IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Инфо кой изсипа при привилегиите?

Коментар

• Колеги, аз ли нещо не чета правилно или друго коментирате, защото в статията се казва, че С7 искат да купят нещо и надали ще е БГ Ер, която не мисля, че е много желана булка.

Коментар

• Незнам защо се радвате. Нали не си мислите че ще споделите с ръководството тази евентуална продажба.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/biznes/compani...iia_veroiatno_

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Много добра новина...
            Най - после се мисли и за продажба на нещо.....Толкова години само харчове !
            При голям заявен интерес на руснаците към нашите курорти тази година и при
            паднало цената на горивото май по-добре да не продават .Ще стане като златото
            и редките метали много ги има ,но каква полза от това.Разбира се ако предложат
            2-3 пъти по-вече пари тогава може би.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Много добра новина...
              Най - после се мисли и за продажба на нещо.....Толкова години само харчове !

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/biznes/compani...upi_bulgarski/

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  От жилища от държавата.От където може .
                  ?!?!?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                    ами от къде тази рента тогава?
                    От жилища от държавата.От където може .

Коментар

Не съм
                      ами от къде тази рента тогава?

Коментар

ехеее, не знаех че си земевладелец...
                        Не съм

Коментар

Сметки да искаш и тук и там а и рентата си ми я олащат редовно в БГ .
                          ехеее, не знаех че си земевладелец...

Коментар

хахаха, преведе ли парите вече?
                            Сметки да искаш и тук и там а и рентата си ми я олащат редовно в БГ .

Коментар

Правилно !!! Тук се купува само за спекула.Това не е акция за дългосрочно инвестиране.
                              хахаха, преведе ли парите вече?

Коментар

• Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
                                да, на 65ст и то пак не повече от 250 бр
                                Правилно !!! Тук се купува само за спекула.Това не е акция за дългосрочно инвестиране.

Коментар

Working...
                                X