Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВожде половината е шит (продаденото) а другата половина не е ли шит (непродаденото)
Великият дух в режим нирвана е достигнал сериозни проникновения за вся и всьо
А може би лулата !? Лулата (на мира) да е с заредена с някакво менте !???.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКажи две думи за ЦКБ ... като познавач.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми ей така продадох половината шит навреме.Пуснал съм снимки по тоя въпрос може да провериш назад в темата.Спекулативна акция е това какво ти е чудно.Дори и да не е такава за теб времето е такова.
Великият дух в режим нирвана е достигнал сериозни проникновения за вся и всьо
А може би лулата !? Лулата (на мира) да е с заредена с някакво менте !???Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеЗа мен не е шит, а по определени причини мисля че съм по-добре запознат от теб. Имах и имам, че и дивидент всяка година взимам. Продадох 7 К, но не съм купувал. Купувах пунди. А относно почиването, 23 дни беше созополски перфектно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеЕ как продаде на 1,44 като ти очакваше да падне под левче, после купил на 1,20 като очакваше да отиде под 1,10 и през цялото време притежаваш/купуваш/ този шит въпреки че твоята прогноза е за спад. Действията ти сериозно се разминават с това което пишеш тук и си мисля че си на заплата при мажоритара за да оказваш вербална намеса по позицията в зависимост от нужната посока..
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеПо мои данни Керезов и други неща е казал на ОСА-то. Някой ще сподели ли, за да видим дали инфото ми е вярно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеда, но и брой обикновени акциЙ се увеличиха с размера на необикновените )))))
Положителното е обаче, че играчорите ще имат по-"чиста" математика за смятане ))) Както помните г-н Керезов с основание констатира при последните си коментари в темата - че на играичте им се губи математиката !!!!! Нещо което с Булсон подозираме вече от доста време ))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЩо не ходиш по ОСА ?
Първо до сега се дължаха ~ 17,8мил. по привилегиите, за догодина олеква тази тежест
с ~ 9мил.
Беше официално обявено да се продължи вивидентната политика, като за напред се
разпределя 1/3 от год. печалба ! Всичко това съвсем скоро !
Или примерно , ако се повтори печалбата от мин. година, може да се очаква ~ 0,09/акц.
От тук за акционерите с история следва за втори път да се доверят на обещанията
заявени /изписани/ от г-н Керезов в този форум преди конвертирането. Сега всеки
иска да се препотвърждава по често тази заявка, за да повярват !
Пък и що да ходя като има такива полезни пичове като тебе да снесат тази информация.
Това в синъото от оса-та ли е ?
И защо го няма официално никъде...или пак на честна дума ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеНе...
Но преди нали беше казал, че сегашния му размер е нисък, защото голяма част от печалбата отиват за дивидент по привилегированите, така че от догодина очаквам по-големи дивиденти.
Положителното е обаче, че играчорите ще имат по-"чиста" математика за смятане ))) Както помните г-н Керезов с основание констатира при последните си коментари в темата - че на играичте им се губи математиката !!!!! Нещо което с Булсон подозираме вече от доста време ))))Last edited by precakanoto; 27.07.2016, 19:48.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеАко гледаш броя постове - то Импето отдавна е задминал Айнщайн
Не е имало социални мрежи по негово време -Технологично е бил лимитиран да не изпревари Импето!!!Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеА каза ли дали смята да ги увеличава от 2017 насетне ?
Че сегашните нива бая хърбавки ми се чинят...
Що не ходиш по ОСА ?
Първо до сега се дължаха ~ 17,8мил. по привилегиите, за догодина олеква тази тежест
с ~ 9мил.
Беше официално обявено да се продължи вивидентната политика, като за напред се
разпределя 1/3 от год. печалба ! Всичко това съвсем скоро !
Или примерно , ако се повтори печалбата от мин. година, може да се очаква ~ 0,09/акц.
От тук за акционерите с история следва за втори път да се доверят на обещанията
заявени /изписани/ от г-н Керезов в този форум преди конвертирането. Сега всеки
иска да се препотвърждава по често тази заявка, за да повярват !
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеА каза ли дали смята да ги увеличава от 2017 насетне ?
Че сегашните нива бая хърбавки ми се чинят...
Но преди нали беше казал, че сегашния му размер е нисък, защото голяма част от печалбата отиват за дивидент по привилегированите, така че от догодина очаквам по-големи дивиденти.
Коментар
Коментар