственик на пенсионните фондове.
            Тя си има собствен портфейл ,който е по усмотрение на собствениците и съдържа доста акции на Химимпорт- двата вида,ЦКБ,Зърнени храни и други.

Пенсионните фондове на ЦКБ Сила нямат акции на Химимпорт,ЦКБ и Зърнени храни към 31.12.2015г според отчетите им.

Не съм защитник на мажоритарите на Химимпорт - просто споделям фактите.

Коментар

• Явно е важно, след като е оцветено

Click image for larger version

Name:	6c4.jpg
Views:	1
Size:	53.3 КБ
ID:	3041247

Коментар

• мда
                Last edited by 2012; 01.03.2016, 05:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                  Инфо кой изсипа при привилегиите?
                  някакъв каролец изсипа, но аз му ги прибрах

Коментар

• Докога така?
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Интересно

Коментар

• Click image for larger version

Name:	6c4.jpg
Views:	1
Size:	93.5 КБ
ID:	3041244

Коментар

• Мажо подкрепя акцията значи
                          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                            Това кво ще рече ?
                            Че изкупуват собствени акции и ги анулират ли ?

Си, си, markoci !!!
                            За последното тр-ие - добро количество ...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              Много приятно съм изненадан ***** до 31,12,2015г. **** 31,12,2014г
                              Акции, издадени и напълно платени към края на периода 225 092 055***** 227 384 284
                              Това кво ще рече ?
                              Че изкупуват собствени акции и ги анулират ли ?
                              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Много приятно съм изненадан ***** до 31,12,2015г. **** 31,12,2014г
                                Акции, издадени и напълно платени към края на периода 225 092 055***** 227 384 284

Коментар

Working...
                                X